The Witcher 4 підтримуватиме технологію NVIDIA RTX Mega Geometry

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Vpupkin
Member

Так, так, вже треба відкладати на 6090 чи навіть на 7090.
MATRIXUA
Junior

добавим сюда версия 5.6 ue и недавнее обновление dx12 SER , оптимизация должна быть на высшем уровне ( кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2)
Polaris
Member

Блін, сподіваюсь щоб нормально пограти не доведеться купляти щось рівня RTX5090, бо AE5 + всі ці технології
1234waltz
Member

MATRIXUA: 10.03.2026 16:17 кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2
Кхем... Кількість патчів на Сталкер 2, які його до хоч якогось робочого стану довели та їх обсяг такий, що співрозмірний з окремою грою :lol:
Entar
Member

Polaris: 10.03.2026 16:18 Блін, сподіваюсь щоб нормально пограти не доведеться купляти щось рівня RTX5090, бо AE5 + всі ці технології
Ніколи такого не буде, щоб в одну із самих очікуваних ігр і потенційно найпопулярніших ігрн не можна було пограти на середньостатистичному залізі, що світиться в стімі, так що пограти можна буде і на чомусь типу rtx 5060 ti.
А от "пограти на ультрах, з усіма включеними прибамбасами, включно з RT, всими цими технологіями, максимальними текстурами, в 2к, і щоб фпс ніколи нижче 60 не опускався, і без апскейлерів з DLAA" - то скоріше всього десь 5070 ті/5080 потрібна буде мабуть як мінімум.

Хто сильно захоче, той і з 5050 і пресетом L "ультра продуктивність" пограє.
Последний раз редактировалось Entar 10.03.2026 16:26, всего редактировалось 1 раз.
MATRIXUA
Junior

це норма сьогодення
dead_rat
Member

Vpupkin: 10.03.2026 16:17 Так, так, вже треба відкладати на 6090 чи навіть на 7090.
Та не хвилюйся так, потягне твій сетап на середній
MATRIXUA
Junior

це норма сьогодення
Vpupkin
Member

dead_rat: 10.03.2026 16:26на середній
Таке і задарма не цікаво.
erkins007
Member

Ребята таки серьезно настроены долю радеонов в ноль загнать
Vlaad13
Member

1234waltz: 10.03.2026 16:24
MATRIXUA: 10.03.2026 16:17 кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2
Кхем... Кількість патчів на Сталкер 2, які його до хоч якогось робочого стану довели та їх обсяг такий, що співрозмірний з окремою грою :lol:
Кіберпанк взагалі 4 роки оптимізовували :laugh:
Reinmar
Member

Palit NVIDIA GeForce RTX 3060 12gb
Все верно? А на каких настройках?
Entar
Member

erkins007: 10.03.2026 16:28 Ребята таки серьезно настроены долю радеонов в ноль загнать
Было бы грустно. Чем меньше доля радеонов тем дороже будут видеокарты нвидиа при прочих равных и тем меньше будет у них стимула в прогресс видеокарт. Это я говорю как человек который 95% что будет покупать видеокарту нвидиа. Желаю радеонам денег, развития чтобы они могли составлять здоровую конкуренцию. У нвидиа то и так денег валом.
daesz
Member

Спочатку прочитав Maga Geometry, думаю : якась технологія спільно позроблена із апельсином чи що :gigi: :facepalm:
MqM
Member

1234waltz: 10.03.2026 16:24
А чого можна очікувати з підходом «наберемо вчорашніх студентів»? Всі напевно забули чому оригінальні розробники Сталкера ТЧ зі скандалом пішли зі студії та заснували 4a Games? При чому пішли ключові розробники рушія X-ray! Це треба так вміти!

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
daesz: 10.03.2026 17:28 Спочатку прочитав Maga Geometry, думаю : якась технологія спільно позроблена із апельсином чи що :gigi: :facepalm:
Ага, зробимо Witcher знову великим!
Последний раз редактировалось MqM 10.03.2026 17:59, всего редактировалось 1 раз.
Input_Lag
Member

Відеокарти до 5000 цю технологію підтримувати не будуть.
Геральт
Member

Раніше надходила інформація, що гра вийде не раніше наступного року.
Хто зна, хто зна...
Лодзь оголошує 2026 рік Роком Відьмака!
daesz
Member

MqM: 10.03.2026 17:50А чого можна очікувати з підходом наберемо вчорашніх студентів? Всі напевно забули чому оригінальні розпобники Сталкера ТЧ зі скандалом пішли зі студії та заснували 4a Games? При чому пішли ключові розробники рушія X-ray! Це треба так вміти!
Ситуація із В4 (можливо) буде аналогічною, більшість олд скулів уже давно покинули сідіпроджект (деякі вже й нові ААА проекти майструють, донвокер чи як там воно називається), а КП77 на релізі по кількості апдейтів та проробленої роботи не далеко від С2 втік :rolleyes:
Ответить