AMD випустила драйвер Adrenalin Edition 25.2.1 з підтримкою нових ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kanjo
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить AMD випустила драйвер Adrenalin Edition 25.2.1 з підтримкою нових ігор

Объективные причины, покупки сейчас карты амд вместо nvidia? :think:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Kanjo: 12.02.2025 11:12 Предлагаю обсудить AMD випустила драйвер Adrenalin Edition 25.2.1 з підтримкою нових ігор

Объективные причины, покупки сейчас карты амд вместо nvidia? :think:
Для початку написав би про об'єктивність придбання нвідії, включаючи ціну / доступність / сумнівну перевагу над попередниками / малий об'єм драм до 5080 включно/ та й підпорченному, черговий раз, конектору живлення.
block_stupid
Member

Повідомлення

Kanjo
Об'єктивно зараз купувати карту будь якого тільки за ціна/перфоманс, не залежно від бренду. І у випадку крайньої необхідності. Але так сам об'єктивним може бути, коли покупка карти за $5К є майже не помітною для бюджету (але це одиничні випадки).
AMD поламала драйвери та саму софтінку адреналін і другий місяць ніяк не пофіксить. А без цього і так драйвери періодично як вилітали так і вилітають, кидаючи вінду в ребут. Не зрозуміла маркетингова політика, якою вбивають самі себе.
Nvidia - зажралась і дає мало пам'яті, всі картки окрім флагмана є актуальними тільки на момент виходу, і то з натяжкою, через рік дуже швидко старіють.
Intel - тут навіть нема чого сказати, аби хоч вижило.

Об'єктивно всі три гравці пробивають дно кожного разу, кожен по своєму.
0kie
Member

Повідомлення

block_stupid: 12.02.2025 11:45AMD поламала драйвери та саму софтінку адреналін і другий місяць ніяк не пофіксить. А без цього і так драйвери періодично як вилітали так і вилітають, кидаючи вінду в ребут. Не зрозуміла маркетингова політика, якою вбивають самі себе.
Не рассказывай сказки реальным пользователям "красных" карт.
Дома два ПК на 5000-й и 6000-й версиях карт, оба ПК под управлением "богомерзкой" Windows 11 Pro 24H2 и оба ПК чувствуют себя превосходно. :-P
block_stupid
Member

Повідомлення

0kie
Я такий само реальний користувач декількох червоних карт і процесорів. Те що в тебе не працює, не значить, що в мене має все ідеально працювати.
В мене також 11-а 24h2. Відкатився на старіший драйвер, грудневий. Особисто в мене позникало купа налаштувань з адреналіна, а ним я часто користуюсь.
Така ж проблема й у інших зайди на саб по амд.
А драйвера крашаться останні півроку стабільно 1-2 рази в місяць. Репорти в мене увімкненні, як автоматичні, так і сам додатково пишу з прикладанням журналу, хто обісрався.

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Мій вибір AMD і це його рятує тільки більша кількість пам'яті, відповідна довший період життя, хоча і міняю частіше залізо.
Інакше б серед gpu обирав би nvidia, але там мертвонароджені картки через брак пам'яті.
Відповісти