Для мене сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій, весь час мав надію , що випустять в подібному стилі але з оновленою графікою, але
Новини
Останні статті і огляди
Багатокористувацька гра Dune: Awakening отримала велике оновлення з режимом для одного гравця
-
_Andrik_
Member
Пропоную обговорити Багатокористувацька гра Dune: Awakening отримала велике оновлення з режимом для одного гравця
Для мене сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій, весь час мав надію , що випустять в подібному стилі але з оновленою графікою, але
-
Artem_M
Member
Це єдиний картридж, який лишався у мене весь термін користування Сегою._Andrik_: ↑ 18.09.2026 11:15 Пропоную обговорити Багатокористувацька гра Dune: Awakening отримала велике оновлення з режимом для одного гравця
...сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій ...
Навіть МК3 Ультімейт десь пішов по руках...
-
_nevermind
Member
А мой картридж походу про**бан...Artem_M: ↑ 18.09.2026 12:21Це єдиний картридж, який лишався у мене весь термін користування Сегою.
Навіть МК3 Ультімейт десь пішов по руках...
Там даже коды на миссии легко запоминались в памяти , можно было сесть и врубить интересные миссии , а не всё с начала.
Я потом перепроходил еще сеговскую на ПК с геймпадом через емуль, тоже играбельно было.
- спойлер
-
Dune 2: the Battle for Arrakis
Коды:
Атрейдесы:
DIPLOMATIC
SPICEDANCE
ETERNALSUN
DEFTHUNTER
FAIRMENTAT
ASHLIKENNY
SONICBLAST
DUNERUNNER
Ордосы:
DOMINATION
SPICESABRE
ARRAKISSUN
COLDHUNTER
WILYMENTAT
SLYMELANIE
STEALTHWAR
POWERCRUSH
Харконены:
DEMOLITION
SPICESATYR
BURNINGSUN
DARKHUNTER
EVILMENTAT
ITSJOEBWAN
DEVASTATOR
DEATHRULER
Будет тот же Конан Екзайлз с ассетами Дюны...
-
Kassatka
Member
А для мене її онучка Emperor: Battle for Dune (2001) еталон стратегій - моє найперше кохання в жанрі RTS з першого погляду, завдяки якій власне цей жанр і став відразу найулюбленішим. Дюну 2 та Дюну 2000 я вже не застав._Andrik_: ↑ 18.09.2026 11:15Для мене сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій, весь час мав надію , що випустять в подібному стилі але з оновленою графікою, але
І у вас більше шансів дочекатися перевипуску культової Dune 2, а у мене практично нульові шанси
-
MqM
Member
Це яка планета у нас з зимовим біомом?
-
VovaII
Member
А як же червʼячки взимку? Померзнуть же?