Також буде можливість відмовитися від нового покращення.
Дякую, все інше не цікавить
Ше цікавить як відмовитись від клятого автотранслейта і озвучокГеральт: ↑ 30.10.2025 12:00 Пропоную обговорити YouTube запустить масштабування відео на основі ШІ
Також буде можливість відмовитися від нового покращення.
Дякую, все інше не цікавить![]()
В налаштуваннях профілю. "мова відео-оригінал", чи якось так.Wanek Petrowsky: ↑ 30.10.2025 12:30 Ше цікавить як відмовитись від клятого автотранслейта і озвучок

в nvidia app є "супер резолюшн" для відео-контенту. досить непогано працює, правда не завжди і не на всіх плеєрах, там де норм відпрацьовує - дійсно непогана фіча.dead_rat: ↑ 30.10.2025 12:44 Ну це хоч якесь використання того АІ, апскейлери давно існують і тут я навіть згоден, що нейронна мережа може мати якийсь сенс
інфа 100 шо цю можливість виріжуть після бета-тестуГеральт: ↑ 30.10.2025 12:00Також буде можливість відмовитися від нового покращення.
Дякую, все інше не цікавить
Налаштування - Мова - Оригінальна.Wanek Petrowsky: ↑ 30.10.2025 12:30Ше цікавить як відмовитись від клятого автотранслейта і озвучок
Нема такого в налаштуваннях. Чи ти про вибір озвучки кожного разу в самому плеєрі? Я не проти такої можливості, але за бажанням а не коли тобі пхають під ніс. Якби все так легко вимикалось за 2 секунди то який дурень створював би для цього розширення?:fantomrulezz: ↑ 30.10.2025 15:42Налаштування - Мова - Оригінальна.Wanek Petrowsky: ↑ 30.10.2025 12:30Ше цікавить як відмовитись від клятого автотранслейта і озвучок
Аж цілих 2 секунди на це треба витратити. Капець як страшно.
Я, звісно, вже багато різних неадекватних хейтерів ШІ бачив.
Але хейтити надзвичайно затребувану функцію, корисну для 8 000 000 000 людей (восьми мать його мільярдів людей!), які володіють лише однією (ну максимум двома-трьома) мовою з існуючих на планеті 7000 мов (семи мать його тисяч мов!) - це прям клініка.
A small extension to disable YouTube video titles/audio/descriptions autotranslation.
YouTube title translation is helpful for beginners, but once you know the language well enough to understand original titles, it quickly becomes frustrating. Even worse, there's no proper way to disable this — unless you change your YouTube country, which messes up your recommendations and trends.
This extension fixes the problem. Over 100,000 (motherfu**ers) users trust it to restore YouTube the way it was meant to be.
Ніхто і не обіцяв поки що якість рівня літературного перекладу професійного перекладача.dead_rat: ↑ 30.10.2025 15:54Настане час, і на Нетфліксі субтитри таки співпадуть зі словами.
Може не на моєму віці, але настане.
Ні, мені нецікаво вислуховувати коментарі і дизлайки людей, які не розуміють "навіщо потрібні ці автомобілі", бо вони не зрозуміли як засовувати в бензобак сіно і куди діваються з під воза кизяки.Wanek Petrowsky: ↑ 30.10.2025 16:10цікаво було б послухати твоє виправдання прихованим дізлайкам
Дуже сумнівно. Гугла в гуглотранслейті юзає нейронку мінімум 10 років, задовго до початку ллм істерії, а вона досі пургу несе.fantomrulezz: ↑ 30.10.2025 16:19Через кілька років автотранслейти зроблять непотрібною цілу професію сурдоперекладача.

Питання не у самій функції, а у тому що воно увімкнено по дефолту і це неможливо вимкнути глобально для усього ака, бо тикати кожен раз для кожного відео - кумарить.fantomrulezz: ↑ 30.10.2025 16:19Ніхто і не обіцяв
У нас якийсь різний DeepL?Scoffer: ↑ 30.10.2025 16:25DeepL Translator з самого початку чисто на нейронці працює, теж далеко не перший рік. Якість перекладу +/- як у гугли.
Ну і класичне:

Воно наче запам'ятовує налаштування для мов.Polybius: ↑ 30.10.2025 16:27Питання не у самій функції, а у тому що воно увімкнено по дефолту і це неможливо вимкнути глобально для усього ака, бо тикати кожен раз для кожного відео - кумарить.
Мені не потрібно перекладати укр чи рус відоси на роботизовану англ, тіки тому що в мене для акка встановлена англійська. Точнісінько так я хочу чути оригінал англ, замість перекладів на шось інше.