я все розумію, нага доволі зручна миш, у самого Razer Naga Trinity але бляха 10к за мишку...
Новини
Останні статті і огляди
Огляд Razer Naga V3 Pro. Бездротова ігрова миша з 23 кнопками
-
bigmonstr666
Member
Предлагаю обсудить Огляд Razer Naga V3 Pro. Бездротова ігрова миша з 23 кнопками
я все розумію, нага доволі зручна миш, у самого Razer Naga Trinity але бляха 10к за мишку...
-
alexeygalas
Member
Тепер можна обчислити свій податок для ФОП прямо з мишки
- спойлер

-
leif
Member
117 грамів, офігєть)
колись я такими важкими мишами користувався і горя не знав, а тепер дивлюсь і думаю: нуууу це сильно на любителя))
мені ось на днях має під'їхати мишка вагою 28.8 грамів, переходжу з 35гр
колись я такими важкими мишами користувався і горя не знав, а тепер дивлюсь і думаю: нуууу це сильно на любителя))
мені ось на днях має під'їхати мишка вагою 28.8 грамів, переходжу з 35гр
-
stoned
Member
Вбудований акумулятор погане рішення.
Порівнюю з колишньою Pro V1 і наявною V2 HS.
Порівнюю з колишньою Pro V1 і наявною V2 HS.
- спойлер
- Ну і 9999 гривень за мишу то звісно потужно.
-
bigmonstr666
Member
ще краще) ну для мене це якісь вже нереальні суми, притому за мишку.. посуті мишка за ціну материнської плати. може вона того коштує але це якийсь вже шок контентEaranak: ↑ 22.09.2026 15:00 bigmonstr666, так и DeathAdder V3-V4 беспроводной сейчас 10-14к стоит.
-
Барбарис
Member
bigmonstr666, інфляція. Це вона ще дешевше попередньої, точніше не дорожче і враховуючи всі фішки рейзер в маржі поступився.
leif, це що за миш така?
leif, це що за миш така?
-
leif
Member
https://shop.g-wolves.com/products/lyca ... less-mouseБарбарис: ↑ 22.09.2026 15:21leif, це що за миш така?
-
Барбарис
Member
leif, дякую. Цікавий варіант і не дуже дорого.
-
Сidonix
Member
Після вертикальної мишки не бачу сенсу у звичайних.
-
white_noise
Member
leif: ↑ 22.09.2026 15:22https://shop.g-wolves.com/products/lyca ... less-mouseБарбарис: ↑ 22.09.2026 15:21leif, це що за миш така?

ну норм, чо. а чого б одразу в рашці щось не купити?
Востаннє редагувалось 22.09.2026 15:56 користувачем white_noise, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
його боротьбаwhite_noise: ↑ 22.09.2026 15:53ну норм, чо. а чого б відразу в рашці щось не купити?
-
Hotspur
Member
45-55 доларів V3Earanak: ↑ 22.09.2026 15:00так и DeathAdder V3-V4 беспроводной сейчас 10-14к стоит.
-
Earanak
Member
Hotspur, вы не путаете проводной V3 и беспроводной V3 Pro ? Или это рефабы с 3-6 месячной гарантией ?
Я бы купил беспроводной V3 за 45-55$ с дефолтной 2 годовой гарантией
Но в норм магазах это скорее 8к грн.
Я бы купил беспроводной V3 за 45-55$ с дефолтной 2 годовой гарантией
Востаннє редагувалось 22.09.2026 16:16 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
-
Барбарис
Member
leif, на а що? З цієї точки зори орієнтація виробника виглядає дивною - додавання, наприклад, іспанської/португальської чи французької явно веде до більших продаж.
-
miroslav_mm
Member
Ото ціна, капець, була в мене якось Mad Dog GM905 на серсорі PixArt 3389 з такими самим змінними боковими панелями. Пару днів поюзав і ледве продав пів року назад за 750грн.
Мені здалась не зручною.
- спойлер
-
VladimirV
Member
Потрібна оновлена logi g600, а не оце ще й за 10к. Найкраща миша для мморпг.
Все що треба змінити, відносно g600 старої та будь-якої миші з 12 збоку, -
оновити на найкращий сучасний сенсор, зробити мікріки хотсвапом а не паяні,
знизити вагу наскільки це можливо з такою конфігурацією кнопок,
ну і доробити скролінг коліщатко відповідно до сучасних технологій.
Все готова топ миша для мморпг.
Але logitech чомусь поховала ідею спадкоємців g600.
Все що треба змінити, відносно g600 старої та будь-якої миші з 12 збоку, -
оновити на найкращий сучасний сенсор, зробити мікріки хотсвапом а не паяні,
знизити вагу наскільки це можливо з такою конфігурацією кнопок,
ну і доробити скролінг коліщатко відповідно до сучасних технологій.
Все готова топ миша для мморпг.
Але logitech чомусь поховала ідею спадкоємців g600.
-
Hotspur
Member
не путаюEaranak: ↑ 22.09.2026 15:59Hotspur, вы не путаете проводной V3 и беспроводной V3 Pro ?
Відправлено через 34 секунди:
гуанджоуEaranak: ↑ 22.09.2026 15:59Я бы купил беспроводной V3 за 45-55$ с дефолтной 2 годовой гарантией
-
divinity
Member
Можна хоч 120 кнопок зробити, але як їх нажимати? Під великим пальцем мало що 20+ кнопок, так і місця під цей великий палець немає. А головне - навіщо? В більшості ММО, в тому же ВоВі є можливість запису скриптів, тобто нажимаєш 1 кнопку і нажимається послідовність в 5.
Тут же не просто кнопка, повинна бути можливість швидко і ЗРУЧНО нажати. А зручно - це на клавіатурі. Тому у всіх іграх я міняю зі всіх кнопок мишки на клаву. Навіть 2 боковими для мене незручно користуватись і нажимати на колесо теж. Тому не розумію як цим можна користуватись з точки зору User Experience, це ж просто жах.
Тут же не просто кнопка, повинна бути можливість швидко і ЗРУЧНО нажати. А зручно - це на клавіатурі. Тому у всіх іграх я міняю зі всіх кнопок мишки на клаву. Навіть 2 боковими для мене незручно користуватись і нажимати на колесо теж. Тому не розумію як цим можна користуватись з точки зору User Experience, це ж просто жах.
-
hohlid19
Member
Удобно играть на клавиатуре как на пианино при наложении баффов? Я понимаю, после сотни часов это уже автоматизм, но легче просто взять и создать макрос на мышке. В ЕСО после этого удобнее играть стало, а в ВОВе наверное ещё хужеdivinity: ↑ 22.09.2026 18:28 Можна хоч 120 кнопок зробити, але як їх нажимати? Під великим пальцем мало що 20+ кнопок, так і місця під цей великий палець немає. А головне - навіщо? В більшості ММО, в тому же ВоВі є можливість запису скриптів, тобто нажимаєш 1 кнопку і нажимається послідовність в 5.