Новини
Останні статті і огляди
Lenovo прогнозує проблеми з доступністю компонентів ПК — зараз найкращий час для покупки
-
bes
Member
Предлагаю обсудить Lenovo прогнозує проблеми з доступністю компонентів ПК — зараз найкращий час для покупки
так уже цены все подняли
так уже цены все подняли
-
AndyGTR
Member
Певно продажі не йдуть, тому саме час для покупки 
-
stnl79
Member
Найкращий час для купівлі , щоб продавці зафіксували прибуток. А мені вистачає і 16 Гб ддр 4 з 1060. Все рівно комп стоїть вдома , а я по полям України рию бліндажі....
-
FurryGentleman
Member
Це новина для якихось заморських людей в яких у проводах є та магія яка залишила наші землі - нам ця доступність вже до сраки)
-
kabostebeztak
Member
Дякуємо за захист!stnl79: ↑ 10.02.2026 09:29 Найкращий час для купівлі , щоб продавці зафіксували прибуток. А мені вистачає і 16 Гб ддр 4 з 1060. Все рівно комп стоїть вдома , а я по полям України рию бліндажі....
-
МОНАХ
Member
► Ще одні "активні нагадувальники останнього шансу" "намалювалися"
. Скільки їх ще "намалюється" протягом цього року? 
-
kabostebeztak
Member
Пропоную натомість тотальний бойкот будь-якого пк заліза, ноутбуків, приставок, тощо.МОНАХ: ↑ 10.02.2026 09:50 ► Ще одні "активні нагадувальники останнього шансу" "намалювалися". Скільки їх ще "намалюється" протягом цього року?
![]()
-
Ostin
Member
Аякже. Зараз найкращий час
Вкотре дивуюсь таким новинам) Якщо потім буде дорожче - то виробнику це вигідно, він продасть свою продукція за оверпрайс) І мав би зараз сидіти тихесенько, чекати зоряного часу) Але ні, купуйте зараз, бо потім ого-го
І ми ж самі це ого-го влаштуємо)))
Аж розвеселили чергові генії маркетингу) Щось не те в королівстві, вочевидь, якщо така недолуга реклама пішла)
Вкотре дивуюсь таким новинам) Якщо потім буде дорожче - то виробнику це вигідно, він продасть свою продукція за оверпрайс) І мав би зараз сидіти тихесенько, чекати зоряного часу) Але ні, купуйте зараз, бо потім ого-го
Аж розвеселили чергові генії маркетингу) Щось не те в королівстві, вочевидь, якщо така недолуга реклама пішла)
-
MaKCuMyC
Member
Яка турбота. Аж сльозу пустив.
-
walkman3000
Member
зручно бойкотувати, коли тобі не треба або вже є щосьkabostebeztak: ↑ 10.02.2026 09:54Пропоную натомість тотальний бойкот будь-якого пк заліза, ноутбуків, приставок, тощо.
-
alexeygalas
Member
То дурне діло, навіть з технікою ніколи не можеш бути певен, що нічого не знадобиться. Тимпаче лептоп, який може вийти з ладу в будь-який момент.walkman3000: ↑ 10.02.2026 11:16зручно бойкотувати, коли тобі не треба або вже є щось
Зараз до лептопу завжди треба ще хоч який-небудь міні пк мати в запасі, який здатен виконувати роботу, яку виконує лептоп.
-
Artem_K
Member
В 2025-му взяв два ноутбука, відеокарту та телефон дружині. До бойкоту готовийkabostebeztak: ↑ 10.02.2026 09:54Пропоную натомість тотальний бойкот будь-якого пк заліза, ноутбуків, приставок, тощо.
-
Firebrand
Member
О, какая неожиданность. 
-
kyon
Member
Я заметил что на розетке резко пропали все планшеты Сяоми с объемами памяти выше 6\128, и осталось всего 3 модели, подозреваю перекупы за работой, я просто долгое время присматривал себе но так и не решился брать, а сейчас уже и нету.
