AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение. ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 09.10.2026 10:52 Предлагаю обсудить AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение. ;)
які мінуси купувати хоч щось сьогодні "оплатою частинами?"
walkman3000
Member

Повідомлення

нафіга я плачу за інтернет з цими новинами
Зображення
Yurius
Member

Повідомлення

Enjthesilence: ↑ 09.10.2026 10:59які мінуси купувати хоч щось сьогодні "оплатою частинами?"
жодних
Artem_K
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 09.10.2026 10:52Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.
Я в листопаді минулого року брав карту в оплату частинами за 24 (з яких 2 акційно повернули на Стім), зараз вона 48.
avebael
Member

Повідомлення

Enjthesilence: ↑ 09.10.2026 10:59
warp37: ↑ 09.10.2026 10:52 Предлагаю обсудить AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
залишитись без роботи і офігіть
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

warp37
Коченчо скажут фантазери, у которих нет свободних 40-70-100к грн.
А те кто реально карти дорогие покупаєт - берут в оплату частями (ви ето имели ввиду, и только!) ради удобства, и при етом фиксируя стоимость.

На правах банкіра бувшого: "Розстрочки" (в класичному розумінні як безвідсотковий кредит) в нас нема - заборонено законодавством!
Зате є "Миттева розстрочка" (це у привату, у інших банків - інша назва) - спрощена форма надання кредиту з стандартною річною ставкою (онлайн на базі вашого крединого ліміту) з точки зору оподаткування ідеально. Гетьманцев (хай йому ногу одірве) таке любить.
А "оплата частинами" яку народ спримає як Розстрочку - є, і ставка річна там мікроскопічна (без неї ніяк - заборонять!) і все прекрасно з точки зору оподаткування.
Востаннє редагувалось 09.10.2026 11:17 користувачем alex_sul, всього редагувалось 2 разів.
Zaelot
Member

Повідомлення

ахахаха)) я теж вперше в житті підняв ціну на карту що продаю, а не опустив :rotate:
я в шоці від цих цін
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

avebael
при ризиках залишитись без роботи потрібно мати інший\резервний\додатковий фах. Без варіантів :spy:
yariksom
Member

Повідомлення

walkman3000: ↑ 09.10.2026 11:00нафіга я плачу за інтернет з цими новинами
Плати краще мені, я тобі буду слати паперові листи через Укрпошту з афігенними новинами, відекарти будуть по 200 з безвідсотковою розстрочкою на 12 років і щотижневими скидками :lol:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

yariksom
не, поштових операторів бомблять! Краще голубіну пошту організуй йому прямо в кімнату. Кіко голуб насрав капель на стіл - кіко сотень баксів накунула відяха\рама :gigi:
Аціо
Member

Повідомлення

Я ж попереджав буквально тиждень тому чи два, але ВіВсіоВрйоті, АнаНіКакає і купу класичного, відбірного у відповідь прочитав. Сподіваюсь нормальні люди дослухались хто вагався, та встиг придбати до здорожчення.
leks
Junior

Повідомлення

Під кожною новиною здорожчання купа офігенних історій про придбання того, що зараз не на часі. :up:
yariksom
Member

Повідомлення

leks: ↑ 09.10.2026 11:30Під кожною новиною здорожчання купа офігенних історій про придбання того, що зараз не на часі.
Я б теж написав, якби така в мене була :weep:
Аціо
Member

Повідомлення

alex_sul
Тобто в саму вартість яку поділяють на частини закладений одразу відсоток.
Та так майже завжди і було, але там багато під це дуже смачних акцій з манібеком, поповненнями, знижками, які цілком надають продукт за ринковою вартістю ба більше.
Тому особисто я такі хитрощі підтримаю, бо це коли і вовки ситі, і вівці цілі.
warp37
Member

Повідомлення

avebael: ↑ 09.10.2026 11:08
Enjthesilence: ↑ 09.10.2026 10:59

залишитись без роботи і офігіть
Збирати гроші потрібно, коли є робота.
Геральт
Active Member

Повідомлення

avebael: ↑ 09.10.2026 11:08 залишитись без роботи і офігіть
Теоретично, вже наявну карту можна продати і закрити кредит. Може й без втрат вийде, хто зна
Аціо
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 09.10.2026 11:42 Збирати гроші потрібно, коли є робота.
Ну бачите як воно, доки людина збирала до 30000 стало коштувати 36000,
доки людина збирала 36000 стало коштувати 42000,
доки людина збирала 42000 стало коштувати 48000,
доки людина збирала 48000 стало коштувати 52000,
доки людина збирала 52000 от стане 58000 коштувати,
здогадуєтесь де тут не збігається логіка?
yariksom
Member

Повідомлення

Аціо
Це тепер зрозуміло, а тоді коли вона була 30 і оплата частинами могла бути на рік, то думалося, що краще назбирати чим заплатити 33.
Я навіть подумати не міг, що ШІ буде розвиватися таким прямим шляхом як нарощування рами, врами і все таке.
erkins007
Member

Повідомлення

Не может такого быть. Так поступает же только жадный Хуанг, а АМД это корпорация добра.
warp37: ↑ 09.10.2026 10:52Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.
Конечно глупое. Умное было брать их в 25 году.
alex_sul: ↑ 09.10.2026 11:09На правах банкіра бувшого: "Розстрочки" (в класичному розумінні як безвідсотковий кредит) в нас нема - заборонено законодавством!
Вы точно банкир? Запрещено 0% и поэтому там ставка 0.000001% годовых. Это не 0 для законодательства, но по факту 0.
Відповісти