До продажу надійшли набори пам’яті DDR5 із підтримкою AMD EXPO ULL. Ціни сягають 1100 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Robostyle
Member

Повідомлення

Раньше Я думал это эпл ох*евший когда просит экстра за двукратный обьем памяти.

Но появились еще более отбитые, и просят столько же сверху за тайминги. Тайминги, Карл!
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Ну глобально таймінги важливіші чим частоти, просто навчилися легше збільшувати частоту, а от таймінги якби зменшили приріст був би більший)))) Ціна звичайно кінська) Це продати пк і докинути ше пару сотень юсд і купити кіт на 32 гб це ПЄСНЯ! :lol:
Liam
Member

Повідомлення

І хтось жеш буде купляти...
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Ну то повна шляпа...
MessiaH
Member

Повідомлення

Не знаю, попался мне 9950x3d2 тотои неудачный, т.к. на моей мамке выше 5600 не берёт память, хотя с 7950х брал этот комплект 6200. Так вот 4800 в стоке и 5600 с настроенными я особой разницы не увидел в играх. А тут чисто тайминги
QuantumCat
Junior

Повідомлення

CL30 за $620 → это уже дорого, а CL26 за $1100 → это просто дань уважения инфляции 2026 года :)
ИИ-серверы забрали все чипы, а нам достались эти "элитные" остатки по цене золота... huh
Востаннє редагувалось 30.06.2026 17:42 користувачем QuantumCat, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

Так це не для вас набори, це рекорди в бенчмарках всяких ставити, так само як моніки 720гц для ксерів есперти набігають критикувати :shuffle:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Впрочем, наибольшая переплата (+79%) характерна для комплекта CL28 — за вариант с EXPO ULL придётся выложить $1000 против $560.
А всего то год назад G.Skill DDR5-6000 Trident Z5 Neo RGB две плашки общей емкостью 32гб и очень хорошими таймингами CL28 стоили на Розетке жалких 156 долларов по курсу (6499грн) :laugh:
Жалею что тогда не купил на 64 гб вообще, 64гб около 10000грн тогда стоили :laugh:
спойлер
Зображення
Vados1
Member

Повідомлення

На моїй пам'яті це вже третя змова виробників пам'яті! У США до них є судовий позов!
phobosse
Member

Повідомлення

Молюсь на свой зелененький Самсунг чтобы не крякнулся. На всякий поставил на него радиаторы :gigi:
ASTON
Member

Повідомлення

Як вчасно мене дружина вмовила зробити апгрейд рік тому на АМ5.
Взяв 16х2Gb за 90 євро. Зараз точно не час апгрейду би був.
Дичина з цим AI.
A1eksandr
Member

Повідомлення

куда мир катиться
Smilodonius
Junior

Повідомлення

Пусть сами у себя покупают за такие деньги
yariksom
Member

Повідомлення

A1eksandr: 30.06.2026 18:16 куда мир катиться
В ШІ але подібне не те, що в ШОко (якщо ви розумієте про що я звичайно) :lol:
Олег963
Member

Повідомлення

G.Skill DDR5-6400 65536MB PC5-51200 Ripjaws S5 Black дві планки по 32гб працюють на 30 таймінгах 6000герц 1:1 купляв за 9400 грн, а тепер ото часи пішли, як глянув ціни :eek: :eek: :eek:
Afit
Member

Повідомлення

-- Мамо, я заробив 500 баксів!
-- Як, синку?
-- Я просто вручну поставив таймінги :idea:
зекономив = заробив☝️
Tetronga
Member

Повідомлення

Для кого це все випускають? Для кого ледь не щодня випускають консольки і залізо для ПК з кінськими цінами? Я вже нічого не розумію :puzzle: Я думав я цільова аудиторія цих товарів як ГЕЙмер, але схоже я тепер надто бідний і мене в розрахунок не беруть. Так для кого тоді все це? :think:
VladimirV
Member

Повідомлення

В мене в пк взагалі стоять модулі, які обійшлися в 33,5 долара з нюансами Алі. Скільки я тоді задивлявся на комплекти D5 48Gb, які можна було брати безмитно по 120-130$, вже і точну цифру не згадаю. Але значно дешевше місцевих магазинів.
Але тоді подумав, нахіба вони треба наперед щоб лежали без замовлень. Тим більше, продасиш якомусь безрукому, що не зможе її налаштувати і буде тобі потім мозг виносити, що в нього то помилки, то типу в профілі в нього не запускається. Саме це зупиняло тоді від замовлень наперед.
спойлер
KFXB.jpg
Коли зараз дивлюсь на такі задрані ціни, автоматом рука тягнеться закрити сторінку. Ну не повинно воно стільки коштувати, якщо є декілька "конкурентних" виробників чіпів. Їх треба змусити через якесь законодавство ввести квоти для ПК сегменту на відвантаження чіпів, інакше так можна дійти до будь-яких цін без стелі.
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Це тупо буквально та сама пам'ять, яку я придбав за 250уе на тих самих чіпах A-Die(або м-дай для 48гб комплектів) cl26, тільки прописали trefi 65535. Вона існує на ринку вже років зо два. Перша ітерація могла 6000cl26 при EXPO 1.40v, нова при EXPO 1.45v.
Востаннє редагувалось 30.06.2026 20:33 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 3 разів.
Відповісти