З’явилися хвалебні прев’ю Doom: The Dark Ages

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить З’явилися хвалебні прев’ю Doom: The Dark Ages
прям рано прогревать начали

всем раздали даже этому:
timetron666
Member

Повідомлення

Ну не знаю!? Не дуже подобається цей старий стийль дума, хотя всі частини пройшов. Наче і весела гра, але втомлює вже після 4-5 годин. Подивився геймплейний ролик нового дума і шото ні чого нового не побачив, бої показалися повільними, монстри на одно місці стояли поки ти валиш одного, а решта чекають. Левел дизайн, ну шось таке :shuffle:
Востаннє редагувалось 01.04.2025 11:41 користувачем timetron666, всього редагувалось 1 раз.
jiganhir
Junior

Повідомлення

навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі. Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
waryag
Member

Повідомлення

jiganhir: 01.04.2025 11:37навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі.
Така традиція - кожна нова частина суттєво відрізняється від старої.

Етернал, доречі, фінансово більш вдалий за 2016.
Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
Білосніжку втопила актриса, якій вчасно не заткнули пельку. А в цілому рімейки класики від діснея фінансово успішні, і навіть якщо деякі фільми недобирають у прокаті, дісней компенсує на стримінгах і мерчі.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

jiganhir: 01.04.2025 11:37 Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
насколько я понимаю, они пытаются переизобрести концепцию того что такое Doom, параллельно с этим придумывая все более безумный лор в котором главным протагонистом является не думгай а думслеер (фактически это уже состоялось еще в 2016м году) который по задумке авторов должен быть намного интереснее чем думгай. Получается эпично конечно, но для меня это уже паверфентези во вселенной Doom, а не сам Doom.
stakanctl
Member

Повідомлення

jiganhir: 01.04.2025 11:37 навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі. Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
Ancient Gods - это великолепные DLC с духом From Software, когда дополнительный контент тяжелее основной игры. Минусов не вижу. Хейтили пусси, которым было сложно
dead_rat
Member

Повідомлення

waryag: 01.04.2025 12:10 Білосніжку втопила актриса, якій вчасно не заткнули пельку. А в цілому рімейки класики від діснея фінансово успішні, і навіть якщо деякі фільми недобирають у прокаті, дісней компенсує на стримінгах і мерчі.
Не відкривайте скриньку Пандори.
Всі рімейкі по якості від поганої до тортур, вони роблять касу на спогадах батьків з дитинства.
Я сподіваюся до всіх дійшло і цей хлам буде провалюватися далі.
Grava
Member

Повідомлення

Дел
jiganhir
Junior

Повідомлення

stakanctl
Що складніше, не буду сперечатись, але крім ускладнення вони змінили механіку, зробивши її з елементами паркуру, соулсів, та виживачів. Особисто мені, як гравцеві ще з волфенштейна 2,5Д та першого дума, це не дуже зайшло, але може то старість та ретроградство))). Хотілось бачити дум 2016 тільки з новим графонієм, новими босами, але то мої забаганки.
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 01.04.2025 12:55Не відкривайте скриньку Пандори.
Всі рімейкі по якості від поганої до тортур, вони роблять касу на спогадах батьків з дитинства.
Я сподіваюся до всіх дійшло і цей хлам буде провалюватися далі.
Я не про якість, а про фінансовий успіх. Це приносить великі гроші, тому будуть продовжувати. Якщо зроблять висновки - показники ще покращаться.
Fen1xz
Member

Повідомлення

110 евро\3500 грн - спасибо, но это дороже чем все предыдущие думы вместе взятые. Поэтому только зеленый стим ну или на крайний случай геймпасс, но там базовый огрызок.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

дайте новий квейк, тільки такий більш "приземлений", як дум 3 чи квейк 4.
waryag
Member

Повідомлення

Fen1xz: 01.04.2025 13:39110 евро\3500 грн - спасибо, но это дороже чем все предыдущие думы вместе взятые. Поэтому только зеленый стим ну или на крайний случай геймпасс, но там базовый огрызок.
Этернал и 2016 стоили по 60 баксов на релизе за базовые версии, этот 70.
1234waltz
Member

Повідомлення

stakanctl: 01.04.2025 12:41 Ancient Gods - это великолепные DLC с духом From Software, когда дополнительный контент тяжелее основной игры. Минусов не вижу. Хейтили пусси, которым было сложно
Не помітив різниці в складності, пройшов досить швидко. Але стилістично, візуально - трешак. Хоча геймплейно ок.
Nortrom
Member

Повідомлення

Не помітив різниці в складності, пройшов досить швидко
на Nighmare 1е длц было достаточно адовое, потом понерфили это длц, и стало больше для пусечек.
Успел до нерфа пройти, поэтому воспоминания хорошие остались.
Afit
Member

Повідомлення

jiganhir: 01.04.2025 11:37 навіщо ломати класику, що приносить гроші, попит та хвалебні відгуки? дум 2016 був, на мій погляд, дуже вдалим, дум етернал ну таке собі, нащо ті плиг, плиг, якісь ясракравості, але ОК. Потім анціент годс, ну вже не на які вуха не натягнеш, звичайно на мій субєктивний погляд, але ці длц захейтили усі. Нащо знов експерементувати? іноді не треба ломати, що працює, приклад голівуда та повний провал висерів типу білосніжки та успіх олскульних фільмів, серіалів не натякає ?
Да... 2016 для меня эталонная середина дума, между фантези и научной фантастикой. В Этёрнале и в предстоящей части, второго компонента просто нет. Хоть они говорят сюжет не важен, но без него стимул месится просто так заканчивается через первые 4 часа. Так мы понимали мотивацию Хайдена, Оливии Пирс. Всё как то более менее укладывалось в нашу реальность. Начиная с этёрнала всё стало похоже на сплошную мифологию. И да, те кто говорят что Этёрнал финансово успешнее, вы не забывайте что он уже был на трамплине Дум 2016. Его покупали многие ради продолжения истории. Был бы он первым, не факт что вообще бы выстрелил. Лично я планирую поиграть в мае. Но через гейм пас. Покупать пока точно не собираюсь
Rhizone
Member

Повідомлення

Імхо, але реально класним був Doom 3, а далі пішло виключно якесь ей-хоп-ланца-дрица-гоп-ца-ца :gigi:
stakanctl
Member

Повідомлення

jiganhir: 01.04.2025 13:09
stakanctl
Що складніше, не буду сперечатись, але крім ускладнення вони змінили механіку, зробивши її з елементами паркуру, соулсів, та виживачів. Особисто мені, як гравцеві ще з волфенштейна 2,5Д та першого дума, це не дуже зайшло, але може то старість та ретроградство))). Хотілось бачити дум 2016 тільки з новим графонієм, новими босами, але то мої забаганки.
Платформінга там стало дійно більше, погоджуюсь. Я також не фанат цього. Тим не менш, мені здається, що решта аспектів тих длц переважають недоліки, взяти лише тільки другорядні арени.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Опять какая то мультяшность в графике фууу . Как то несерьезно
OldGoodGames
Member

Повідомлення

MetalistForever: 01.04.2025 16:03 Опять какая то мультяшность в графике фууу . Как то несерьезно
Опять єта реалистичность в рафике фуу. Как то не серьезно.

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
З’явилися хвалебні прев’ю Doom: The Dark Ages
рескін дум2016 у стилі квейк1,
а який же це міг бути ребут ку1 :shuffle:
Відповісти