я все розумію, нага доволі зручна миш, у самого Razer Naga Trinity але бляха 10к за мишку...
Новини
Останні статті і огляди
Огляд Razer Naga V3 Pro. Бездротова ігрова миша з 23 кнопками
-
bigmonstr666
Member
Предлагаю обсудить Огляд Razer Naga V3 Pro. Бездротова ігрова миша з 23 кнопками
я все розумію, нага доволі зручна миш, у самого Razer Naga Trinity але бляха 10к за мишку...
-
alexeygalas
Member
Тепер можна обчислити свій податок для ФОП прямо з мишки
- спойлер

-
leif
Member
117 грамів, офігєть)
колись я такими важкими мишами користувався і горя не знав, а тепер дивлюсь і думаю: нуууу це сильно на любителя))
мені ось на днях має під'їхати мишка вагою 28.8 грамів, переходжу з 35гр
колись я такими важкими мишами користувався і горя не знав, а тепер дивлюсь і думаю: нуууу це сильно на любителя))
мені ось на днях має під'їхати мишка вагою 28.8 грамів, переходжу з 35гр
-
stoned
Member
Вбудований акумулятор погане рішення.
Порівнюю з колишньою Pro V1 і наявною V2 HS.
Порівнюю з колишньою Pro V1 і наявною V2 HS.
- спойлер
- Ну і 9999 гривень за мишу то звісно потужно.
-
bigmonstr666
Member
ще краще) ну для мене це якісь вже нереальні суми, притому за мишку.. посуті мишка за ціну материнської плати. може вона того коштує але це якийсь вже шок контентEaranak: ↑ 22.09.2026 15:00 bigmonstr666, так и DeathAdder V3-V4 беспроводной сейчас 10-14к стоит.
-
Барбарис
Member
bigmonstr666, інфляція. Це вона ще дешевше попередньої, точніше не дорожче і враховуючи всі фішки рейзер в маржі поступився.
leif, це що за миш така?
leif, це що за миш така?
-
leif
Member
https://shop.g-wolves.com/products/lyca ... less-mouseБарбарис: ↑ 22.09.2026 15:21leif, це що за миш така?
-
Барбарис
Member
leif, дякую. Цікавий варіант і не дуже дорого.