Пропоную обговорити Контролер Phison E37T стане основою енергоефективних SSD з інтерфейсом PCIe 5.0
Порівняно з чим не дорогих, порівняно з тими пристроями, які продавались літом 2025?
Новини
Останні статті і огляди
Контролер Phison E37T стане основою енергоефективних SSD з інтерфейсом PCIe 5.0
-
Dilfin
Member
-
VovaII
Member
Dilfin
Якщо виготовляють по новішому техпроцесу, то собівартість менша.
Якщо виготовляють по новішому техпроцесу, то собівартість менша.
-
yurius_r
Member
Якщо коштуватиме недорого і зможе працювати з x1 лінією, буде супер. А якщо ще й меншебуде споживати в такому режимі.. Повні чотири лінії 5.0 не дуже потрібні на широкий загал як на мене
-
dead_rat
Member
* більша
-
waryag
Member
Наче і непогано, але навіщо воно взагалі потрібно?
Там, де нам потрібна висока швидкість, логічно дивитися на моделі з РСІе 5 і буфером.
А якщо ні - то вистачить і більш дешевих моделей на РСІе 4, і з жором та температурами у них, мабуть, буде краще.
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
Там, де нам потрібна висока швидкість, логічно дивитися на моделі з РСІе 5 і буфером.
А якщо ні - то вистачить і більш дешевих моделей на РСІе 4, і з жором та температурами у них, мабуть, буде краще.
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
Велике питання. 6 нм забезпечує хороший баланс між характеристиками, кількістю чипів з пластини і її ціною.dead_rat: ↑ 07.01.2026 12:56* більша
-
SPEC1AL1ST
Member
Годно, треба чекати та оновлюватись.
-
Afit
Member
Чому не потрібні? При не великому споживанні чому б і ні? Тим паче спроможності швидкостей я би сказав вражають, бо ж розрахований чип для не дорогих накопичувачив, як заявляють.yurius_r: ↑ 07.01.2026 12:39 Якщо коштуватиме недорого і зможе працювати з x1 лінією, буде супер. А якщо ще й меншебуде споживати в такому режимі.. Повні чотири лінії 5.0 не дуже потрібні на широкий загал як на мене
waryag
Мені здається зріліші техпроцеси не переб'є це.