Ігровий процесор AMD Ryzen 7 9850X3D представлений офіційно

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ігровий процесор AMD Ryzen 7 9850X3D представлений офіційно

Интересно какая цена будет. Если обычный сейчас стоит от 21к.
Да и хоть бы обмолвилась за зен6 :-/
Filabatya
Member

Повідомлення

Вас що чимось ваш не влаштовує при курві -30)
спойлер
нам моніки треба обновляти а не проци :gigi:
Востаннє редагувалось 06.01.2026 08:44 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
proos
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.01.2026 08:31 Вас що чимось ваш не влаштовує при курві -30)
Просто интересно, а вообще жду зен7 на ам5 :D
спойлер
Кстати моник даже не думаю обновлять пока не будет что то на уровне 5080, а это будет ох как не скоро)
tablestikus
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.01.2026 08:31 Вас що чимось ваш не влаштовує при курві -30)
спойлер
У мене при -28 раз на тиждень блускрін вивалюється.
Filabatya
Member

Повідомлення

ваш гарячіший, встрійка виключена?
поставити 25(27) тай забути :up:
Красивий Акваріум :shuffle:
Балтазар
Member

Повідомлення

proos
Ну не знаю,даже я уже всерьез задумываюсь обновить монитор.
DLSS 4 с FG и FSR4 c различными технологиями adaptive sync помогают в эту сторону склониться.

P.S. Не фанат герцовок 200+, жаль что нет на рынке Oled QuadHD мониторов 120гц.
unique-neon
Member

Повідомлення

Балтазар
Ці монітори дозволяють виставити і 120 Гц і 60 Гц. А так проблема не зрозуміла, чим більше тим краще. Наприклад вже стає і не видно різницю - є vrr чи нема
erkins007
Member

Повідомлення

tablestikus: 06.01.2026 09:36У мене при -28 раз на тиждень блускрін вивалюється.
Значит ставьте -25. Это же силиконовая лотерея. У меня 7950х3д брал -25 и баста, 7800 уже -30 стабильно держал, а щас 9800х3д работает на -35 без всяких проблем
Artem_M
Member

Повідомлення

Балтазар: 06.01.2026 09:59 ...жаль что нет на рынке Oled QuadHD мониторов 120гц.
Там Самсунг якійсь на 170гц (160?) грозився випустити, але я не думаю, що ціна буде помітно менша за 240...
CrypteX
Member

Повідомлення

Считаю надо было назвать 9800X3D KS, чтобы традицию не портить :laugh:
tablestikus
Member

Повідомлення

erkins007: 06.01.2026 12:17
tablestikus: 06.01.2026 09:36У мене при -28 раз на тиждень блускрін вивалюється.
Значит ставьте -25. Это же силиконовая лотерея. У меня 7950х3д брал -25 и баста, 7800 уже -30 стабильно держал, а щас 9800х3д работает на -35 без всяких проблем
Та я два місяці грався, по ітогу стабільність тіки на -22 стало. Звісно можна було б убити ще пару місяців щоб знайти яке ядро не витягує і курву на кожне ядро свою зробити, але здається профіт мінімальний був би.

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Filabatya: 06.01.2026 09:39 ваш гарячіший, встрійка виключена?
поставити 25(27) тай забути :up:
Красивий Акваріум :shuffle:
От за інтегровану не пам'ятаю. Зараз точно вимкнута, але тоді в тестуванні можливо могла буди і увімкнена. Вона теж на стабільність при низькій курві вплива?
Filabatya
Member

Повідомлення

лазив по редітах бачив інфу що люди відключають її, якщо хочуть максимум вичавити. тай по традиціїї, її з звуковою відрубую :gigi:
erkins007
Member

Повідомлення

tablestikus: 06.01.2026 18:29Та я два місяці грався, по ітогу стабільність тіки на -22 стало
на х3д -22? эт прям сильно не повезло
МОНАХ
Member

Повідомлення

На жаль, модель Ryzen 9 9950X3D2 зі 192 мегабайтами L3-кешу, чутки про яку блукали Мережею майже весь минулий рік, представлена не була.
► Так, якщо задуматись, а навіщо? Точніше - а куди спішити, коли головним трендом в "залізі" на найближчі рік-два-три - застій і крім того:
... AMD Ryzen 7 9850X3D... у середньому забезпечує приблизно на 27% кращу ігрову швидкодію, ніж Intel Core Ultra 9 285K.
:dontknow:
спойлер
Filabatya: 06.01.2026 20:31 лазив по редітах бачив інфу що люди відключають її, якщо хочуть максимум вичавити. тай по традиціїї, її з звуковою відрубую :gigi:
► В темі по "курвізації" Ви були згадали цей момент - я поліз у себе то все експеремнетувати... не пам'ятаю вже, чи відписався там, але для себе шукав трохи меншу температуру простою, то при вимкненні "вбудовки" спочатку, ніби, навіть збільшення температури на 1-2 градуси спостерігав якийсь час, але насправді температура на тривалому відрізку часу лишилась без змін, то ввімкнув назад, так як зручно другий монітор на окремому "відео" тримати (у мене додатковим старий Асус з 2007-2008 років - зручно "Адреналіном" на ньому окремо від основного монітору колористику наводити), ну і розбираюсь зараз із тим, як працює "вбудовка" і "дискретка" в "спільних", якщо так можна виразитись, для них проектах - раз вже увімкнена, то хай долучається, правда, я ще не впевнений, що я правильно зрозумів технологію - :gigi: є вкрай високий відсоток того, що я десь сам себе намахую...
Відповісти