Багатокористувацька гра Dune: Awakening отримала велике оновлення з режимом для одного гравця

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Багатокористувацька гра Dune: Awakening отримала велике оновлення з режимом для одного гравця

Для мене сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій, весь час мав надію , що випустять в подібному стилі але з оновленою графікою, але :-/
Artem_M
Member

Повідомлення

_Andrik_: 18.09.2026 11:15 Пропоную обговорити Багатокористувацька гра Dune: Awakening отримала велике оновлення з режимом для одного гравця

...сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій ...
Це єдиний картридж, який лишався у мене весь термін користування Сегою.
Навіть МК3 Ультімейт десь пішов по руках...
_nevermind
Member

Повідомлення

Artem_M: 18.09.2026 12:21
_Andrik_: 18.09.2026 11:15
...сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій ...
Це єдиний картридж, який лишався у мене весь термін користування Сегою.
Навіть МК3 Ультімейт десь пішов по руках...
А мой картридж походу про**бан...

Там даже коды на миссии легко запоминались в памяти , можно было сесть и врубить интересные миссии , а не всё с начала.

Я потом перепроходил еще сеговскую на ПК с геймпадом через емуль, тоже играбельно было.
спойлер
Dune 2: the Battle for Arrakis
Коды:

Атрейдесы:
DIPLOMATIC
SPICEDANCE
ETERNALSUN
DEFTHUNTER
FAIRMENTAT
ASHLIKENNY
SONICBLAST
DUNERUNNER

Ордосы:
DOMINATION
SPICESABRE
ARRAKISSUN
COLDHUNTER
WILYMENTAT
SLYMELANIE
STEALTHWAR
POWERCRUSH

Харконены:
DEMOLITION
SPICESATYR
BURNINGSUN
DARKHUNTER
EVILMENTAT
ITSJOEBWAN
DEVASTATOR
DEATHRULER
По теме - я до релиза минусы тут ловил, потому что писал, что не будет тут ММО , Фанком не способны
Будет тот же Конан Екзайлз с ассетами Дюны...
Kassatka
Member

Повідомлення

_Andrik_: 18.09.2026 11:15Для мене сеговска Дюна2 залишається еталоном стратегій, весь час мав надію , що випустять в подібному стилі але з оновленою графікою, але :-/
А для мене її онучка Emperor: Battle for Dune (2001) еталон стратегій - моє найперше кохання в жанрі RTS з першого погляду, завдяки якій власне цей жанр і став відразу найулюбленішим. Дюну 2 та Дюну 2000 я вже не застав.
І у вас більше шансів дочекатися перевипуску культової Dune 2, а у мене практично нульові шанси :weep: , бо моя гра зовсім не здобула популярності. Хоча це по суті подальший розвиток серії та її вінець досконалості. Графон доволі пристойний, але на жаль нормальну роздільну здатність та пропорції 16:9 виставити нема змоги.
MqM
Member

Повідомлення

Це яка планета у нас з зимовим біомом?
VovaII
Member

Повідомлення

А як же червʼячки взимку? Померзнуть же?
Відповісти