Предлагаю обсудить До продажу надійшли набори пам’яті DDR5 із підтримкою AMD EXPO ULL. Ціни сягають 1100 доларів
пускай себе оставят
Новини
Останні статті і огляди
До продажу надійшли набори пам’яті DDR5 із підтримкою AMD EXPO ULL. Ціни сягають 1100 доларів
-
bes
Member
-
Robostyle
Member
Раньше Я думал это эпл ох*евший когда просит экстра за двукратный обьем памяти.
Но появились еще более отбитые, и просят столько же сверху за тайминги. Тайминги, Карл!
Но появились еще более отбитые, и просят столько же сверху за тайминги. Тайминги, Карл!
-
MAKKACIN
Member
Ну глобально таймінги важливіші чим частоти, просто навчилися легше збільшувати частоту, а от таймінги якби зменшили приріст був би більший)))) Ціна звичайно кінська) Це продати пк і докинути ше пару сотень юсд і купити кіт на 32 гб це ПЄСНЯ! 
-
Liam
Member
І хтось жеш буде купляти...
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Ну то повна шляпа...
-
MessiaH
Member
Не знаю, попался мне 9950x3d2 тотои неудачный, т.к. на моей мамке выше 5600 не берёт память, хотя с 7950х брал этот комплект 6200. Так вот 4800 в стоке и 5600 с настроенными я особой разницы не увидел в играх. А тут чисто тайминги
-
QuantumCat
Junior
CL30 за $620 → это уже дорого, а CL26 за $1100 → это просто дань уважения инфляции 2026 года 
ИИ-серверы забрали все чипы, а нам достались эти "элитные" остатки по цене золота... huh
ИИ-серверы забрали все чипы, а нам достались эти "элитные" остатки по цене золота... huh
Востаннє редагувалось 30.06.2026 17:42 користувачем QuantumCat, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Так це не для вас набори, це рекорди в бенчмарках всяких ставити, так само як моніки 720гц для ксерів есперти набігають критикувати 
-
n+gibat[]r
Member
А всего то год назад G.Skill DDR5-6000 Trident Z5 Neo RGB две плашки общей емкостью 32гб и очень хорошими таймингами CL28 стоили на Розетке жалких 156 долларов по курсу (6499грн)Впрочем, наибольшая переплата (+79%) характерна для комплекта CL28 — за вариант с EXPO ULL придётся выложить $1000 против $560.
Жалею что тогда не купил на 64 гб вообще, 64гб около 10000грн тогда стоили