Epic Games Store безплатно роздає Styx: Master of Shadows і Styx: Shards of Darkness

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Meandmy
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Epic Games Store безплатно роздає Styx: Master of Shadows і Styx: Shards of Darkness
В мене у Steam 200+ 600 Wishlist :lol: у EGS 100+ у GOG штук 50 коли це все пройти.
40+ рокiв i час так швидко мина, скоро все. А тут ще iгорi.
У Civilization VI тiльки 1000 годин просажено. VII ще не купляв чекаю суттєвої знижки.
Коли грати, коли? :shuffle:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Meandmy: 16.01.2026 10:41 Пропоную обговорити Epic Games Store безплатно роздає Styx: Master of Shadows і Styx: Shards of Darkness
В мене у Steam 200+ 600 Wishlist :lol: у EGS 100+ у GOG штук 50 коли це все пройти.
У Civilization VI тiльки 1000 годин просажено. VII ще не купляв чекаю суттєвої знижки.
Може треба ставити у пріоритет короткі іграшки, а ті що хочуть по 100+ пропускати.
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Яке ж доросле життя складне: робота, навчання, сім'я, догляд... Що тільки людство не вигадає, аби часу на ігри не вистачало :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Vpupkin: 16.01.2026 10:48 Може треба ставити у пріоритет короткі іграшки, а ті що хочуть по 100+ пропускати.
Просто не треба грати у все підряд.
Он..доб'ю поточну і на місяць-два нічого нормального не буде. Найближчі - Resident Evil Requiem (кінець лютого і гра коротка), Crimson Desert (березень, але ще невідомо, чи варта проходження), 007 First Light (травень) і т.д.
Grey_ukr
Member

Повідомлення

Геральт: 16.01.2026 11:01
Vpupkin: 16.01.2026 10:48 Може треба ставити у пріоритет короткі іграшки, а ті що хочуть по 100+ пропускати.
Просто не треба грати у все підряд.
Он..доб'ю поточну і на місяць-два нічого нормального не буде. Найближчі - Resident Evil Requiem (кінець лютого і гра коротка), Crimson Desert (березень, але ще невідомо, чи варта проходження), 007 First Light (травень) і т.д.
Иронично слышать совет пропускать длинные игры от человека с Геральтом на аватарке.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Meandmy
На пенсії пограєш :D
Геральт
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 16.01.2026 11:22 Иронично слышать совет пропускать длинные игры от человека с Геральтом на аватарке.
Ем-м...я не радив пропускати довгі ігри, а радив не грати у все підряд. :dontknow:
kairo
Member

Повідомлення

Meandmy: 16.01.2026 10:41У Civilization VI тiльки 1000 годин просажено. VII ще не купляв чекаю суттєвої знижки.
Сьому Циву ще рік мінімум будуть допилювати, немає куди поспішати.
Tiufin
Member

Повідомлення

Meandmy: 16.01.2026 10:41 Пропоную обговорити Epic Games Store безплатно роздає Styx: Master of Shadows і Styx: Shards of Darkness
100%
Ще й ігри роблять на 50-100+ годин проходження.
А купа народу все одно кричить, що пк геймінг помер, бо без 64гб озу та відеокарти рівня 4080+ ніпаіграть :)
Filabatya
Member

Повідомлення

Вчора включив Макс пейн 2, 5070 тяне :super:
Рука сама на ф5 потянулася, після важкої перестрілки, згадав, як на нічку в копютерний клуб через неї йшов :gigi:
Toster
Junior

Повідомлення

Тільки подивився "Майті найн", згадав про цю гру і такий подарунок. Це доля B-)
Voozy
Member

Повідомлення

Всякие стратежки - сразу отпадают. Только вспомнить сколько я угрохал часов на Хойку 4, только чтобы сделать одну ошибку и начинать всё сначала. ПвП (Батла 6, КоД и тд.) - тоже отпадают, т.к. тебя нагибают 15-летние азиаты со скоростью реакции 0.00000001 сек.
Дайте мне, старику, кинцо - Lost of Us, Days Gone, Ghost of Tsushima, Resident Evil. :gigi:
Morra
Member

Повідомлення

Та можна взимку знайти час, аби світло та бажання було. Останне здебільшого відсутне, встановив та запустив гру, подивися-пробігся-постріляв чи що там треба, а бажання продовжувати нема.
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 16.01.2026 11:01Просто не треба грати у все підряд.
Якщо знімеш ААА циліндр та виймеш з ока монокль ньюфага, то знайдеш неймовірну кількість класних ігор, на які не вистачає часу чисто фізично.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 19.01.2026 08:06 Якщо знімеш ААА циліндр та виймеш з ока монокль ньюфага, то знайдеш неймовірну кількість класних ігор, на які не вистачає часу чисто фізично.
Ти про Dave the diver, Ori чи подібне? Також пройдене. От уяви, що ти щойно-щойно в ПК геймінг потрапив. З 1січня 2026. Береш графік релізу забавок на січень 26 і покажи мені що там такого цікавого вийшло, що займе >100год.
100год на місяць то не так і багато, по 2год ввечері і 5-6год на вихідні. Можу й більше виділити, але нехай буде 100.

