Новини
Останні статті і огляди
З’явилися хвалебні прев’ю Doom: The Dark Ages
-
Shaolin_Style
Member
Предлагаю обсудить З’явилися хвалебні прев’ю Doom: The Dark Ages
прям рано прогревать начали
всем раздали даже этому:
прям рано прогревать начали
всем раздали даже этому:
-
timetron666
Member
Ну не знаю!? Не дуже подобається цей старий стийль дума, хотя всі частини пройшов. Наче і весела гра, але втомлює вже після 4-5 годин. Подивився геймплейний ролик нового дума і шото ні чого нового не побачив, бої показалися повільними, монстри на одно місці стояли поки ти валиш одного, а решта чекають. Левел дизайн, ну шось таке 
Востаннє редагувалось 01.04.2025 11:41 користувачем timetron666, всього редагувалось 1 раз.
-
jiganhir
Junior
навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі. Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
-
waryag
Member
Така традиція - кожна нова частина суттєво відрізняється від старої.jiganhir: ↑ 01.04.2025 11:37навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі.
Етернал, доречі, фінансово більш вдалий за 2016.
Білосніжку втопила актриса, якій вчасно не заткнули пельку. А в цілому рімейки класики від діснея фінансово успішні, і навіть якщо деякі фільми недобирають у прокаті, дісней компенсує на стримінгах і мерчі.Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
-
Shaolin_Style
Member
насколько я понимаю, они пытаются переизобрести концепцию того что такое Doom, параллельно с этим придумывая все более безумный лор в котором главным протагонистом является не думгай а думслеер (фактически это уже состоялось еще в 2016м году) который по задумке авторов должен быть намного интереснее чем думгай. Получается эпично конечно, но для меня это уже паверфентези во вселенной Doom, а не сам Doom.jiganhir: ↑ 01.04.2025 11:37 Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
-
stakanctl
Member
Ancient Gods - это великолепные DLC с духом From Software, когда дополнительный контент тяжелее основной игры. Минусов не вижу. Хейтили пусси, которым было сложноjiganhir: ↑ 01.04.2025 11:37 навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі. Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
-
dead_rat
Member
Не відкривайте скриньку Пандори.waryag: ↑ 01.04.2025 12:10 Білосніжку втопила актриса, якій вчасно не заткнули пельку. А в цілому рімейки класики від діснея фінансово успішні, і навіть якщо деякі фільми недобирають у прокаті, дісней компенсує на стримінгах і мерчі.
Всі рімейкі по якості від поганої до тортур, вони роблять касу на спогадах батьків з дитинства.
Я сподіваюся до всіх дійшло і цей хлам буде провалюватися далі.
-
Grava
Member
Дел
-
jiganhir
Junior
Що складніше, не буду сперечатись, але крім ускладнення вони змінили механіку, зробивши її з елементами паркуру, соулсів, та виживачів. Особисто мені, як гравцеві ще з волфенштейна 2,5Д та першого дума, це не дуже зайшло, але може то старість та ретроградство))). Хотілось бачити дум 2016 тільки з новим графонієм, новими босами, але то мої забаганки.stakanctl
-
waryag
Member
Я не про якість, а про фінансовий успіх. Це приносить великі гроші, тому будуть продовжувати. Якщо зроблять висновки - показники ще покращаться.dead_rat: ↑ 01.04.2025 12:55Не відкривайте скриньку Пандори.
Всі рімейкі по якості від поганої до тортур, вони роблять касу на спогадах батьків з дитинства.
Я сподіваюся до всіх дійшло і цей хлам буде провалюватися далі.
-
Fen1xz
Member
110 евро\3500 грн - спасибо, но это дороже чем все предыдущие думы вместе взятые. Поэтому только зеленый стим ну или на крайний случай геймпасс, но там базовый огрызок.
-
Enjthesilence
Member
дайте новий квейк, тільки такий більш "приземлений", як дум 3 чи квейк 4.
-
waryag
Member
Этернал и 2016 стоили по 60 баксов на релизе за базовые версии, этот 70.Fen1xz: ↑ 01.04.2025 13:39110 евро\3500 грн - спасибо, но это дороже чем все предыдущие думы вместе взятые. Поэтому только зеленый стим ну или на крайний случай геймпасс, но там базовый огрызок.
-
1234waltz
Member
Не помітив різниці в складності, пройшов досить швидко. Але стилістично, візуально - трешак. Хоча геймплейно ок.stakanctl: ↑ 01.04.2025 12:41 Ancient Gods - это великолепные DLC с духом From Software, когда дополнительный контент тяжелее основной игры. Минусов не вижу. Хейтили пусси, которым было сложно
-
Nortrom
Member
на Nighmare 1е длц было достаточно адовое, потом понерфили это длц, и стало больше для пусечек.Не помітив різниці в складності, пройшов досить швидко
Успел до нерфа пройти, поэтому воспоминания хорошие остались.
-
Afit
Member
Да... 2016 для меня эталонная середина дума, между фантези и научной фантастикой. В Этёрнале и в предстоящей части, второго компонента просто нет. Хоть они говорят сюжет не важен, но без него стимул месится просто так заканчивается через первые 4 часа. Так мы понимали мотивацию Хайдена, Оливии Пирс. Всё как то более менее укладывалось в нашу реальность. Начиная с этёрнала всё стало похоже на сплошную мифологию. И да, те кто говорят что Этёрнал финансово успешнее, вы не забывайте что он уже был на трамплине Дум 2016. Его покупали многие ради продолжения истории. Был бы он первым, не факт что вообще бы выстрелил. Лично я планирую поиграть в мае. Но через гейм пас. Покупать пока точно не собираюсьjiganhir: ↑ 01.04.2025 11:37 навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі. Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
-
Rhizone
Member
Імхо, але реально класним був Doom 3, а далі пішло виключно якесь ей-хоп-ланца-дрица-гоп-ца-ца 
-
stakanctl
Member
Платформінга там стало дійно більше, погоджуюсь. Я також не фанат цього. Тим не менш, мені здається, що решта аспектів тих длц переважають недоліки, взяти лише тільки другорядні арени.jiganhir: ↑ 01.04.2025 13:09Що складніше, не буду сперечатись, але крім ускладнення вони змінили механіку, зробивши її з елементами паркуру, соулсів, та виживачів. Особисто мені, як гравцеві ще з волфенштейна 2,5Д та першого дума, це не дуже зайшло, але може то старість та ретроградство))). Хотілось бачити дум 2016 тільки з новим графонієм, новими босами, але то мої забаганки.stakanctl
-
MetalistForever
Member
Опять какая то мультяшность в графике фууу . Как то несерьезно
-
OldGoodGames
Member
Опять єта реалистичность в рафике фуу. Как то не серьезно.MetalistForever: ↑ 01.04.2025 16:03 Опять какая то мультяшность в графике фууу . Как то несерьезно
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
рескін дум2016 у стилі квейк1,З’явилися хвалебні прев’ю Doom: The Dark Ages
а який же це міг бути ребут ку1