Doom: The Dark Ages отримає оновлення з трасуванням шляху в червні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Active Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Doom: The Dark Ages отримає оновлення з трасуванням шляху в червні

Як і в інших іграх, переваги просунутого трасування будуть помітні за окремими деталями (віддзеркалення) або в сценах зі складним освітленням.

Тобто на стоп-кадрі під лупою :D
dead_rat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Doom: The Dark Ages отримає оновлення з трасуванням шляху в червні

О, це для володарів 5090, щоб не було відчуття безцільно потрачених грошей :)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 19.05.2025 16:51 Пропоную обговорити Doom: The Dark Ages отримає оновлення з трасуванням шляху в червні

Як і в інших іграх, переваги просунутого трасування будуть помітні за окремими деталями (віддзеркалення) або в сценах зі складним освітленням.

Тобто на стоп-кадрі під лупою :D
https://imgsli.com/MzI1MDkz
але пт у думі - це прикол)
Vpupkin
Member

Повідомлення

В Індіані різниця велика, а от у динамічному думі вже сумнівно, але чому ні?
MessiaH
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.05.2025 16:51О, це для володарів 5090, щоб не було відчуття безцільно потрачених грошей
она на 5090 и без трассировки пути можно сказать что еле бздит

Отправлено спустя 26 секунд:
Vpupkin: 19.05.2025 17:17В Індіані різниця велика, а от у динамічному думі вже сумнівно, але чому ні?
вообще разница там минимально заметна, а фпс режет дичайше
Kruler
Member

Повідомлення

жесть, ну и мыло с рей трейсингом...
даже не знаю как люди играли до рей трейсинга и что у них там за мазня была вместо отражений....
Зображення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MessiaH: 19.05.2025 17:54
dead_rat: 19.05.2025 16:51О, це для володарів 5090, щоб не було відчуття безцільно потрачених грошей
она на 5090 и без трассировки пути можно сказать что еле бздит

Отправлено спустя 26 секунд:
Vpupkin: 19.05.2025 17:17В Індіані різниця велика, а от у динамічному думі вже сумнівно, але чому ні?
вообще разница там минимально заметна, а фпс режет дичайше
колосальна там різниця, я вище скинув
Earanak
Member

Повідомлення

И с Рейтрейсингом и с Пастрейсингом можно достаточно удобно заниматься 'черри-пикингом', находить места где разницы не будет, так и наоборот где она будет весомой. А в случае с лужами, как на картинке что скинул Kruler некоторые движки могут такие SSR отражения нарисовать что вы бы и не догадались что это SSR )) Так что все ситуативно и тут можно вечно спорить. Как по мне PathTracing рановато начал в играх появляться, хотя я с ним в Cyberpunk 2077 наиграл больше 100 часов и мне норм вообще было. Но я толерантен к DLSS+FG и не играю на 4К мониторе, убрать одно из этих условий и я бы тоже бухтел бы на PathTracing, так как тупо не хватало бы мне FPS-а для комфортной игры в Cyberpunk 2077.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Earanak: 19.05.2025 18:08 И с Рейтрейсингом и с Пастрейсингом можно достаточно удобно заниматься 'черри-пикингом', находить места где разницы не будет, так и наоборот где она будет весомой. А в случае с лужами, как на картинке что скинул Kruler некоторые движки могут такие SSR отражения нарисовать что вы бы и не догадались что это SSR )) Так что все ситуативно и тут можно вечно спорить. Как по мне PathTracing рановато начал в играх появляться, хотя я с ним в Cyberpunk 2077 наиграл больше 100 часов и мне норм вообще было. Но я толерантен к DLSS+FG и не играю на 4К мониторе, убрать одно из этих условий и я бы тоже бухтел бы на PathTracing.
кожен сср чудово викупається положенням камери відносно відзеркалення, коли воно просто зникає
Earanak
Member

Повідомлення

Enjthesilence, я в курсе как работают отражения в экранном пространстве, только тут же оценивают статичную картинку и отражения по центру ))

Вот SSR вкуснотища с Oblivion Ремастера :gigi:

Востаннє редагувалось 19.05.2025 18:17 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Earanak: 19.05.2025 18:11 Enjthesilence, я в курсе как работают отражения в экранном пространстве, только тут же оценивают статичную картинку и отражения по центру ))
так на скрінах і фср3 непоганий апскейлер і таа - гарне згладжування, от тільки ми ж не в скріни граємо) але я з тобою згоден, про "пас трейсінг"
Геральт
Active Member

