Останні статті і огляди
Новини
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.
Краще оригінал.
-
stakanctl
Member
Правильно. Пользоваться переводом - себя не уважать.Rederst: ↑ 23.04.2025 13:17 Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.
-
Lekrs
Member
Застарілою графікою?Rederst: ↑ 23.04.2025 13:17 Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.

-
proos
Member
Рад за беседку 

-
Tetronga
Member
Щоб нормально в оригінал пограти, стільки модів треба поставити щоб воно працювало адекватно і це було грабельно.......Rederst: ↑ 23.04.2025 13:17 Пропоную обговорити The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered успішно стартувала в Steam: понад 182 тисячі одночасних гравців
Краще оригінал.
-
Earanak
Member
Я бы это назвал удачным запуском на орбиту чувствительных к статтерам
UE5 в деле, фризы на пределе 

-
Kullerok
Member
Играл когдато давно в оригинал пару часов. Не зашло. Сейчас играю в Скайрим АЕ ванилу. Очень здорово нравиться. Посмотрел на ремастер, графика огонь по сравнению с оригиналом. Обязательно сыграю.
-
Ararat
Member
Нефігово так для шадов дропу.
-
daesz
Member
Що буде раніше - ЕСО 6 чи ЕСО 5 на анрілі 5? 

-
Mainkoon
Member
Головне, щоб потрібний Body type вибрали.
-
Vlaad13
Member
-
RomulusXIII
Member
Fallout 3 на UE5 звичайно

-
Earanak
Member
Если вдруг кому интересно, автолевелинг в его худшей реализации (не такой лайтовый как в Скайриме а такой... прям ублюдский) и кривая сложность максимальная, остались практически без изменений в сравнении с оригинальным Обливионом. Так что играйте через имба билды или на опыте с абузами, либо не качать левел яростно, либо играть на Адепте. Ну или ставить мод который изменит множители сложности (урона). Да, это те самые Крабы на ~30+ лвле с миллионом ХП и Бомжи в Даедрической броне которые спавниться начинают под каждым кустиком и сносят вам половину ХП с тычки а сами впитывают десятки ударов
В общем, тот кто помнит, тот поймет об чем речь.
Я вот в начальном городе всех NPC обхаживал в каждом районе, ни одного стражника не пропустил и ни один домик и постоянно прыгал качая атлетику, а поинты с левелов чисто в социальные навыки вкладывал, ну, я наивный думал что в Ремастере то они поправили эту самую проблему Обливиона, но нет... Выйдя с города голым босым, но уже на 11 лвле встретил первого Волка, который сделал кусь два раза подряд и я отлетел, а я даже ни одного подземелья к 11 уровню не зачистил ))) Ну вот манчкин я по натуре, ну не могу я в такие РПГ иначе играть. И конечно Обливион оч жестко за такое наказывает.
Скейлятся ли Артефакты от лвла при их подборе как это было раньше - не в курсе пока. Реддит говорит что и это они НЕ исправили. Это тоже тупая тема, если ты нашел крутую пушку на 5лвле то она так и застрянет по статам на 5лвле... То есть артефакт быстрее стухнет. А если ты знаешь где есть артефакт но засолил его и вернулся поднять его скажем на 30лвле то он соответственно и заскейлиться под 30-ый и прослужит дольше. Оч тупая тема, РПГ в которой лут собирать опасно в начале игры.
Разумеется выйдут моды которые это поправят. И все же.
Две фундаментальные и самые серьезные проблемы геймплея не подогнали к Скайриму где в этом плане все значительно лучше уже сделали.

