Время отказаться от нового (уже старого) разъема
Новини
Останні статті і огляди
Gigabyte відмовилася від використання термогелю в оновленій GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Gigabyte відмовилася від використання термогелю в оновленій GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC
-
gregory_amd
Member
Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
-
daesz
Member
Угу, і напис на упаковці "під час транспортування не перевертати"gregory_amd: ↑ 23.12.2025 09:29 Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Ну так все ж таки краще: нічого не буде витікати.
Взагалі, якщо Gigabyte хотів би завжди робити по-нормальному, то нічого не вигадував би.
То вони ALC 1220 не можуть зразу поставити і ставлять у другії ревізії мп, то в них гель витікає, то ще щось: придумають проблеми самі собі.
Взагалі, якщо Gigabyte хотів би завжди робити по-нормальному, то нічого не вигадував би.
То вони ALC 1220 не можуть зразу поставити і ставлять у другії ревізії мп, то в них гель витікає, то ще щось: придумають проблеми самі собі.
-
kairo
Member
Вистачає якісних термопрокладок. В мене після заміни температури пам'яті на 4090 впали з 70-75 градусів до 50-55 градусів.gregory_amd: ↑ 23.12.2025 09:29 Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
-
Pride91
Member
Краще б нормальну 2 вентильну карту зробили, з таким холодним чипом, а всі карти 3-х вентильні, це мені весь комп перезбирати.. довелось 5070 брати, щоб влізло, а прокладки и пасту залишили б класичні, без всієї цієї маркетингової ахінєї.
-
Robostyle
Member
Так а шо вместо - жидкие термопрокладки, или по старинке нарезали квадратами зеленого бубль-гума?
-
alik_as
Junior
Я якраз купив вчора собі цю нову версію 
- спойлер
-
schpermuller
Junior
Які термопрокладки використовували?kairo: ↑ 23.12.2025 12:50Вистачає якісних термопрокладок. В мене після заміни температури пам'яті на 4090 впали з 70-75 градусів до 50-55 градусів.gregory_amd: ↑ 23.12.2025 09:29 Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
-
kairo
Member
Gelid GP Extreme, Termalright ODYSSEY II та терможвачку UPSIREN UTP-8. Намучився добряче через нестандартні товщини прокладок на карті.schpermuller: ↑ 24.12.2025 00:08Які термопрокладки використовували?
-
Afit
Member
Круто
-
oversteve
Member
це як раз стара версія з гелем
- спойлер
- загалом в тому нічого страшного немає, в мене у самого така сама, та й нова версія то дика шляпа
-
longaro
Member
Ох и кумарят эти гиганские надписи гефорсе ртх гигабит ... Ужасно . Видяху из за дизайна приходится покупать оверпрайсную , и плюс белую . И че такого надо с ней делать что бы вытекал тот гель пфф , придумали же даунвольтинг и ограничитель фпс , смотреть температуру адекватную и все . Вертушки прикрутить как надо , либо забить на тот гель ибо все ровно разбирать чистить придется карту , отходит гарантию и качественные термухи налепить туда , обыденное дело как-бы .
-
alik_as
Junior
Дякую дуже приємно і несподівано. Я не очикував