Повідомлення

Kruler: 19.05.2025 17:58 жесть, ну и мыло с рей трейсингом...
даже не знаю как люди играли до рей трейсинга и что у них там за мазня была вместо отражений....
Ця розмазня була фіча-селером 3 покоління :D
Ektalion
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.05.2025 16:51 О, це для володарів 5090, щоб не було відчуття безцільно потрачених грошей :)
Я сумніваюсь, що витрата 3000+$ окупиться ігровими фічами :laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ektalion: 19.05.2025 18:24
dead_rat: 19.05.2025 16:51 О, це для володарів 5090, щоб не було відчуття безцільно потрачених грошей :)
Я сумніваюсь, що витрата 3000+$ окупиться ігровими фічами :laugh:
як гпу куплена під ігри взагалі може себе окупити? де той поріг "окупності" ігрової гпу? 9070XT - швидко себе окупила в іграх, чи ще в процесі?
Ektalion
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.05.2025 18:35 як гпу куплена під ігри взагалі може себе окупити? де той поріг "окупності" ігрової гпу? 9070XT - швидко себе окупила в іграх, чи ще в процесі?
Так не я почав тему ігрових фіч і виправдання ціни, але 5090 точно далеко позаду у цьому питанні.
dfcz
Member

Повідомлення

Лучше только в кружке. Остальное – просто по-другому, вкусовщина.
А в Индиане есть динамическая смена времени суток? Если нет, то можно было бы это освещение от пастрейса "запечь", оставив динамику только для мелких теней подвижных/разрушаемых объектов.

Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
А эта башня вообще должна отражаться в луже? Она же вроде далеко. Или это у меня перспектива не воспринимается из-за квадратп, которым лужа выделена?
acidburn
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.05.2025 18:10
Earanak: 19.05.2025 18:08 И с Рейтрейсингом и с Пастрейсингом можно достаточно удобно заниматься 'черри-пикингом', находить места где разницы не будет, так и наоборот где она будет весомой. А в случае с лужами, как на картинке что скинул Kruler некоторые движки могут такие SSR отражения нарисовать что вы бы и не догадались что это SSR )) Так что все ситуативно и тут можно вечно спорить. Как по мне PathTracing рановато начал в играх появляться, хотя я с ним в Cyberpunk 2077 наиграл больше 100 часов и мне норм вообще было. Но я толерантен к DLSS+FG и не играю на 4К мониторе, убрать одно из этих условий и я бы тоже бухтел бы на PathTracing.
кожен сср чудово викупається положенням камери відносно відзеркалення, коли воно просто зникає
Блін, ну як же робили відзеркалення 20+ років тому, на залізі приблизно в 100 разів слабше, магія напевно
wk1r8b5gw6ve1.jpeg
Спочатку просто заб'ємо на опрацювання освітлення і карти ХДР-яскравості, а потім скинемо все на кривий реалтайм-рендер кожного променя ну якось воно буде. У цьому конкретному прикладі просто знущання з гравців
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dfcz: 19.05.2025 19:00
Лучше только в кружке. Остальное – просто по-другому, вкусовщина.
реально тільки кружка? тіні, круасан (тільки подивись на нього, дуже апетитний, ні?), батарея, кружка припинила левітувати у повітрі, загалом скрін без пт виглядає наче пастген капітальний
Востаннє редагувалось 19.05.2025 19:14 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
stakanctl
Member

Повідомлення

dfcz: 19.05.2025 19:00 А эта башня вообще должна отражаться в луже?
Не должна. Это все nGreedia с ленивыми разработчиками выдумали, чтобы стричь бабки с лохов. В жизни такого никогда не увидишь.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

acidburn: 19.05.2025 19:06 Спочатку просто заб'ємо на опрацювання освітлення і карти ХДР-яскравості, а потім скинемо все на кривий реалтайм-рендер кожного променя ну якось воно буде. У цьому конкретному прикладі просто знущання з гравців
тут об'єктивно ПТ виглядає в рази краще, реалістичніше. я у дівчини попросив порівняти, яка абсолютно не в темі пк ігор і цих технологій, вона без вагань сказала що виглядає більш реалістичніше.
ти з тих хто "не бачу різниці з рт чи без?"
https://imgsli.com/MTY5MTAw/0/2
https://imgsli.com/MTY5NjAy/0/2
Відповісти