Від AIM асісту, до ШІ проходження
Модель буде навчатися на наявних відеоматеріалах гри
Глічі/баги також буде абюзити
дарк соулс и все его клоны и последователи. Не то, чтобы там прям сложно, но часть инфы или неочевидна или иногда даже отсутствует в самой игре.Tetronga: ↑ 07.01.2026 17:13 А де вони бачили складні моменти в іграх останніх років... не знаю, 10?
Tetronga: ↑ 07.01.2026 17:13А де вони бачили складні моменти в іграх останніх років... не знаю, 10?
Не тільки. Хоча й там розробникам інколи доводиться правити баланс.Bukakanga: ↑ 07.01.2026 17:14дарк соулс и все его клоны и последователи. Не то, чтобы там прям сложно, но часть инфы или неочевидна или иногда даже отсутствует в самой игре.
Соні вивчає свою аудиторію, мабуть бачать що є великий % геймерів які застрягають на якісь грі і закидають її. Аудиторія геймерів молодшає і з того що я бачу зараз менше тих хто шукає відео чи текстові гайди проходження. Сам недавно проходив Teslagrad і деякі моменти було важко самому догадатися.Bukakanga: ↑ 07.01.2026 17:09фигня на постном масле, такая приблуда всегда называлась "младший/старший брат". Ну, если братьев нет, то можно соседа позвать.
но вообще - в чем тогда смысл игры? Можно и на ютубе прохождение посмотреть
Ну, треба ж відповідати сучасним трендам отупіння людства. От тільки це можна інтегрувати і без ШІ. Пхають ці дві букви всюди, бо тренди і понти. В Death Stranding 2 можна скіпати босів (чи автобій чи ролик чи просто скіп – ще не перевіряв). В стареньких HOMM був автобій. І т.д. Тобто, звучить це пафосніше, ніж є по факту.KimRomik: ↑ 07.01.2026 17:06 В мене таке враження, що люди просто тупішають і замість того щоб постаратись дослідити та перепройти локацію вони дають це на корм для ШІ. Ніяк, крім банальна лінь, це по іншому не назвати...![]()
Tetronga: ↑ 07.01.2026 17:13 А де вони бачили складні моменти в іграх останніх років... не знаю, 10?