Отправлено спустя 52 минуты 27 секунд:
Я тут пытался на форуме прошлой весной одно время продать ноутбук на райзен 5 7530U с 16Гб ОЗУ\1Тб ССД, без дискретки, никто даже не интересовался, хотя я цену сбавлял до 16 к грн за 17 дюймовочку, причем вообще новый с 7 дн ресурсом ССД тк я его покупал для отключений а их тогда как раз перестали выключать и он у меня валялся без дела. Интересно каков сейчас интерес был бы, я пока что не продаю тк опять отключения но я его все равно мало юзаю тк постоянно ложусь спать как света нет, старость не радость

Отправлено спустя 52 минуты 27 секунд:
Я тут пытался на форуме прошлой весной одно время продать ноутбук на райзен 5 7530U с 16Гб ОЗУ\1Тб ССД, без дискретки, никто даже не интересовался, хотя я цену сбавлял до 16 к грн за 17 дюймовочку, причем вообще новый с 7 дн ресурсом ССД тк я его покупал для отключений а их тогда как раз перестали выключать и он у меня валялся без дела. Интересно каков сейчас интерес был бы, я пока что не продаю тк опять отключения но я его все равно мало юзаю тк постоянно ложусь спать как света нет, старость не радость
-
Аціо
Member
Також оновив 4080с до 4090, 6800хт до 9070хт + мінілед монітор, готовий до бойкоту роки на 2!Artem_K: ↑ 10.02.2026 11:20В 2025-му взяв два ноутбука, відеокарту та телефон дружині. До бойкоту готовийkabostebeztak: ↑ 10.02.2026 09:54Пропоную натомість тотальний бойкот будь-якого пк заліза, ноутбуків, приставок, тощо.![]()
Потужно! Незламно! Ну прям суцільно у тощо.
- спойлер
- Чи коли там Нвідія тепер нове покоління відеокарт випустить?
-
МОНАХ
Member
► А хіба у більшості з нас є матеріально-вартісна альтернатива не бойкотувати зараз?kabostebeztak: ↑ 10.02.2026 09:54 Пропоную натомість тотальний бойкот будь-якого пк заліза, ноутбуків, приставок, тощо.
-
Дима Динамит
Member
какой смысл обновлять 4080 супер на 4090 ? разве есть игры что не тянула 4080Аціо: ↑ 12.02.2026 11:09Також оновив 4080с до 4090, 6800хт до 9070хт + мінілед монітор, готовий до бойкоту роки на 2!Artem_K: ↑ 10.02.2026 11:20
В 2025-му взяв два ноутбука, відеокарту та телефон дружині. До бойкоту готовий![]()
- спойлер
![]()
-
Аціо
Member
Вийшло дешево та у знайомої людини, тому оновив.Дима Динамит: ↑ 13.02.2026 01:03какой смысл обновлять 4080 супер на 4090 ? разве есть игры что не тянула 4080Аціо: ↑ 12.02.2026 11:09
Також оновив 4080с до 4090, 6800хт до 9070хт + мінілед монітор, готовий до бойкоту роки на 2!
- спойлер
![]()
Ну з урахуванням проданої 4080с.
P.S.Та і взагалі і 9070хт дешево трапилась в Німеччині з монітором, а там ледь ще і нову систему не зібрав, важко утриматись коли бачиш адекватну вартість, в нас би вийшло все на баксів 300-350 дорожче.
-
Дима Динамит
Member
зараз 14600 3090 і 64гб ддр5 даже не бачу сенсу на що обновлять і для чогоАціо: ↑ 13.02.2026 04:31Вийшло дешево та у знайомої людини, тому оновив.Дима Динамит: ↑ 13.02.2026 01:03
какой смысл обновлять 4080 супер на 4090 ? разве есть игры что не тянула 4080
Ну з урахуванням проданої 4080с.
P.S.Та і взагалі і 9070хт дешево трапилась в Німеччині з монітором, а там ледь ще і нову систему не зібрав, важко утриматись коли бачиш адекватну вартість, в нас би вийшло все на баксів 300-350 дорожче.