Новини
Останні статті і огляди
The Witcher 4 підтримуватиме технологію NVIDIA RTX Mega Geometry
-
MATRIXUA
Junior
Предлагаю обсудить The Witcher 4 підтримуватиме технологію NVIDIA RTX Mega Geometry
-
Vpupkin
Member
Так, так, вже треба відкладати на 6090 чи навіть на 7090.
-
MATRIXUA
Junior
добавим сюда версия 5.6 ue и недавнее обновление dx12 SER , оптимизация должна быть на высшем уровне ( кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2)
-
Polaris
Member
Блін, сподіваюсь щоб нормально пограти не доведеться купляти щось рівня RTX5090, бо AE5 + всі ці технології
-
1234waltz
Member
Кхем... Кількість патчів на Сталкер 2, які його до хоч якогось робочого стану довели та їх обсяг такий, що співрозмірний з окремою гроюMATRIXUA: ↑ 10.03.2026 16:17 кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2
-
Entar
Member
Ніколи такого не буде, щоб в одну із самих очікуваних ігр і потенційно найпопулярніших ігрн не можна було пограти на середньостатистичному залізі, що світиться в стімі, так що пограти можна буде і на чомусь типу rtx 5060 ti.Polaris: ↑ 10.03.2026 16:18 Блін, сподіваюсь щоб нормально пограти не доведеться купляти щось рівня RTX5090, бо AE5 + всі ці технології
А от "пограти на ультрах, з усіма включеними прибамбасами, включно з RT, всими цими технологіями, максимальними текстурами, в 2к, і щоб фпс ніколи нижче 60 не опускався, і без апскейлерів з DLAA" - то скоріше всього десь 5070 ті/5080 потрібна буде мабуть як мінімум.
Хто сильно захоче, той і з 5050 і пресетом L "ультра продуктивність" пограє.
Востаннє редагувалось 10.03.2026 16:26 користувачем Entar, всього редагувалось 1 раз.
-
MATRIXUA
Junior
це норма сьогодення
-
dead_rat
Member
Та не хвилюйся так, потягне твій сетап на середнійVpupkin: ↑ 10.03.2026 16:17 Так, так, вже треба відкладати на 6090 чи навіть на 7090.
-
MATRIXUA
Junior
це норма сьогодення
-
Vpupkin
Member
Таке і задарма не цікаво.dead_rat: ↑ 10.03.2026 16:26на середній
-
erkins007
Member
Ребята таки серьезно настроены долю радеонов в ноль загнать
-
Vlaad13
Member
Кіберпанк взагалі 4 роки оптимізовували1234waltz: ↑ 10.03.2026 16:24Кхем... Кількість патчів на Сталкер 2, які його до хоч якогось робочого стану довели та їх обсяг такий, що співрозмірний з окремою гроюMATRIXUA: ↑ 10.03.2026 16:17 кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2![]()
-
Reinmar
Member
MATRIXUA: ↑ 10.03.2026 16:17 кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2
Все верно? А на каких настройках?Palit NVIDIA GeForce RTX 3060 12gb
-
SPEC1AL1ST
Member
Найс!
-
Entar
Member
Было бы грустно. Чем меньше доля радеонов тем дороже будут видеокарты нвидиа при прочих равных и тем меньше будет у них стимула в прогресс видеокарт. Это я говорю как человек который 95% что будет покупать видеокарту нвидиа. Желаю радеонам денег, развития чтобы они могли составлять здоровую конкуренцию. У нвидиа то и так денег валом.erkins007: ↑ 10.03.2026 16:28 Ребята таки серьезно настроены долю радеонов в ноль загнать
-
daesz
Member
Спочатку прочитав Maga Geometry, думаю : якась технологія спільно позроблена із апельсином чи що

-
MqM
Member
А чого можна очікувати з підходом «наберемо вчорашніх студентів»? Всі напевно забули чому оригінальні розробники Сталкера ТЧ зі скандалом пішли зі студії та заснували 4a Games? При чому пішли ключові розробники рушія X-ray! Це треба так вміти!1234waltz: ↑ 10.03.2026 16:24Кхем... Кількість патчів на Сталкер 2, які його до хоч якогось робочого стану довели та їх обсяг такий, що співрозмірний з окремою гроюMATRIXUA: ↑ 10.03.2026 16:17 кто там будет петь про стартеры , нечего не знаю у меня их нету, стоит sh2 remake и сталкер 2![]()
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Ага, зробимо Witcher знову великим!daesz: ↑ 10.03.2026 17:28 Спочатку прочитав Maga Geometry, думаю : якась технологія спільно позроблена із апельсином чи що![]()
![]()
Востаннє редагувалось 10.03.2026 17:59 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
-
Input_Lag
Member
Відеокарти до 5000 цю технологію підтримувати не будуть.
-
Геральт
Member
Раніше надходила інформація, що гра вийде не раніше наступного року.
Хто зна, хто зна...
Лодзь оголошує 2026 рік Роком Відьмака!
Хто зна, хто зна...
Лодзь оголошує 2026 рік Роком Відьмака!
-
daesz
Member
Ситуація із В4 (можливо) буде аналогічною, більшість олд скулів уже давно покинули сідіпроджект (деякі вже й нові ААА проекти майструють, донвокер чи як там воно називається), а КП77 на релізі по кількості апдейтів та проробленої роботи не далеко від С2 втікMqM: ↑ 10.03.2026 17:50А чого можна очікувати з підходом наберемо вчорашніх студентів? Всі напевно забули чому оригінальні розпобники Сталкера ТЧ зі скандалом пішли зі студії та заснували 4a Games? При чому пішли ключові розробники рушія X-ray! Це треба так вміти!