Знайдено незвичайний інженерний зразок GeForce GTX 1650 Super з PCIe 4.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Знайдено незвичайний інженерний зразок GeForce GTX 1650 Super з PCIe 4.0

В загалі 1650 супер дуже цікава карта. Карта, в якої є потенціал, але він задушений об'ємом пам'яті.
Так, на сьогодні вона вже недостатня для сучасного геймінгу на максималках чи середніх налаштуваннях в 1080р. Але ще можна грати й грати на ній.
The_Rusik
Member

afhpwnd
Только сегодня 1080 это как 720....
Даже в смартфонах уже 2к экраны.
На ПК 1080 это уже прошлый век, и когда говорят что карта тащит в 1080 аж 60 фпс - то это ниже дна.
Enjthesilence
Member

The_Rusik: 05.11.2025 12:03 afhpwnd
Только сегодня 1080 это как 720....
Даже в смартфонах уже 2к экраны.
На ПК 1080 это уже прошлый век, и когда говорят что карта тащит в 1080 аж 60 фпс - то это ниже дна.
Вложения
hd.png
The_Rusik
Member

Enjthesilence
И? Быть как стадо? Или мухи не ошибаются?
Enjthesilence
Member

The_Rusik: 05.11.2025 13:25 Enjthesilence
"мухи не ошибаются" тому що для мухи лайно - це смаколик, поживна речовина необхідна для життєдіяльності, сінк ебаут іт :shuffle:
коли 1440р - матиме 50%, а фулл хд 19%, можна починати щось таке говорити. фулл хд - все ще стандарт, подобається це тобі чи ні.
Grava
Member

The_Rusik: 05.11.2025 13:25И? Быть как стадо? Или мухи не ошибаются?
Чому у профілі HP E243i? Чи 1920х1200 це зовсім інше?
Поки якісь rtx хх60 не почнуть тягнути 2к з запасом на завтра, нікуди 1080р не дінеться.
The_Rusik
Member

Grava
Во первых я практически не играю в игры.
Во вторых пока люди будут покупать эти обрубки по 300 баксов, которые ничего не тянут, то ничего не поменяется.
Alex646
Member

Гарна карта була, до сих пір лежить в запасі. Награно на ній багато і різного.
Alligator
Member

The_Rusik: 05.11.2025 14:04 Grava
Во вторых пока люди будут покупать эти обрубки по 300 баксов, которые ничего не тянут, то ничего не поменяется.
А що, на ПК тільки грають? Послухайте себе з минулого
The_Rusik: 05.11.2025 12:03Даже в смартфонах уже 2к экраны.
bes
Member

The_Rusik: 05.11.2025 14:04 Grava
Так ты добавь им деньги они будут покупать то что ты считаешь нужным
The_Rusik
Member

Alligator
Ничего не перепутали? Я сказал что 1080 - прошлый век. Мне скинули статистику стима, то есть кто покупает и для чего. И потом добавили, что покупают, потому что 2к видяхи не тянут. Так что это не ко мне. Не я про игры начал. А про разрешение и жадного хуанга, что карты дорожают, годы идут, а в 2к не могут без мыла и фейк кадров.
Enjthesilence
Member

The_Rusik: 05.11.2025 14:30 Alligator
Ничего не перепутали? Я сказал что 1080 - прошлый век. Мне скинули статистику стима, то есть кто покупает и для чего. И потом добавили, что покупают, потому что 2к видяхи не тянут. Так что это не ко мне. Не я про игры начал. А про разрешение и жадного хуанга, что карты дорожают, годы идут, а в 2к не могут без мыла и фейк кадров.
а це про що, не про ігри?
спойлер
The_Rusik: 05.11.2025 12:03 На ПК 1080 это уже прошлый век, и когда говорят что карта тащит в 1080 аж 60 фпс - то это ниже дна.
Alligator
Member

The_Rusik: 05.11.2025 14:30 Alligator
Ты говорил про 1080 до сообщения о стиме, не приплетай.
Rosberg
Member

Смішно читати про потенціал карти, яка слабша від 1660 чуть не на 50% і приблизно на рівні стародавньої rx 470, а може й навіть десь їй програє.
afhpwnd
Member

Rosberg: 05.11.2025 14:48 Смішно читати про потенціал карти, яка слабша від 1660 чуть не на 50% і приблизно на рівні стародавньої rx 470, а може й навіть десь їй програє.
Що ви курите? Це версія SUPER :banghead:
Ви б для початку прочитали та порівняли характеристики цих обох карт.
Де там 50% ? в чому? В об'ємі пам'яті хіба шо
ДядяСаша
Member

Карта на свій час не мала успіху через додаткове живлення.
Вона виступала на рівні 1066, десь гірше, десь краще.
Люди б з 1050ті апгрейдились на 1650s, сам хотів колись, якби до 75 Ват споживала.
А так нащо воно таке, як пам'яті менше, щей додаткове живлення. Найкращим варіантом тоді було купувати б/у 1060, або нові 1660s.
Rosberg
Member

afhpwnd: 05.11.2025 19:12
Rosberg: 05.11.2025 14:48 Смішно читати про потенціал карти, яка слабша від 1660 чуть не на 50% і приблизно на рівні стародавньої rx 470, а може й навіть десь їй програє.
Що ви курите? Це версія SUPER :banghead:
Ви б для початку прочитали та порівняли характеристики цих обох карт.
Де там 50% ? в чому? В об'ємі пам'яті хіба шо
My bad/ Неуважний був. Проте, карта всеодно поступалась в загальній продуктивності звичайній 1660, сенсу в ній не було. Огризок, як усі карти з приставкою "50"
Astralex
Member

The_Rusik: 05.11.2025 13:25 Enjthesilence
Нет надо, надо быть как The_Rusik.
The_Rusik сказал, что 1080п — уже прошлый век, значит всем надо в срочном порядке обновить мониторы минимум до моделей QHD, а лучше и вовсе 4к.
Ответить