Ок, ти мені пропонуєш брати за 2025. Але там подібна історія. Вернутись в 2024. Так там те саме було. Ні, в 1998 може й вийшло щось цікаве, що я пропустив. Але звиняй, в ту архаїку я фізично грати не зможу.
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 19.01.2026 10:47Ти про Dave the diver, Ori чи подібне? Також пройдене. От уяви, що ти щойно-щойно в ПК геймінг потрапив. З 1січня 2026. Береш графік релізу забавок на січень 26 і покажи мені що там такого цікавого вийшло, що займе >100год.
100год на місяць то не так і багато, по 2год ввечері і 5-6год на вихідні. Можу й більше виділити, але нехай буде 100.

Ок, ти мені пропонуєш брати за 2025. Але там подібна історія. Вернутись в 2024. Так там те саме було. Ні, в 1998 може й вийшло щось цікаве, що я пропустив. Але звиняй, в ту архаїку я фізично грати не зможу.
Навіщо саме січень - традиційно найбідніший на ігри місяць, ще й неповний?
Ти вже пройшов silksong, blue prince, schedule 1, ninja gaiden 4, hades 2 і багато-багато інших?
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 19.01.2026 14:14 Навіщо саме січень - традиційно найбідніший на ігри місяць, ще й неповний?
Ти вже пройшов silksong, blue prince, schedule 1, ninja gaiden 4, hades 2 і багато-багато інших?
Та без різниці, який місяць. Це просто, як приклад. І графік релізів до кінця місяця розписаний, якби щось ;)
Ні, я не пройшов жодну з названих, бо вони мені не цікаві. Це і є "все підряд". Деякі запускав/пробував. А для деяких достньо сторінку в стімі глянути.
Чи ти справді вважаєш, що симулятор наркодилера це прям маст для кожного? І випереджаючи наступний аргумент: абсолютно все одно, які там відгуки/рейтинги.
kairo
Member

Повідомлення

Мені цікаво, скільки годин на тиждень грає пан Геральт, що йому немає в що грати. В мене беклог тільки зростає з кожним роком.
P.S. Хоча вже побачив, +100 на місяць...

Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Геральт: 19.01.2026 10:47От уяви, що ти щойно-щойно в ПК геймінг потрапив. З 1січня 2026. Береш графік релізу забавок на січень 26 і покажи мені що там такого цікавого вийшло, що займе >100год.
Ігри, які вийшли до 1 січня 2026 вже протухли?
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 19.01.2026 14:28Та без різниці, який місяць. Це просто, як приклад. І графік релізів до кінця місяця розписаний, якби щось ;)
Ні, я не пройшов жодну з названих, бо вони мені не цікаві. Це і є "все підряд". Деякі запускав/пробував. А для деяких достньо сторінку в стімі глянути.
У тому-то і справа, що про потенційні віни широка публіка може дізнатися з затримкою в місяці або роки.
І ні, сторінку глянути достатньо далеко не завжди.
Геральт: 19.01.2026 14:28Чи ти справді вважаєш, що симулятор наркодилера це прям маст для кожного? І випереджаючи наступний аргумент: абсолютно все одно, які там відгуки/рейтинги.
Нічого, що топ 1-2 серіал по купі рейтингів саме про повара і дилера, і лише трохи нижче - спін-оф про його адвоката? І його цілком серйозно називають мастхевом?
Гра, звісно, класом понижче, але не пам'ятаю, щоб ідейні міркування заважали тобі грати в ті ж ГТА, РДР і т.п.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 20.01.2026 09:41 Нічого, що топ 1-2 серіал по купі рейтингів саме про повара і дилера, і лише трохи нижче - спін-оф про його адвоката? І його цілком серйозно називають мастхевом?
Гра, звісно, класом понижче, але не пам'ятаю, щоб ідейні міркування заважали тобі грати в ті ж ГТА, РДР і т.п.
То я таки вгадав, з рейтингами :-/
Нічого. Бо поняття не маю про який сераіл мова і дивитись його 99%, що не буду. І гру престолів не дивився, уявляєш? Бо не зайшла книга. І Відьмак від нетфліксу дропнув. А польські відьмаки дивився. І книгу регулярно перечитую.
І справа не в ідейних міркуваннях, а в ЦА таких серіалів/ігор, до якої я себе не зараховую.
ГТА я не грав (запустив, вистарчило на 5-10хв). 6ту так само грати не буду (а отже зекономлю ~100год на щось більш для мене цікаве, хех)
РДР2 пройшов за 3 підходи тільки тому, що мав необережність повестись на хайп (оті самі рейтинги/відгуки, угу) і купити, а епік рахує час з моменту старту рокстар лаунчера. І поки я боровся з божественним лаунчером рокстару, який на відріз відмовлявся запускати нормально гру в Win7, 2год вийшло. В результаті плюнув і пройшов на 10ці.
Маєм з тобою 2 проблеми:
* твоя - ти граєш/дивишся/читаєш(?) все підряд. І часу, само собою, не вистарчає. Про що я на початку і писав: не грати у все підряд.
* моя - трохи перебірливий. Воно не має бути загальновизнаним шедевром, але має мені "зайти". А так як база "пройденого контенту" з кожним роком тільки зростає, то щораз важче натрапити на якусь годноту, яка б сильно зачепила. От тому мені немає в що грати.

Якщо вже про серіали мова, то сподобався Suits, але в оригіналі. Досить багато цікавих фразеологізмів, гарна гра акторів (як на мій смак) та й сюжет +/- норм). Там і про наркоту є, для "поціновувачів". Буквально в першій серії :gigi:
Відповісти