Гемплей вроде неспешно-годный. Посмотрим
Новини
Останні статті і огляди
Bloober Team показала новий геймплей Cronos: The New Dawn на локації Sector A‑0
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить Bloober Team показала новий геймплей Cronos: The New Dawn на локації Sector A‑0
-
Enjthesilence
Member
ну дед спейс дав джазу у 2008, все ще дає відголоски.
-
Dremjke
Member
Черговий типовий консольний екшон без геймплею. Ходимо коридорами, стріляємо в скриптових монстрів. Виглядає, як пародія на Resident Evil та Dead Space.
Дуже вторинно.
Дуже вторинно.
-
Rabbitultra
Member
Не ідеально, але це вже виглядає краще ніж Калісто протокол, побачимо що вийде
-
lividum
Member
Как- то не впечатлило. Хотя в вишлист добавил сразу как только увидел первые ролики по игре. Дедушка спейс и все в этом духе - моя тема. Графически слабенько. Локация скучная, мало деталей. Выглядит все однообразно. И геймплей какой-то тягучий. Может будут другие локи поинтереснее и геймплей поактивнее. Пока у меня ощущения двоякие.
-
MqM
Member
Режим екстрасенса увімкненоDremjke: ↑ 24.07.2025 14:39 Черговий типовий консольний екшон без геймплею. Ходимо коридорами, стріляємо в скриптових монстрів. Виглядає, як пародія на Resident Evil та Dead Space.
Дуже вторинно.
Пс виглядає як комент чергового інет знавця дилетанта, який начитався зрад в інеті
-
Dremjke
Member
Як буде реліз, то самі і побачите, що це буде черговий Resident Evil - Dead Space - Callisto ProtocolMqM: ↑ 25.07.2025 18:30Режим екстрасенса увімкнено
Пс виглядає як комент чергового інет знавця дилетанта, який начитався зрад в інеті
Я не кажу, що це погано, та і оцінювати по геймплейному трейлеру дійсно так собі, але те, що показали на відео, виглядає як гра з епохи x360/ps3 з графоном ps5.