Новини
Останні статті і огляди
AMD Ryzen Z2 Extreme проти Intel Core Ultra 7 258V. Результати порівняльного тестування двох версій MSI Claw
-
waryag
Member
Пропоную обговорити AMD Ryzen Z2 Extreme проти Intel Core Ultra 7 258V. Результати порівняльного тестування двох версій MSI Claw
Непоганий прогрес від інтел.
АМД топчеться на місці, поки не дасть портативкам нормальний апскейлер.
Непоганий прогрес від інтел.
АМД топчеться на місці, поки не дасть портативкам нормальний апскейлер.
-
Lekrs
Member
30 - 40 фпс... Смузі геймінг.
-
Scoffer
Member
Lekrs
А скільки має бути на портативі? 165?)
Добре шо хоч 30+ дає, оособисто я очікував меншого.
А скільки має бути на портативі? 165?)
Добре шо хоч 30+ дає, оособисто я очікував меншого.
-
Nick_888
Member
Потужно
-
FastBullet
Member
17 ватт!!! Карл!!! Зараз зарядка для смартфона більше бере )) це все одно шо Ланос почне жерти 1,7 л на 100 км , а ти такий тіпа, так там швидкість була 40-60 км , а не 300+Lekrs: ↑ 04.08.2025 13:29 30 - 40 фпс... Смузі геймінг.
-
Keyser Soze
Member
Зачем этой сосноле экран 120 Гц, если железо еле 70 кадров вытягивает в среднем?!

-
Filabatya
Member
те саме питання я собі задаю коли дивлюсь на розширення свого ноута 
-
alexeygalas
Member
Так не всі ж в Cyberpunk грають. Можна в MK9 в 120fps поганяти, ванільний Need For Speed Underground 2 / Most Wanted, journey, усю 3 серію GTA і ще багато чого.Keyser Soze: ↑ 04.08.2025 13:46Зачем этой сосноле экран 120 Гц, если железо еле 70 кадров вытягивает в среднем?!
-
yariksom
Member
Так не на всіх же іграх, але й для понту такожKeyser Soze: ↑ 04.08.2025 13:46 Зачем этой сосноле экран 120 Гц, если железо еле 70 кадров вытягивает в среднем?!![]()
![]()
![]()
-
kairo
Member
Є купа невимогливих ігор, які будуть комфортніше гратись в 120 ФПС.
-
waryag
Member
Це тільки процесор. Додай екран, пам'ять, ссд та інше і батарея буде закінчуватися за пару годин.FastBullet: ↑ 04.08.2025 13:46 17 ватт!!! Карл!!! Зараз зарядка для смартфона більше бере )) це все одно шо Ланос почне жерти 1,7 л на 100 км , а ти такий тіпа, так там швидкість була 40-60 км , а не 300+![]()
![]()
![]()
-
Kruler
Member
в чем суть этих сравнений на "17", "10", "1.5" ватах?
я как юзер не буду скручивать ваты до нуля, что бы играть в 3 фпс вместо 24.
особенно радуют сравнения в обзорах "на 10 ватах быстрей стимдика на 30%", имхо, юзеру до лампочки сколько там ват, ему важно будет ли лагать его кризис 3 в фулхд или нет.
особенно радуют сравнения в обзорах "на 10 ватах быстрей стимдика на 30%", имхо, юзеру до лампочки сколько там ват, ему важно будет ли лагать его кризис 3 в фулхд или нет.
-
Nekros
Member
А чого вони туди М4 не поставили?
Був би рівень 5090, або навіть краще

Був би рівень 5090, або навіть краще
-
drimsan
Junior
Юзеру не пофіг скільки можна грати без розетки - годину, 2 години, 4 години чи навіть 8. Це портативний девайн, а не десктоп.Kruler: ↑ 04.08.2025 15:36 в чем суть этих сравнений на "17", "10", "1.5" ватах?
-
Yalg
Member
На удивление интел показывает отличный результат. Не ожидал.
-
ДядяСаша
Member
Дивно, споживання збільшено майже вдвічі, а фпс вирос в середньом 5-7кадрів.
Всеж ці апушки не надто заточені на портативність!
Всеж ці апушки не надто заточені на портативність!
- спойлер
-
Я просто експерентував з споживанням 11400, а до цього 9500, в варіантах 35 і 65Ват, то в 11400 приріст досить відчутний при зміні споживання. Що приводить до висновку про залежність споживання від розміру і архітектури кешввL2,L3, а не частот ядер, принаймні в 11 поколінні.
Але то таке собі порівняння, відяху ж не сповільнював.
-
Keyser Soze
Member
Это как??? Кто-нибудь в курсе?
- спойлер
-
alexeygalas
Member
Так це ж вже Arc Alchemist, а не дохлий UHD730. Чого б не показувати.Yalg: ↑ 04.08.2025 16:00Не ожидал.
До цього у інтела була конкурентна інтеграшка лише в лімітованих Ice Lake-U та Tiger Lake-U, ті які 1065G7 та 1165G7. Але ті лептопи були дорожчі і максимально було 4 ядра 8 потоків. Там була Iris-XE LP
-
Rolexandr
Member
Дурню написав і сам з себе поржав
-
alexeygalas
Member
Це тут місцевий гумор, треба бути в контекстіRolexandr: ↑ 04.08.2025 17:29Дурню написав і сам з себе поржав