Bloober Team показала новий геймплей Cronos: The New Dawn на локації Sector A‑0

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Bloober Team показала новий геймплей Cronos: The New Dawn на локації Sector A‑0

Гемплей вроде неспешно-годный. Посмотрим :think:
Enjthesilence
Member

ну дед спейс дав джазу у 2008, все ще дає відголоски.
Dremjke
Member

Черговий типовий консольний екшон без геймплею. Ходимо коридорами, стріляємо в скриптових монстрів. Виглядає, як пародія на Resident Evil та Dead Space.
Дуже вторинно.
Rabbitultra
Member

Не ідеально, але це вже виглядає краще ніж Калісто протокол, побачимо що вийде
lividum
Member

Как- то не впечатлило. Хотя в вишлист добавил сразу как только увидел первые ролики по игре. Дедушка спейс и все в этом духе - моя тема. Графически слабенько. Локация скучная, мало деталей. Выглядит все однообразно. И геймплей какой-то тягучий. Может будут другие локи поинтереснее и геймплей поактивнее. Пока у меня ощущения двоякие.
MqM
Member

Dremjke: 24.07.2025 14:39 Черговий типовий консольний екшон без геймплею. Ходимо коридорами, стріляємо в скриптових монстрів. Виглядає, як пародія на Resident Evil та Dead Space.
Дуже вторинно.
Режим екстрасенса увімкнено
Пс виглядає як комент чергового інет знавця дилетанта, який начитався зрад в інеті
Dremjke
Member

MqM: 25.07.2025 18:30Режим екстрасенса увімкнено
Пс виглядає як комент чергового інет знавця дилетанта, який начитався зрад в інеті
Як буде реліз, то самі і побачите, що це буде черговий Resident Evil - Dead Space - Callisto Protocol ;)
Я не кажу, що це погано, та і оцінювати по геймплейному трейлеру дійсно так собі, але те, що показали на відео, виглядає як гра з епохи x360/ps3 з графоном ps5.
Ответить