Новини
Останні статті і огляди
Огляд бездротової ігрової миші Razer DeathAdder V4 Pro
-
Shaolin_Style
Member
Предлагаю обсудить Огляд бездротової ігрової миші Razer DeathAdder V4 Pro
эргономично конечно, но не за 250$, лучше уж proclick 2
эргономично конечно, но не за 250$, лучше уж proclick 2
Востаннє редагувалось 26.08.2025 11:21 користувачем Shaolin_Style, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.Shaolin_Style: ↑ 26.08.2025 11:14лучше уж proclick
мені і 56гр забагато після 35гр, а 110 взагалі не сприймаються вже зараз.
хоча форма ДА крутезна, справді, дуже її полюбляю
-
MqM
Member
Зрозумій не всі ходили в качалку аби ті миші по 110 грам вертіти в рукахleif: ↑ 26.08.2025 11:20який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.Shaolin_Style: ↑ 26.08.2025 11:14лучше уж proclick
-
Shaolin_Style
Member
ого, да вы киберкотлётleif: ↑ 26.08.2025 11:20 який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.
всегда думал что беспровод он больше про эргономичность конечно, чем про скорость реакции.
-
leif
Member
ахахах, качалка, ну, хохма)))) типу занадто важка мишка понєл, да, типу немає сил 100гр рукою водити, типу дрищ, ахахахаMqM: ↑ 26.08.2025 11:23Зрозумій не всі ходили в качалку аби ті миші по 110 грам вертіти в руках
полний хохотач (с)
вважайте це суто моєю preference, як завгодно. але мені непросто уявити собі людину, яка не отримає в іграшках задоволення переходу на 35гр мишу навіть після тих же 56грShaolin_Style: ↑ 26.08.2025 11:23ого, да вы киберкотлёт
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
тип підключення тут вторинний, по ~20гр ігрові миші є і дротові. хоча, бездротовою мишею грати зручніше, як на мене. тут вже кожен сам собі обираєShaolin_Style: ↑ 26.08.2025 11:23всегда думал что беспровод он больше про эргономичность конечно, чем про скорость реакции.
-
Enjthesilence
Member
більшість кіберкотлет вже давно грають бездротовими мишкамиShaolin_Style: ↑ 26.08.2025 11:23ого, да вы киберкотлётleif: ↑ 26.08.2025 11:20 який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.
хоча форма ДА крутезна, справді, дуже її полюбляю![]()
всегда думал что беспровод он больше про эргономичность конечно, чем про скорость реакции.
-
stoned
Member
Така стабільна, що весь інтернет завалений темою багів а на гітхабі лежить Repair Kit.Synapse 4, який нарешті вийшов з бета-версії. Платформа стабільна, без помилок...
- спойлер
-
Інтерфейс в рандомний момент може просто не завантажитись й сидиш дивишся на пусте сіре вікно з написом Razer Synapse.
Відсотки заряду акумуляторів рандомить.
Особливо стабільно (ні) працює Chroma, яку навіщось викорчували з Сінапсу й зробили окремою аппкою:
Профілі працюють некоректно, якщо згорнути аппку в трей.
Верхній блок діодів клавіатури (від ескейпу до бекспейсу) почав жити власним життям й самовільно вимикатись-вмикатись в рандомний момент.
Ripple-ефект застосований на клавіатурі тепер перманентно привязаний до цифрового блоку на миші (Naga), сам же ефект в бездротовому режимі працює з затримками й заїданнями.
Після купи спроб якось пофіксити цей мотлох здався й відкатуватися на 3 з яким все працює стабільно.
Це просто якийсь абсурд а не софт.
Востаннє редагувалось 26.08.2025 12:20 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
-
Lekrs
Member
Гризун можливо й не поганий, але моя межа 100 зелених, більше за пацюка не дам.
-
Devijack
Member
Мені знайомий розповідав як спробував поворушити дротову мишу, мало не надірвався.Enjthesilence: ↑ 26.08.2025 11:54більшість кіберкотлет вже давно грають бездротовими мишками
-
mrigi
Member
от шо я більше не придбаю, так це разер
-
white_noise
Member
чого?mrigi: ↑ 26.08.2025 12:53 от шо я більше не придбаю, так це разер
-
mrigi
Member
в мене був різний райзер і досить довго, тому я з ним награвся. якість не на рівні.
хоча їх коврики норм. коврики можна брати.
-
Shaolin_Style
Member
раз на раз не приходится, где-то сэкономили - случаются провальные модели, где-то прям очень живучие. По разному.mrigi: ↑ 26.08.2025 13:06в мене був різний райзер і досить довго, тому я з ним награвся. якість не на рівні.
хоча їх коврики норм. коврики можна брати.
-
Dilfin
Member
Підкажіть хтось будь ласка, чому я не можу голосувати? Рейтинг: +597 Заряд: 20
-
Devijack
Member
В мене свого часу на DeathAdder через 2-3 міс почався даблклік на пкм, а ще через 2 заскрипіло колесо. Тож теплих відчуттів до бренду теж не маю.mrigi: ↑ 26.08.2025 12:53 от шо я більше не придбаю, так це разер
-
eXceed
Member
купил в начале 24ого года вайпер в2 про, энкодер через 2 месяца начал проскролливать больше чем надо либо наоборот не скроллить.white_noise: ↑ 26.08.2025 13:00чого?mrigi: ↑ 26.08.2025 12:53 от шо я більше не придбаю, так це разер
уже не помню в каком году покупал затычки хаммерхэды 2, испортилось покрытие кабеля через 3 месяца использования.
-
Hotspur
Member
9999 грн - дякую не треба
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
підтверджую. корвики гарні але дорогі без скидокmrigi: ↑ 26.08.2025 13:06хоча їх коврики норм. коврики можна брати.
-
den888
Member
V3 вже пару років. Форма зайшла, як колись Logitech mx 510/518. Трохи поскрипує при стискасанні
але для моєї лапи це найкраща миша за останні роки. Заряд тримає більше тижня. Якщо десь три години в день комп працює. Сінапс 4 візуально не подобається, стоїть 3. Періодично хоче оновитися.
Ціна за нову звісно …. на 60% дорожче Logitech g pro
Ціна за нову звісно …. на 60% дорожче Logitech g pro
-
IlyaBril
Junior
eXceed
Була аналогійна проблема, також з v2 pro, правда пройшов десь рік чи більше перед поломкою. Здав по гарантії, повернули гроші у повному розмірі, за них купив viper v3 pro.
Була аналогійна проблема, також з v2 pro, правда пройшов десь рік чи більше перед поломкою. Здав по гарантії, повернули гроші у повному розмірі, за них купив viper v3 pro.
-
Ostin
Member
Якби таку купив, а жінка взнала ціну - то виглядав би як кіт на останньому фото