Капком шатает индустрию
Новини
Останні статті і огляди
Новий трейлер самурайського екшену Onimusha: Way of the Sword присвячений герою гри
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Новий трейлер самурайського екшену Onimusha: Way of the Sword присвячений герою гри
Капком шатает индустрию
Капком шатает индустрию
-
phobosse
Member
Відповідь на Silent Hill f ?
-
Archer
Member
Не знаю по поводу индустрии, но тебя точно шатает от любой новости про капком.proos: ↑ 17.08.2026 14:50 Предлагаю обсудить Новий трейлер самурайського екшену Onimusha: Way of the Sword присвячений герою гри
Капком шатает индустрию![]()
-
snegurrrka
Member
Тільки що після новини пограв демку, загалом ніби і сподобалося, але з фінальним босом помер разів 7-8 мабуть на стандартній складності (action focused), не міг звикнути до керування якось (обрав aggressive layout). Можливо і придбаю повну версію, в попередні частини Onimusha не грав. Сподіваюся ця гра загалом не така душна як Sekiro, а взагалі сумую за часами класних слешерів, які не були побудовані виключно навколо механіки парирування і можна було кайфувати від класних та довгих комбо (привіт Devil May Cry).
-
yariksom
Member
Так Sekiro більше сосалик чим слешер.snegurrrka: ↑ 17.08.2026 16:30Sekiro
-
kairo
Member
Секіро складно кудись конкретно віднести, бо якщо говорити про соулси, то немає стаміни, немає класів та прокачки. Якщо говорити про слешери, то немає шинькування десятків мобів різними комбо.yariksom: ↑ 17.08.2026 18:44Так Sekiro більше сосалик чим слешер.
-
snegurrrka
Member
Ну я не дуже розбираюся, тому повірю щодо Sekiro тим хто більше в темі
З іншого боку після цієї демки пішов шукати, що ще можливо пропустив або забув з класних слешерів і згадав, що в мене в бібліотеці є Metal Gear Rising: Revengeance, яку востаннє пройшов ще в 2015 році, треба знову пограти спробувати, бо це ураганний досвід був
Ех, якби вся серія Bayonetta була на ПК, а так є лише перша частина, другу свого часу з муками пройшов на емуляторі, третю вже не грав взагалі від небажання з емулятором морочитися. Дуже треба DMC 6, Campcom 
З іншого боку після цієї демки пішов шукати, що ще можливо пропустив або забув з класних слешерів і згадав, що в мене в бібліотеці є Metal Gear Rising: Revengeance, яку востаннє пройшов ще в 2015 році, треба знову пограти спробувати, бо це ураганний досвід був