Новий трейлер самурайського екшену Onimusha: Way of the Sword присвячений герою гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

phobosse
Member

Повідомлення

Відповідь на Silent Hill f ?
Archer
Member

Повідомлення

Не знаю по поводу индустрии, но тебя точно шатает от любой новости про капком.
snegurrrka
Member

Повідомлення

Тільки що після новини пограв демку, загалом ніби і сподобалося, але з фінальним босом помер разів 7-8 мабуть на стандартній складності (action focused), не міг звикнути до керування якось (обрав aggressive layout). Можливо і придбаю повну версію, в попередні частини Onimusha не грав. Сподіваюся ця гра загалом не така душна як Sekiro, а взагалі сумую за часами класних слешерів, які не були побудовані виключно навколо механіки парирування і можна було кайфувати від класних та довгих комбо (привіт Devil May Cry).
yariksom
Member

Повідомлення

Так Sekiro більше сосалик чим слешер.
kairo
Member

Повідомлення

yariksom: 17.08.2026 18:44Так Sekiro більше сосалик чим слешер.
Секіро складно кудись конкретно віднести, бо якщо говорити про соулси, то немає стаміни, немає класів та прокачки. Якщо говорити про слешери, то немає шинькування десятків мобів різними комбо.
snegurrrka
Member

Повідомлення

Ну я не дуже розбираюся, тому повірю щодо Sekiro тим хто більше в темі :up:

З іншого боку після цієї демки пішов шукати, що ще можливо пропустив або забув з класних слешерів і згадав, що в мене в бібліотеці є Metal Gear Rising: Revengeance, яку востаннє пройшов ще в 2015 році, треба знову пограти спробувати, бо це ураганний досвід був :) Ех, якби вся серія Bayonetta була на ПК, а так є лише перша частина, другу свого часу з муками пройшов на емуляторі, третю вже не грав взагалі від небажання з емулятором морочитися. Дуже треба DMC 6, Campcom :shuffle:
proos
Member

Повідомлення

Archer
Не серчай, дружочек ;)
Vladys77
Member

Повідомлення

Теж чекаю і в демку грав, все сподобалось. Сподіваюсь там рольова складова розвитку теж є.
Відповісти