Новини
Останні статті і огляди
Zalman пропонує тримач для відеокарт із вбудованим екраном
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Zalman пропонує тримач для відеокарт із вбудованим екраном
Без інтеграції з АІ якийсь учорашній день
Без інтеграції з АІ якийсь учорашній день
-
Spuner
Junior
Куда катится вся эта долбанная индустрия? 
-
Hotspur
Member
Дичина
-
Liam
Member
"оснастити таку підпірку додатковим LCD-екраном, на який виводиться різна корисна інформація.
На вбудований екран виводяться температури процесора, відеокарти та системний час"
Мммда... А де напруженість магнітного поля, анемометр та барометрічні показники?
На вбудований екран виводяться температури процесора, відеокарти та системний час"
Мммда... А де напруженість магнітного поля, анемометр та барометрічні показники?
-
stoned
Member
Так температури 31/29 чи 43/52? 
-
avuremybe
Member
-
white_noise
Member
ой, шо ви починаєте? наче вас примушують то купляти. за 12 баксів особисто я б узяв.
а от це вже доречне питання. знатний косяк маркетолухів.
-
hohlid19
Member
А где ИИ и защита с охлаждением гнезда 12 пин? Без этого не куплю
-
Sanьka
Member
-
dead_rat
Member
Sanьka
А що як зробити теплотрубки з пластику?
А що як зробити теплотрубки з пластику?
-
MqM
Member
До речі виглядає солідніше ніж більшість тих тримачів
-
white_noise
Member
ті хотів би в тримачі для відеокарт замість екрану бачити теплотрубки? в тебе якесь дуже дивне і не типове збочення.Sanьka: ↑ 20.01.2026 12:20 Зараз пластмаси більше ніж металу. Замість теплотрубок і пластин додають екрани.
Дивний новий світ......
-
Sanьka
Member
Я в кулері хотів би бачити мідь, теплотрубки і непогано б нікель. Я не хотів би бачити там пластик і екрани.white_noise: ↑ 20.01.2026 14:44 в тебе якесь дуже дивне і не типове збочення.
А в підставці під відяхи я б хотів бачити метал і все.
Що тут не зрозуміло?
ЗІ.На даний час особисто для мене еталоном сучасного кулера є Біквайт дарк рок .
Це чудове поєднання якості, ефективності і дизайну. Та ж Д15 чудова по якості і ефективності, але дизайн десь в 2000х залишився.
Чи наприклад ватер HEATKILLER IV PRO Ану скажи який шмат пластику, РГБ чи екран зміг би покращити ці півкіло нікельованої як дзеркало міді?
-
AntonyKandaurov
Member
Sanьka
То ваші ретроградські бажання не вписуються в сучасну філософію побудови ПК де зовнішній вигляд попереду здорового глузду від цього.
То ваші ретроградські бажання не вписуються в сучасну філософію побудови ПК де зовнішній вигляд попереду здорового глузду від цього.
-
Filabatya
Member
stoned
Відуха повнісю вгружена, а проц на 3 відсотка)
Відуха повнісю вгружена, а проц на 3 відсотка)
-
doc-oc
Member
Эх, что-то эта Zелемхан контора полностью слилась… с ностальгией вспоминаю свой первый кулер Zalman 9700NT Nvidia Edition, полностью никелированный красавчик! Потом ещё супер красивые 9900 были. Сейчас вообще пасут задних, сливая самым донным китайцам 
-
avuremybe
Member
Або гнучкий екран в трубочку згорнути
-
Firebrand
Member
В пропасть отсутствия идей.
Отправлено спустя 2 минуты 6 секунд:
white_noise
ты не усматриваешь главного. Это тенденция и вектор. Оно вроде бы и не навязано,но его все больше вот такого.. наче вас примушують то купляти