Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.
Останні статті і огляди
Новини
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
-
Rederst
Member
-
stakanctl
Member
Правильно. Пользоваться переводом - себя не уважать.Rederst: ↑ 23.04.2025 13:17 Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.
-
Lekrs
Member
Застарілою графікою?Rederst: ↑ 23.04.2025 13:17 Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.

-
proos
Member
Рад за беседку 

-
Tetronga
Member
Щоб нормально в оригінал пограти, стільки модів треба поставити щоб воно працювало адекватно і це було грабельно.......Rederst: ↑ 23.04.2025 13:17 Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.
-
Earanak
Member
Я бы это назвал удачным запуском на орбиту чувствительных к статтерам
UE5 в деле, фризы на пределе 

-
Kullerok
Member
Играл когдато давно в оригинал пару часов. Не зашло. Сейчас играю в Скайрим АЕ ванилу. Очень здорово нравиться. Посмотрел на ремастер, графика огонь по сравнению с оригиналом. Обязательно сыграю.
-
Ararat
Member
Нефігово так для шадов дропу.
-
Shaolin_Style
Member
где-то заплакал МессияEaranak: ↑ 23.04.2025 14:47 Я бы это назвал удачным запуском на орбиту чувствительных к статтерамUE5 в деле, фризы на пределе
![]()
-
Васильович
Member
Та тут він, в сусідній темі по сабжуShaolin_Style: ↑ 23.04.2025 15:59где-то заплакал Мессия

-
kairo
Member
Глянув профіль MessiaH, 14300 дизлайків на 4600 повідомлень. Моя повага))
-
Tetronga
Member
Закономірно, враховуючи, що в людини адекватних постів 1 на сотнюkairo: ↑ 23.04.2025 16:13 Глянув профіль MessiaH, 14300 дизлайків на 4600 повідомлень. Моя повага))