Топовий мобільний процесор Intel Core Ultra X9 388H показав непогані результати в Geekbench

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VRoman
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Топовий мобільний процесор Intel Core Ultra X9 388H показав непогані результати в Geekbench
Судя по этому тесту похоже что энергоэффективность мобильных процессоров Интел приближается к настольным Zen5.
leif
Member

Повідомлення

де там Юрєц?
ну добре, я за нього)

а от у епл м5 сінглкор -- 4100 B-) і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.

шо з обличчям "фанати х86"? :tomat: :tomat:
Евгений King
Member

Повідомлення

leif: 10.12.2025 16:30 де там Юрєц?
ну добре, я за нього)

а от у епл м5 сінглкор -- 4100 B-) і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.

До сраки ці попугаї Geekbench
У мене зара 2 ноути
Один на 7745HX (десктоп 7700X) 8/16, 5.15Ггц буст
Другий на 8940HX (рефреш десктопу 7950X) 16/32, 5.3Ггц буст

В Geekbench набирають вони ідентичні попугаї що в сінгл, що в мультикор, тупо результат 1 в 1, там похибка менше 1%, як - загадка. Можна було б подумати що другий проц зажатий сильно в апетитах, але що з -30 по курві, що з анлоком лімітів попугаї практично не міняються. Немає тієї ж кореляції результатів в Geekbench, яка є в CPU-Z та Cinebench :rotate:
Цей тест не показовий, взагалі :-/

Тому Юрець може там хоч встятись що його Йопл богоподобний, я ж скажу що йопл просто заточили проц/софт під цей тест, не більш того, в розрахунку на таких хомячків як yuriy_dd :rotate:
Востаннє редагувалось 10.12.2025 16:44 користувачем Евгений King, всього редагувалось 2 разів.
leif
Member

Повідомлення

Евгений King
Це все неважливо, головне, що арм — топ B-) а х86- ацтой :lamer:
tornadox
Member

Повідомлення

leif
Евгений King
Юра вже себе бачить в шкільних підручниках поряд з Галілеєм
колись про людей які казали що земля обертається навколо сонця - також казали що вони кажуть нісенітниці і палили їх на вогні
Telcontar
Member

Повідомлення

leif: 10.12.2025 16:30 а от у епл м5 сінглкор -- 4100 B-) і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.
Чув, що М6 взагалі буде виробляти електроенергію. Це буде революція! :super:
Куди там тому динозавру х86 :puke:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

leif
Гугл, епл, амазон не дурні, скупляють все АРМ-подібне для своїх проектів. А в спідометрі 55 балів це вам не хухри-мухри і ютуб 27 годин від батарейки ваш х86 так може?

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Та й скоро буде макбук за 500 баксів з потужністю 5090, трєпєщіте!
Filabatya
Member

Повідомлення

в сша на чорну пятницю без врахування податку штату в обмеженій кількості, технічно буде :gigi:
vereiden
Member

Повідомлення

Евгений King: 10.12.2025 16:39
leif: 10.12.2025 16:30 де там Юрєц?
ну добре, я за нього)

До сраки ці попугаї Geekbench
У мене зара 2 ноути
Один на 7745HX (десктоп 7700X) 8/16, 5.15Ггц буст
Другий на 8940HX (рефреш десктопу 7950X) 16/32, 5.3Ггц буст

В Geekbench набирають вони ідентичні попугаї що в сінгл, що в мультикор, тупо результат 1 в 1, там похибка менше 1%, як - загадка. Можна було б подумати що другий проц зажатий сильно в апетитах, але що з -30 по курві, що з анлоком лімітів попугаї практично не міняються. Немає тієї ж кореляції результатів в Geekbench, яка є в CPU-Z та Cinebench :rotate:
Цей тест не показовий, взагалі :-/

Тому Юрець може там хоч встятись що його Йопл богоподобний, я ж скажу що йопл просто заточили проц/софт під цей тест, не більш того, в розрахунку на таких хомячків як yuriy_dd :rotate:
До речі, асус азяли, бо він був по знижці?
Евгений King
Member

Повідомлення

vereiden: 11.12.2025 21:02 До речі, асус азяли, бо він був по знижці?
Щось типу того :gigi:
Почитаєте розгорнуто в ПМ
longaro
Member

Повідомлення

Интел догонит и обгонит , надо просто подождадь :-P
Відповісти