Предлагаю обсудить Топовий мобільний процесор Intel Core Ultra X9 388H показав непогані результати в Geekbench
Судя по этому тесту похоже что энергоэффективность мобильных процессоров Интел приближается к настольным Zen5.
Новини
Останні статті і огляди
Топовий мобільний процесор Intel Core Ultra X9 388H показав непогані результати в Geekbench
-
VRoman
Member
-
leif
Member
де там Юрєц?
ну добре, я за нього)
а от у епл м5 сінглкор -- 4100
і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.
шо з обличчям "фанати х86"?

ну добре, я за нього)
а от у епл м5 сінглкор -- 4100
шо з обличчям "фанати х86"?
-
Евгений King
Member
До сраки ці попугаї Geekbenchleif: ↑ 10.12.2025 16:30 де там Юрєц?
ну добре, я за нього)
а от у епл м5 сінглкор -- 4100і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.
шо з обличчям "фанати х86"?![]()
![]()
У мене зара 2 ноути
Один на 7745HX (десктоп 7700X) 8/16, 5.15Ггц буст
Другий на 8940HX (рефреш десктопу 7950X) 16/32, 5.3Ггц буст
В Geekbench набирають вони ідентичні попугаї що в сінгл, що в мультикор, тупо результат 1 в 1, там похибка менше 1%, як - загадка. Можна було б подумати що другий проц зажатий сильно в апетитах, але що з -30 по курві, що з анлоком лімітів попугаї практично не міняються. Немає тієї ж кореляції результатів в Geekbench, яка є в CPU-Z та Cinebench
Цей тест не показовий, взагалі
Тому Юрець може там хоч встятись що його Йопл богоподобний, я ж скажу що йопл просто заточили проц/софт під цей тест, не більш того, в розрахунку на таких хомячків як yuriy_dd
Востаннє редагувалось 10.12.2025 16:44 користувачем Евгений King, всього редагувалось 2 разів.
-
leif
Member
Евгений King
Це все неважливо, головне, що арм — топ
а х86- ацтой 
Це все неважливо, головне, що арм — топ
-
Telcontar
Member
Чув, що М6 взагалі буде виробляти електроенергію. Це буде революція!leif: ↑ 10.12.2025 16:30 а от у епл м5 сінглкор -- 4100і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.
Куди там тому динозавру х86
-
AntonyKandaurov
Member
leif
Гугл, епл, амазон не дурні, скупляють все АРМ-подібне для своїх проектів. А в спідометрі 55 балів це вам не хухри-мухри і ютуб 27 годин від батарейки ваш х86 так може?
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Та й скоро буде макбук за 500 баксів з потужністю 5090, трєпєщіте!
Гугл, епл, амазон не дурні, скупляють все АРМ-подібне для своїх проектів. А в спідометрі 55 балів це вам не хухри-мухри і ютуб 27 годин від батарейки ваш х86 так може?
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Та й скоро буде макбук за 500 баксів з потужністю 5090, трєпєщіте!
-
Filabatya
Member
в сша на чорну пятницю без врахування податку штату в обмеженій кількості, технічно буде 
-
vereiden
Member
До речі, асус азяли, бо він був по знижці?Евгений King: ↑ 10.12.2025 16:39До сраки ці попугаї Geekbenchleif: ↑ 10.12.2025 16:30 де там Юрєц?
ну добре, я за нього)
а от у епл м5 сінглкор -- 4100і споживання 1-2вт максимум. ну якщо рендер крутити то 3.5вт, не більше. ейр на м5 працює тиждень без підзарядки, якщо яскравість екрану скрутити, то всі два.
шо з обличчям "фанати х86"?![]()
![]()
У мене зара 2 ноути
Один на 7745HX (десктоп 7700X) 8/16, 5.15Ггц буст
Другий на 8940HX (рефреш десктопу 7950X) 16/32, 5.3Ггц буст
В Geekbench набирають вони ідентичні попугаї що в сінгл, що в мультикор, тупо результат 1 в 1, там похибка менше 1%, як - загадка. Можна було б подумати що другий проц зажатий сильно в апетитах, але що з -30 по курві, що з анлоком лімітів попугаї практично не міняються. Немає тієї ж кореляції результатів в Geekbench, яка є в CPU-Z та Cinebench![]()
Цей тест не показовий, взагалі
Тому Юрець може там хоч встятись що його Йопл богоподобний, я ж скажу що йопл просто заточили проц/софт під цей тест, не більш того, в розрахунку на таких хомячків як yuriy_dd![]()
-
Евгений King
Member
Щось типу тогоvereiden: ↑ 11.12.2025 21:02 До речі, асус азяли, бо він був по знижці?
Почитаєте розгорнуто в ПМ
-
longaro
Member
Интел догонит и обгонит , надо просто подождадь