Продано три мільйони копій Kingdom Come: Deliverance II та десять мільйонів першої Kingdom Come Deliverance

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Продано три мільйони копій Kingdom Come: Deliverance II та десять мільйонів першої Kingdom Come Deliverance

Сделал предзаказ, жду все длс и осенью каааак засяду)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продано три мільйони копій Kingdom Come: Deliverance II та десять мільйонів першої Kingdom Come Deliverance

кайф гра, кайф оптимізація, особливо зараз на фоні "юе5" проектів. крайенджин, дяка. так є місцями легасі моменти у графіці, але камон, ідеальний фреймтайм жодних статерів, спайків, одна з найгарніших рослинностей в іграх яку я бачив, дуже цікавий сюжет, єдиний момент це складність і баланс, вони відсутні гра дуже проста, але тут допоможе хардкор режим, який вже вийшов (без маркерів на карті, напрямку ударів ворога і ребалансу перків з негативками) 100% на хардкорі після виходу доповнень ще раз пройду. саундтрек - знімаю капелюха, при такому бюджеті - дуже сильна гра вийшла.
Georgin
Member

Повідомлення

А найголовніше - обидві частини відразу вийшли в GOG без всякого додаткового захисту і при цьому "пірати" ніяк не завадили гарним тиражам.
chipsy
Member

Повідомлення

Крута гра, едине що подбішує, це однакові обличчя нпс та рандомніх персонажів, чому не прикрутили рандомайзер, я не знаю, у всьому іншому топ! :up:
denizen
Member

Повідомлення

гра чудова, але є там косяки. Коли дивишся на ліжко з сіна, де можна зберегтись, бувать просадки до 10 кадрів (при 100 як тільки погляд відвернеш від ліжка)
ну ні як це не назвеш нормальна оптимізація.
GreenMile
Member

Повідомлення

Почав друге проходження на хардкорі, взяв всі десять дісадвантеждів одночасно. Це прекрасно, хвора спина: нагинаєшся за травками - заскочує спину не можеш розігнутись, два рази махнув мечем - стаміна скінчилась отримав люлів, 50 метрів пробіг - ухекався і спітнів так, шо від тебе тхне, соромишся розмовляти з незнайомцями - не можна у НПС спитати дороги і з лазнярками не "потоваришуєш", дубоголовий - красномовство і вченість росте десь в половину повільніше ніж все інше.
Хардкор в КСД2 - це як в житті все, прямо до сліз :weep: :lol:
zooz1k
Junior

Повідомлення

chipsy: 05.05.2025 10:39 Крута гра, едине що подбішує, це однакові обличчя нпс та рандомніх персонажів, чому не прикрутили рандомайзер, я не знаю, у всьому іншому топ! :up:
а ще є варіант, коли ти говориш з шинкаркою і в діалозі один голос, а коли сідаєш грати з нею в кості, то у неї голос ніби на 20 років молодша стала.
але так, в цілому позитивні враження від гри )
erkins007
Member

Повідомлення

Georgin: 05.05.2025 10:29 А найголовніше - обидві частини відразу вийшли в GOG без всякого додаткового захисту і при цьому "пірати" ніяк не завадили гарним тиражам.
Пираты никогда продажам не мешали.
Современные удобные модели распространения игр в том же Стиме с ачивками, патчами, мастерской и т.д. делают лицензии куда более удобными чем пиратки.
Школьники же или идейные пираты и так игру не купят, какую защиту на нее не вешай.
Kashtan
Member

Повідомлення

Супер іграм - супер продаж.
Відповісти