гідна ініціатива від майків, от би ще соня таке саме зробила з дисками від пс4, для тих, хто купив пс5 без приводу
Новини
Останні статті і огляди
Xbox дасть змогу власникам дисків безплатно отримати цифрові версії ігор
-
oversteve
Member
Пропоную обговорити Xbox дасть змогу власникам дисків безплатно отримати цифрові версії ігор
гідна ініціатива від майків, от би ще соня таке саме зробила з дисками від пс4, для тих, хто купив пс5 без приводу
-
walkman3000
Member
от би ще було що оцифровувати, а так просто піар за рахунок соніoversteve: ↑ 27.08.2026 10:05гідна ініціатива від майків
-
yariksom
Member
Гідна то вона гідна, але вже були випадки коли ігри просто щезали з цифрових площадок і гравець немав вже доступу, тому не варто викидати фізичний диск.oversteve: ↑ 27.08.2026 10:05гідна ініціатива від майків, от би ще соня таке саме зробила з дисками від пс4, для тих, хто купив пс5 без приводу
Разом з тим мати водночас те і те це дуже добре.
А Сонька нехай лісом йде зі своєю політикою переходу виключно на цифру.
-
Scoffer
Member
А навпаки слабо зробити? Завезти блюрей-різак в консоль 
-
yariksom
Member
Так поступить Соні, коли провал через повну цифру буде неминучий
-
waryag
Member
Лавровий листочок, щоб заспокоїти ком'юніті. Все тримається на сервісах майків, які завжди можна обмежити чи відключити.oversteve: ↑ 27.08.2026 10:05 гідна ініціатива від майків, от би ще соня таке саме зробила з дисками від пс4, для тих, хто купив пс5 без приводу
А соні після згвалтування майків занадто повірила у себе. Хоча для слім і про можна докупити привід.
-
Shaolin_Style
Member
Судя по всему это последнее поколение в котором вообще будут оптические диски, на пс6 уже будет не можно, параллельно с этим закрывают заводы по производству BD-дисков. Sony главный интересант того что бы от прямых продаж дисков перейти к цифре и подписочной модели.waryag: ↑ 27.08.2026 10:37
А соні після згвалтування майків занадто повірила у себе. Хоча для слім і про можна докупити привід.
-
The_Rusik
Member
Пусть сначала в соглашении добавят, что покупая игру, то это именно покупка а не оренда, и что они не могут ее удалить или запретить играть или по соглашению с компенсацией стоимости игры. И чтобы всегда и везде можно ее запускать.
-
big_bang
Member
щось не зрозуміло як це має виглядати
от, припустимо, я маю старі диски від консолі і нову консоль вже цифрову
як мені їх сканувати/додавати ?
чи попередньо треба відсканувати всю колекцію ?
а, якщо хтось просто взяв диск який вже був відсканований ?
в мене більше питань виникає
якась маячня просто напросто...
зробили щоб хом'яки не піднімали гвалту тай все !
в мене більше питань виникає
якась маячня просто напросто...
зробили щоб хом'яки не піднімали гвалту тай все !
-
Shaolin_Style
Member
https://news.xbox.com/en-us/2026/08/26/ ... o-digital/big_bang: ↑ 27.08.2026 10:50 щось не зрозуміло як це має виглядати