Предлагаю обсудить Продано три мільйони копій Kingdom Come: Deliverance II та десять мільйонів першої Kingdom Come Deliverance
Сделал предзаказ, жду все длс и осенью каааак засяду)
Останні статті і огляди
Новини
Продано три мільйони копій Kingdom Come: Deliverance II та десять мільйонів першої Kingdom Come Deliverance
-
proos
Member
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Продано три мільйони копій Kingdom Come: Deliverance II та десять мільйонів першої Kingdom Come Deliverance
кайф гра, кайф оптимізація, особливо зараз на фоні "юе5" проектів. крайенджин, дяка. так є місцями легасі моменти у графіці, але камон, ідеальний фреймтайм жодних статерів, спайків, одна з найгарніших рослинностей в іграх яку я бачив, дуже цікавий сюжет, єдиний момент це складність і баланс, вони відсутні гра дуже проста, але тут допоможе хардкор режим, який вже вийшов (без маркерів на карті, напрямку ударів ворога і ребалансу перків з негативками) 100% на хардкорі після виходу доповнень ще раз пройду. саундтрек - знімаю капелюха, при такому бюджеті - дуже сильна гра вийшла.
кайф гра, кайф оптимізація, особливо зараз на фоні "юе5" проектів. крайенджин, дяка. так є місцями легасі моменти у графіці, але камон, ідеальний фреймтайм жодних статерів, спайків, одна з найгарніших рослинностей в іграх яку я бачив, дуже цікавий сюжет, єдиний момент це складність і баланс, вони відсутні гра дуже проста, але тут допоможе хардкор режим, який вже вийшов (без маркерів на карті, напрямку ударів ворога і ребалансу перків з негативками) 100% на хардкорі після виходу доповнень ще раз пройду. саундтрек - знімаю капелюха, при такому бюджеті - дуже сильна гра вийшла.
-
Georgin
Member
А найголовніше - обидві частини відразу вийшли в GOG без всякого додаткового захисту і при цьому "пірати" ніяк не завадили гарним тиражам.
-
chipsy
Member
Крута гра, едине що подбішує, це однакові обличчя нпс та рандомніх персонажів, чому не прикрутили рандомайзер, я не знаю, у всьому іншому топ! 

-
denizen
Member
гра чудова, але є там косяки. Коли дивишся на ліжко з сіна, де можна зберегтись, бувать просадки до 10 кадрів (при 100 як тільки погляд відвернеш від ліжка)
ну ні як це не назвеш нормальна оптимізація.
ну ні як це не назвеш нормальна оптимізація.
-
GreenMile
Member
Почав друге проходження на хардкорі, взяв всі десять дісадвантеждів одночасно. Це прекрасно, хвора спина: нагинаєшся за травками - заскочує спину не можеш розігнутись, два рази махнув мечем - стаміна скінчилась отримав люлів, 50 метрів пробіг - ухекався і спітнів так, шо від тебе тхне, соромишся розмовляти з незнайомцями - не можна у НПС спитати дороги і з лазнярками не "потоваришуєш", дубоголовий - красномовство і вченість росте десь в половину повільніше ніж все інше.
Хардкор в КСД2 - це як в житті все, прямо до сліз

Хардкор в КСД2 - це як в житті все, прямо до сліз

-
zooz1k
Junior
а ще є варіант, коли ти говориш з шинкаркою і в діалозі один голос, а коли сідаєш грати з нею в кості, то у неї голос ніби на 20 років молодша стала.chipsy: ↑ 05.05.2025 10:39 Крута гра, едине що подбішує, це однакові обличчя нпс та рандомніх персонажів, чому не прикрутили рандомайзер, я не знаю, у всьому іншому топ!![]()
але так, в цілому позитивні враження від гри )
-
erkins007
Member
Пираты никогда продажам не мешали.Georgin: ↑ 05.05.2025 10:29 А найголовніше - обидві частини відразу вийшли в GOG без всякого додаткового захисту і при цьому "пірати" ніяк не завадили гарним тиражам.
Современные удобные модели распространения игр в том же Стиме с ачивками, патчами, мастерской и т.д. делают лицензии куда более удобными чем пиратки.
Школьники же или идейные пираты и так игру не купят, какую защиту на нее не вешай.
-
Kashtan
Member
Супер іграм - супер продаж.