Новини
Останні статті і огляди
Знайдено незвичайний інженерний зразок GeForce GTX 1650 Super з PCIe 4.0
-
afhpwnd
Member
Пропоную обговорити Знайдено незвичайний інженерний зразок GeForce GTX 1650 Super з PCIe 4.0
В загалі 1650 супер дуже цікава карта. Карта, в якої є потенціал, але він задушений об'ємом пам'яті.
Так, на сьогодні вона вже недостатня для сучасного геймінгу на максималках чи середніх налаштуваннях в 1080р. Але ще можна грати й грати на ній.
В загалі 1650 супер дуже цікава карта. Карта, в якої є потенціал, але він задушений об'ємом пам'яті.
Так, на сьогодні вона вже недостатня для сучасного геймінгу на максималках чи середніх налаштуваннях в 1080р. Але ще можна грати й грати на ній.
-
The_Rusik
Member
afhpwnd
Только сегодня 1080 это как 720....
Даже в смартфонах уже 2к экраны.
На ПК 1080 это уже прошлый век, и когда говорят что карта тащит в 1080 аж 60 фпс - то это ниже дна.
На ПК 1080 это уже прошлый век, и когда говорят что карта тащит в 1080 аж 60 фпс - то это ниже дна.
-
Enjthesilence
Member
The_Rusik: ↑ 05.11.2025 12:03 afhpwnd
- Вкладення
-
-
The_Rusik
Member
Enjthesilence
И? Быть как стадо? Или мухи не ошибаются?
И? Быть как стадо? Или мухи не ошибаются?
-
Enjthesilence
Member
"мухи не ошибаются" тому що для мухи лайно - це смаколик, поживна речовина необхідна для життєдіяльності, сінк ебаут іт
коли 1440р - матиме 50%, а фулл хд 19%, можна починати щось таке говорити. фулл хд - все ще стандарт, подобається це тобі чи ні.
-
Grava
Member
Чому у профілі HP E243i? Чи 1920х1200 це зовсім інше?The_Rusik: ↑ 05.11.2025 13:25И? Быть как стадо? Или мухи не ошибаются?
Поки якісь rtx хх60 не почнуть тягнути 2к з запасом на завтра, нікуди 1080р не дінеться.
-
The_Rusik
Member
Grava
Во первых я практически не играю в игры.
Во вторых пока люди будут покупать эти обрубки по 300 баксов, которые ничего не тянут, то ничего не поменяется.
Во вторых пока люди будут покупать эти обрубки по 300 баксов, которые ничего не тянут, то ничего не поменяется.
-
Alex646
Member
Гарна карта була, до сих пір лежить в запасі. Награно на ній багато і різного.
-
Alligator
Member
А що, на ПК тільки грають? Послухайте себе з минулогоThe_Rusik: ↑ 05.11.2025 14:04 Grava
The_Rusik: ↑ 05.11.2025 12:03Даже в смартфонах уже 2к экраны.
-
bes
Member
Так ты добавь им деньги они будут покупать то что ты считаешь нужнымThe_Rusik: ↑ 05.11.2025 14:04 Grava
-
The_Rusik
Member
Alligator
Ничего не перепутали? Я сказал что 1080 - прошлый век. Мне скинули статистику стима, то есть кто покупает и для чего. И потом добавили, что покупают, потому что 2к видяхи не тянут. Так что это не ко мне. Не я про игры начал. А про разрешение и жадного хуанга, что карты дорожают, годы идут, а в 2к не могут без мыла и фейк кадров.
Ничего не перепутали? Я сказал что 1080 - прошлый век. Мне скинули статистику стима, то есть кто покупает и для чего. И потом добавили, что покупают, потому что 2к видяхи не тянут. Так что это не ко мне. Не я про игры начал. А про разрешение и жадного хуанга, что карты дорожают, годы идут, а в 2к не могут без мыла и фейк кадров.
-
Enjthesilence
Member
а це про що, не про ігри?The_Rusik: ↑ 05.11.2025 14:30 Alligator
- спойлер
- The_Rusik: ↑ 05.11.2025 12:03 На ПК 1080 это уже прошлый век, и когда говорят что карта тащит в 1080 аж 60 фпс - то это ниже дна.
-
Alligator
Member
Ты говорил про 1080 до сообщения о стиме, не приплетай.The_Rusik: ↑ 05.11.2025 14:30 Alligator
-
Rosberg
Member
Смішно читати про потенціал карти, яка слабша від 1660 чуть не на 50% і приблизно на рівні стародавньої rx 470, а може й навіть десь їй програє.
-
afhpwnd
Member
Що ви курите? Це версія SUPERRosberg: ↑ 05.11.2025 14:48 Смішно читати про потенціал карти, яка слабша від 1660 чуть не на 50% і приблизно на рівні стародавньої rx 470, а може й навіть десь їй програє.
Ви б для початку прочитали та порівняли характеристики цих обох карт.
Де там 50% ? в чому? В об'ємі пам'яті хіба шо
-
ДядяСаша
Member
Карта на свій час не мала успіху через додаткове живлення.
Вона виступала на рівні 1066, десь гірше, десь краще.
Люди б з 1050ті апгрейдились на 1650s, сам хотів колись, якби до 75 Ват споживала.
А так нащо воно таке, як пам'яті менше, щей додаткове живлення. Найкращим варіантом тоді було купувати б/у 1060, або нові 1660s.
Вона виступала на рівні 1066, десь гірше, десь краще.
Люди б з 1050ті апгрейдились на 1650s, сам хотів колись, якби до 75 Ват споживала.
А так нащо воно таке, як пам'яті менше, щей додаткове живлення. Найкращим варіантом тоді було купувати б/у 1060, або нові 1660s.
-
Rosberg
Member
My bad/ Неуважний був. Проте, карта всеодно поступалась в загальній продуктивності звичайній 1660, сенсу в ній не було. Огризок, як усі карти з приставкою "50"afhpwnd: ↑ 05.11.2025 19:12Що ви курите? Це версія SUPERRosberg: ↑ 05.11.2025 14:48 Смішно читати про потенціал карти, яка слабша від 1660 чуть не на 50% і приблизно на рівні стародавньої rx 470, а може й навіть десь їй програє.![]()
Ви б для початку прочитали та порівняли характеристики цих обох карт.
Де там 50% ? в чому? В об'ємі пам'яті хіба шо
-
Astralex
Member
Нет надо, надо быть как The_Rusik.
The_Rusik сказал, что 1080п — уже прошлый век, значит всем надо в срочном порядке обновить мониторы минимум до моделей QHD, а лучше и вовсе 4к.