Я вот в начальном городе всех NPC обхаживал в каждом районе, ни одного стражника не пропустил и ни один домик и постоянно прыгал качая атлетику, а поинты с левелов чисто в социальные навыки вкладывал, ну, я наивный думал что в Ремастере то они поправили эту самую проблему Обливиона, но нет... Выйдя с города голым босым, но уже на 11 лвле встретил первого Волка, который сделал кусь два раза подряд и я отлетел, а я даже ни одного подземелья к 11 уровню не зачистил ))) Ну вот манчкин я по натуре, ну не могу я в такие РПГ иначе играть. И конечно Обливион оч жестко за такое наказывает.
Скейлятся ли Артефакты от лвла при их подборе как это было раньше - не в курсе пока. Реддит говорит что и это они НЕ исправили. Это тоже тупая тема, если ты нашел крутую пушку на 5лвле то она так и застрянет по статам на 5лвле... То есть артефакт быстрее стухнет. А если ты знаешь где есть артефакт но засолил его и вернулся поднять его скажем на 30лвле то он соответственно и заскейлиться под 30-ый и прослужит дольше. Оч тупая тема, РПГ в которой лут собирать опасно в начале игры.
Разумеется выйдут моды которые это поправят. И все же.
Две фундаментальные и самые серьезные проблемы геймплея не подогнали к Скайриму где в этом плане все значительно лучше уже сделали.
-
kairo
Member
Ще не зрозуміло, що в гри із модами буде. Бо грати із стандартним автолевелінгом, це треш повний.
Імхо найкраща система така, як в Елдені, де в кожного моба свій левел і є зони із різними рівнями. Чим далі по карті йдеш, тим жирніші моби. Не рахуючи локації Келід, яку Міядзакі в кращих традиціях розмістив біля стартового Міжземелля і де рухатись можна лише перебіжками, щоб не відлетіти від пару тичків. Але це його фірмова тєма, як Катакомби в першому Дарк Соулсі, які також на самому початку гри. Сходив, отримав люлєй, і зрозумів, що десь потім туди повернешся))
-
RomulusXIII
Member
Вже почали портувати моди, які фіксять автолевелінг. Подивіться автора PushTheWinButton на Нексусі. В нього на оригінал є купа модів, які фіксять основні проблеми геймплею і частину з них він вже портував на ремастер.kairo: ↑ 24.04.2025 17:25Ще не зрозуміло, що в гри із модами буде. Бо грати із стандартним автолевелінгом, це треш повний.
Імхо найкраща система така, як в Елдені, де в кожного моба свій левел і є зони із різними рівнями. Чим далі по карті йдеш, тим жирніші моби. Не рахуючи локації Келід, яку Міядзакі в кращих традиціях розмістив біля стартового Міжземелля і де рухатись можна лише перебіжками, щоб не відлетіти від пару тичків. Але це його фірмова тєма, як Катакомби в першому Дарк Соулсі, які також на самому початку гри. Сходив, отримав люлєй, і зрозумів, що десь потім туди повернешся))
-
kairo
Member
В мене величезний беклог. Якраз коли почну Облу грати, то може вже більшість модів портують. Та й патчі під'їдуть.
-
koniyoto
Member
Тод вже казав, що вони зробили все що могли по оптимізації і треба просто оновлювати ПК заради їх незрівнянної графіки та анімацій? 

-
MessiaH
Member
Ублюдский кусок кривого всратого кода с убогой графикой, физикой, боевой и абсолютно никакущей оптимизацией
-
Abracadabra
Member
MessiaH
от тут я згоден на всі 100. хоч і не топовий комп і на високих з високою софтвеною як воно переводиться люмінацією, освітленням за 60 кадрів, але постійно коли рухаєшся і як я зрозумів щось завантажується статери аж підлипає на мікросекунди перс, що звичайний ссд що м2 одноху""о
графа ріже очі, не в розумінні що її нема вона крива, тобто перси гарно, печери гарно, ніч гарно, день капець
, трава курам на сміх, після ккд2, ну і цілісність графіки оригінал зараз мильноватий але кругом, тут персонажі гуд монстри гуд, а йдеш по карті дерева всраті трава тоже з 2007, ну то ще квіточки ягодки це освітлення, воно ніяке викручував все на масимум навіть проміння ставив на всю да 30+фпс але кардинально нічого не міняється, тіней в полудень або сонячний вечір майже нема(лазив коло брайвиля в цей час), незнаю те що на аглійському то таке можна жити, те що статерує час від часу теж таке, но різгорівнева графіка в супер пупер ремастері не від простих фанатів а від студії це якесь неподобство( добре що з гейпасом вирішив познайомитись бо воно не вартує того
П.с . моя думка і мої враження , комусь і залетить, всім добра і мирного неба
от тут я згоден на всі 100. хоч і не топовий комп і на високих з високою софтвеною як воно переводиться люмінацією, освітленням за 60 кадрів, але постійно коли рухаєшся і як я зрозумів щось завантажується статери аж підлипає на мікросекунди перс, що звичайний ссд що м2 одноху""о
графа ріже очі, не в розумінні що її нема вона крива, тобто перси гарно, печери гарно, ніч гарно, день капець

П.с . моя думка і мої враження , комусь і залетить, всім добра і мирного неба

-
koniyoto
Member
А вони ж TES VI планують... ну подивимось, може і зможуть щось патчами виправити. Я так розумію (сподіваюсь), що цей ремастер — їх спроба попрацювати з UE5 (бо Сарфілд показав, що їх старенький рушій все ж таки краще закопати), щоб отримати досвід на чомусь, що не шкода, додати ще одну гру у GamePass та, можливо, відбити зарплатню працівників. Я дуууууже на це сподіваюсь. Бо якщо TES VI вийде у такому стані, то це катастрофа.