Gigabyte відмовилася від використання термогелю в оновленій GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
hohlid19
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Gigabyte відмовилася від використання термогелю в оновленій GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC

Время отказаться от нового (уже старого) разъема :rotate:
gregory_amd
Member

Повідомлення

Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
daesz
Member

Повідомлення

gregory_amd: 23.12.2025 09:29 Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
Угу, і напис на упаковці "під час транспортування не перевертати" :lol:
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Ну так все ж таки краще: нічого не буде витікати.
Взагалі, якщо Gigabyte хотів би завжди робити по-нормальному, то нічого не вигадував би.
То вони ALC 1220 не можуть зразу поставити і ставлять у другії ревізії мп, то в них гель витікає, то ще щось: придумають проблеми самі собі.
kairo
Member

Повідомлення

gregory_amd: 23.12.2025 09:29 Жаль что они не додумались сделать какие то бортики на радиаторах или чёт такое. По КПД он был так то прям хорош. Жаль что стекал со временем.
Вистачає якісних термопрокладок. В мене після заміни температури пам'яті на 4090 впали з 70-75 градусів до 50-55 градусів.
Pride91
Member

Повідомлення

Краще б нормальну 2 вентильну карту зробили, з таким холодним чипом, а всі карти 3-х вентильні, це мені весь комп перезбирати.. довелось 5070 брати, щоб влізло, а прокладки и пасту залишили б класичні, без всієї цієї маркетингової ахінєї.
Robostyle
Member

Повідомлення

Так а шо вместо - жидкие термопрокладки, или по старинке нарезали квадратами зеленого бубль-гума?
alik_as
Junior

Повідомлення

Я якраз купив вчора собі цю нову версію :shuffle:
спойлер
IMG_1517.JPG
schpermuller
Junior

Повідомлення

kairo: 23.12.2025 12:50
Вистачає якісних термопрокладок. В мене після заміни температури пам'яті на 4090 впали з 70-75 градусів до 50-55 градусів.
Які термопрокладки використовували?
kairo
Member

Повідомлення

schpermuller: 24.12.2025 00:08Які термопрокладки використовували?
Gelid GP Extreme, Termalright ODYSSEY II та терможвачку UPSIREN UTP-8. Намучився добряче через нестандартні товщини прокладок на карті.
Afit
Member

Повідомлення

alik_as: 23.12.2025 23:32 Я якраз купив вчора собі цю нову версію :shuffle:
спойлер
IMG_1517.JPG
Круто :up: Вітаю з новорічним подарунком собі
oversteve
Member

Повідомлення

спойлер
IMG_1517.JPG
це як раз стара версія з гелем :gigi:
спойлер
загалом в тому нічого страшного немає, в мене у самого така сама, та й нова версія то дика шляпа
longaro
Member

Повідомлення

Ох и кумарят эти гиганские надписи гефорсе ртх гигабит ... Ужасно . Видяху из за дизайна приходится покупать оверпрайсную , и плюс белую . И че такого надо с ней делать что бы вытекал тот гель пфф , придумали же даунвольтинг и ограничитель фпс , смотреть температуру адекватную и все . Вертушки прикрутить как надо , либо забить на тот гель ибо все ровно разбирать чистить придется карту , отходит гарантию и качественные термухи налепить туда , обыденное дело как-бы .
alik_as
Junior

Повідомлення

Afit: 24.12.2025 02:10
спойлер
IMG_1517.JPG
Круто :up: Вітаю з новорічним подарунком собі
Дякую дуже приємно і несподівано. Я не очикував :)
Відповісти