Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.
Новини
Останні статті і огляди
AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
-
warp37
Member
Предлагаю обсудить AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
-
Enjthesilence
Member
які мінуси купувати хоч щось сьогодні "оплатою частинами?"warp37: ↑ 09.10.2026 10:52 Предлагаю обсудить AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.![]()
-
walkman3000
Member
нафіга я плачу за інтернет з цими новинами

-
Yurius
Member
жоднихEnjthesilence: ↑ 09.10.2026 10:59які мінуси купувати хоч щось сьогодні "оплатою частинами?"
-
Artem_K
Member
Я в листопаді минулого року брав карту в оплату частинами за 24 (з яких 2 акційно повернули на Стім), зараз вона 48.warp37: ↑ 09.10.2026 10:52Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.
-
avebael
Member
залишитись без роботи і офігітьEnjthesilence: ↑ 09.10.2026 10:59які мінуси купувати хоч щось сьогодні "оплатою частинами?"warp37: ↑ 09.10.2026 10:52 Предлагаю обсудить AMD знову підвищує ціни на відеокарти Radeon, оновлений прайс-лист уже набув чинності в Китаї
Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.![]()
-
alex_sul
Advanced Member
warp37
Коченчо скажут фантазери, у которих нет свободних 40-70-100к грн.
А те кто реально карти дорогие покупаєт - берут в оплату частями (ви ето имели ввиду, и только!) ради удобства, и при етом фиксируя стоимость.
На правах банкіра бувшого: "Розстрочки" (в класичному розумінні як безвідсотковий кредит) в нас нема - заборонено законодавством!
Зате є "Миттева розстрочка" (це у привату, у інших банків - інша назва) - спрощена форма надання кредиту з стандартною річною ставкою (онлайн на базі вашого крединого ліміту) з точки зору оподаткування ідеально. Гетьманцев (хай йому ногу одірве) таке любить.
А "оплата частинами" яку народ спримає як Розстрочку - є, і ставка річна там мікроскопічна (без неї ніяк - заборонять!) і все прекрасно з точки зору оподаткування.
Коченчо скажут фантазери, у которих нет свободних 40-70-100к грн.
А те кто реально карти дорогие покупаєт - берут в оплату частями (ви ето имели ввиду, и только!) ради удобства, и при етом фиксируя стоимость.
На правах банкіра бувшого: "Розстрочки" (в класичному розумінні як безвідсотковий кредит) в нас нема - заборонено законодавством!
Зате є "Миттева розстрочка" (це у привату, у інших банків - інша назва) - спрощена форма надання кредиту з стандартною річною ставкою (онлайн на базі вашого крединого ліміту) з точки зору оподаткування ідеально. Гетьманцев (хай йому ногу одірве) таке любить.
А "оплата частинами" яку народ спримає як Розстрочку - є, і ставка річна там мікроскопічна (без неї ніяк - заборонять!) і все прекрасно з точки зору оподаткування.
Востаннє редагувалось 09.10.2026 11:17 користувачем alex_sul, всього редагувалось 2 разів.
-
Zaelot
Member
ахахаха)) я теж вперше в житті підняв ціну на карту що продаю, а не опустив
я в шоці від цих цін
я в шоці від цих цін
-
alex_sul
Advanced Member
avebael
при ризиках залишитись без роботи потрібно мати інший\резервний\додатковий фах. Без варіантів
при ризиках залишитись без роботи потрібно мати інший\резервний\додатковий фах. Без варіантів
-
yariksom
Member
Плати краще мені, я тобі буду слати паперові листи через Укрпошту з афігенними новинами, відекарти будуть по 200 з безвідсотковою розстрочкою на 12 років і щотижневими скидкамиwalkman3000: ↑ 09.10.2026 11:00нафіга я плачу за інтернет з цими новинами
-
alex_sul
Advanced Member
yariksom
не, поштових операторів бомблять! Краще голубіну пошту організуй йому прямо в кімнату. Кіко голуб насрав капель на стіл - кіко сотень баксів накунула відяха\рама
не, поштових операторів бомблять! Краще голубіну пошту організуй йому прямо в кімнату. Кіко голуб насрав капель на стіл - кіко сотень баксів накунула відяха\рама
-
Аціо
Member
Я ж попереджав буквально тиждень тому чи два, але ВіВсіоВрйоті, АнаНіКакає і купу класичного, відбірного у відповідь прочитав. Сподіваюсь нормальні люди дослухались хто вагався, та встиг придбати до здорожчення.
-
leks
Junior
Під кожною новиною здорожчання купа офігенних історій про придбання того, що зараз не на часі. 
-
yariksom
Member
Я б теж написав, якби така в мене булаleks: ↑ 09.10.2026 11:30Під кожною новиною здорожчання купа офігенних історій про придбання того, що зараз не на часі.
-
Аціо
Member
alex_sul
Тобто в саму вартість яку поділяють на частини закладений одразу відсоток.
Та так майже завжди і було, але там багато під це дуже смачних акцій з манібеком, поповненнями, знижками, які цілком надають продукт за ринковою вартістю ба більше.
Тому особисто я такі хитрощі підтримаю, бо це коли і вовки ситі, і вівці цілі.
Тобто в саму вартість яку поділяють на частини закладений одразу відсоток.
Та так майже завжди і було, але там багато під це дуже смачних акцій з манібеком, поповненнями, знижками, які цілком надають продукт за ринковою вартістю ба більше.
Тому особисто я такі хитрощі підтримаю, бо це коли і вовки ситі, і вівці цілі.
-
warp37
Member
Збирати гроші потрібно, коли є робота.
-
Геральт
Active Member
Теоретично, вже наявну карту можна продати і закрити кредит. Може й без втрат вийде, хто знаavebael: ↑ 09.10.2026 11:08 залишитись без роботи і офігіть
-
Аціо
Member
Ну бачите як воно, доки людина збирала до 30000 стало коштувати 36000,warp37: ↑ 09.10.2026 11:42 Збирати гроші потрібно, коли є робота.
доки людина збирала 36000 стало коштувати 42000,
доки людина збирала 42000 стало коштувати 48000,
доки людина збирала 48000 стало коштувати 52000,
доки людина збирала 52000 от стане 58000 коштувати,
здогадуєтесь де тут не збігається логіка?
-
yariksom
Member
Аціо
Це тепер зрозуміло, а тоді коли вона була 30 і оплата частинами могла бути на рік, то думалося, що краще назбирати чим заплатити 33.
Я навіть подумати не міг, що ШІ буде розвиватися таким прямим шляхом як нарощування рами, врами і все таке.
Це тепер зрозуміло, а тоді коли вона була 30 і оплата частинами могла бути на рік, то думалося, що краще назбирати чим заплатити 33.
Я навіть подумати не міг, що ШІ буде розвиватися таким прямим шляхом як нарощування рами, врами і все таке.
-
erkins007
Member
Не может такого быть. Так поступает же только жадный Хуанг, а АМД это корпорация добра.
Конечно глупое. Умное было брать их в 25 году.warp37: ↑ 09.10.2026 10:52Вот теперь скажите, что сейчас брать видеокарты в рассрочку - глупое решение.
Вы точно банкир? Запрещено 0% и поэтому там ставка 0.000001% годовых. Это не 0 для законодательства, но по факту 0.alex_sul: ↑ 09.10.2026 11:09На правах банкіра бувшого: "Розстрочки" (в класичному розумінні як безвідсотковий кредит) в нас нема - заборонено законодавством!