Огляд бездротової ігрової миші Razer DeathAdder V4 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд бездротової ігрової миші Razer DeathAdder V4 Pro

эргономично конечно, но не за 250$, лучше уж proclick 2
Востаннє редагувалось 26.08.2025 11:21 користувачем Shaolin_Style, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 26.08.2025 11:14лучше уж proclick
який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.

мені і 56гр забагато після 35гр, а 110 взагалі не сприймаються вже зараз.

хоча форма ДА крутезна, справді, дуже її полюбляю
MqM
Member

Повідомлення

leif: 26.08.2025 11:20
Shaolin_Style: 26.08.2025 11:14лучше уж proclick
який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.

Зрозумій не всі ходили в качалку аби ті миші по 110 грам вертіти в руках :D
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

leif: 26.08.2025 11:20 який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.

ого, да вы киберкотлёт :)
всегда думал что беспровод он больше про эргономичность конечно, чем про скорость реакции.
leif
Member

Повідомлення

MqM: 26.08.2025 11:23Зрозумій не всі ходили в качалку аби ті миші по 110 грам вертіти в руках
ахахах, качалка, ну, хохма)))) типу занадто важка мишка понєл, да, типу немає сил 100гр рукою водити, типу дрищ, ахахаха

полний хохотач (с)
Shaolin_Style: 26.08.2025 11:23ого, да вы киберкотлёт
вважайте це суто моєю preference, як завгодно. але мені непросто уявити собі людину, яка не отримає в іграшках задоволення переходу на 35гр мишу навіть після тих же 56гр

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Shaolin_Style: 26.08.2025 11:23всегда думал что беспровод он больше про эргономичность конечно, чем про скорость реакции.
тип підключення тут вторинний, по ~20гр ігрові миші є і дротові. хоча, бездротовою мишею грати зручніше, як на мене. тут вже кожен сам собі обирає
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 26.08.2025 11:23
leif: 26.08.2025 11:20 який сенс у порівнянні 110гр миші з 56 грамовою при ігровому використанні? ніякого.

ого, да вы киберкотлёт :)
всегда думал что беспровод он больше про эргономичность конечно, чем про скорость реакции.
більшість кіберкотлет вже давно грають бездротовими мишками
stoned
Member

Повідомлення

Synapse 4, який нарешті вийшов з бета-версії. Платформа стабільна, без помилок...
Така стабільна, що весь інтернет завалений темою багів а на гітхабі лежить Repair Kit. :lol:
спойлер
Інтерфейс в рандомний момент може просто не завантажитись й сидиш дивишся на пусте сіре вікно з написом Razer Synapse.
Відсотки заряду акумуляторів рандомить.
Особливо стабільно (ні) працює Chroma, яку навіщось викорчували з Сінапсу й зробили окремою аппкою:
Профілі працюють некоректно, якщо згорнути аппку в трей.
Верхній блок діодів клавіатури (від ескейпу до бекспейсу) почав жити власним життям й самовільно вимикатись-вмикатись в рандомний момент.
Ripple-ефект застосований на клавіатурі тепер перманентно привязаний до цифрового блоку на миші (Naga), сам же ефект в бездротовому режимі працює з затримками й заїданнями.

Після купи спроб якось пофіксити цей мотлох здався й відкатуватися на 3 з яким все працює стабільно.
Це просто якийсь абсурд а не софт.
Востаннє редагувалось 26.08.2025 12:20 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
Lekrs
Member

Повідомлення

Гризун можливо й не поганий, але моя межа 100 зелених, більше за пацюка не дам.
Devijack
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.08.2025 11:54більшість кіберкотлет вже давно грають бездротовими мишками
Мені знайомий розповідав як спробував поворушити дротову мишу, мало не надірвався.
mrigi
Member

Повідомлення

от шо я більше не придбаю, так це разер
white_noise
Member

Повідомлення

mrigi: 26.08.2025 12:53 от шо я більше не придбаю, так це разер
чого?
mrigi
Member

Повідомлення

в мене був різний райзер і досить довго, тому я з ним награвся. якість не на рівні.
хоча їх коврики норм. коврики можна брати.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

mrigi: 26.08.2025 13:06
в мене був різний райзер і досить довго, тому я з ним награвся. якість не на рівні.
хоча їх коврики норм. коврики можна брати.
раз на раз не приходится, где-то сэкономили - случаются провальные модели, где-то прям очень живучие. По разному.
Dilfin
Member

Повідомлення

Підкажіть хтось будь ласка, чому я не можу голосувати? Рейтинг: +597 Заряд: 20
Devijack
Member

Повідомлення

В мене свого часу на DeathAdder через 2-3 міс почався даблклік на пкм, а ще через 2 заскрипіло колесо. Тож теплих відчуттів до бренду теж не маю.
eXceed
Member

Повідомлення

white_noise: 26.08.2025 13:00
чого?
купил в начале 24ого года вайпер в2 про, энкодер через 2 месяца начал проскролливать больше чем надо либо наоборот не скроллить.
уже не помню в каком году покупал затычки хаммерхэды 2, испортилось покрытие кабеля через 3 месяца использования.
Hotspur
Member

Повідомлення

9999 грн - дякую не треба

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
mrigi: 26.08.2025 13:06хоча їх коврики норм. коврики можна брати.
підтверджую. корвики гарні але дорогі без скидок
den888
Member

Повідомлення

V3 вже пару років. Форма зайшла, як колись Logitech mx 510/518. Трохи поскрипує при стискасанні :) але для моєї лапи це найкраща миша за останні роки. Заряд тримає більше тижня. Якщо десь три години в день комп працює. Сінапс 4 візуально не подобається, стоїть 3. Періодично хоче оновитися.
Ціна за нову звісно …. на 60% дорожче Logitech g pro
IlyaBril
Junior

Повідомлення

eXceed

Була аналогійна проблема, також з v2 pro, правда пройшов десь рік чи більше перед поломкою. Здав по гарантії, повернули гроші у повному розмірі, за них купив viper v3 pro.
Ostin
Member

Повідомлення

Якби таку купив, а жінка взнала ціну - то виглядав би як кіт на останньому фото :lol:
Відповісти