Объективные причины, покупки сейчас карты амд вместо nvidia?
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
Для початку написав би про об'єктивність придбання нвідії, включаючи ціну / доступність / сумнівну перевагу над попередниками / малий об'єм драм до 5080 включно/ та й підпорченному, черговий раз, конектору живлення.Kanjo: ↑ 12.02.2025 11:12 Предлагаю обсудить AMD випустила драйвер Adrenalin Edition 25.2.1 з підтримкою нових ігор
Объективные причины, покупки сейчас карты амд вместо nvidia?![]()
Не рассказывай сказки реальным пользователям "красных" карт.block_stupid: ↑ 12.02.2025 11:45AMD поламала драйвери та саму софтінку адреналін і другий місяць ніяк не пофіксить. А без цього і так драйвери періодично як вилітали так і вилітають, кидаючи вінду в ребут. Не зрозуміла маркетингова політика, якою вбивають самі себе.
Ну, в мене - жодних. І стара АМД влаштовує )Kanjo: ↑ 12.02.2025 11:12 Объективные причины, покупки сейчас карты
Та від пана теж жодного
У меня 24.12.1 установлен. Все последующие драйверы не имеют WHQL сертификата, т.е. тестировочные. Зачем их ставить, а потом плакаться на форуме о "вылетах" и прочей чепухе, свойственной бета-тесту?block_stupid: ↑ 12.02.2025 13:27Відкатився на старіший драйвер, грудневий.
Два поколения карт идеально работают. 7000-е не пробовал, врать не буду.block_stupid: ↑ 12.02.2025 13:27Те що в тебе не працює, не значить, що в мене має все ідеально працювати
"чепухе" - дуже ствердно, ніби я десь писав версію драйвера. І збав агресію, чи до тебе не доходить, що якщо в тебе все ок працює, це не значить що у всіх інших все ок.0kie: ↑ 12.02.2025 16:54Зачем их ставить, а потом плакаться на форуме о "вылетах" и прочей чепухе, свойственной бета-тесту?
Тут так помилився. Драйвери оновлюю ручками, тому міг заплутатись в даті релізу драйверів.0kie: ↑ 12.02.2025 18:09Потерялся в показаниях, да? То на декабрьский откатился
Я лучше тут посмеюсь. Повторюсь: как обладатель двух поколений карт АМД.block_stupid: ↑ 12.02.2025 18:31Можна тут сміятись, а можна піти на сабредіт або сапорт амд і почитати про 24.12.1
А у мене 24.12.1 навпаки пофіксили артефакти в деяких іграх на RX 7800 XT. На попередніх версіях драйверу артефакти були. Я створював тему на офіційному форумі AMD, де люди підтвердили наявність цих артефактів на RX 7800 XT та RX 7900 GRE, а потім те, що в 24.12.1 проблему пофіксили. Але зявилися проблеми з декодуванням відео в HEVC, інколи плеєр підвисає на деякий час, секунд на 10-20, потім знову починає відтворювати відео. Також, при перезавантаженні ПК (саме при перезавантаженні, а не при увімкненні), або при виході з деяких ігор, на монітор не подається сигнал з відеокарти, пише "нема сигналу" і так може бути хвилин п'ять, потім зображення з'являється.block_stupid: ↑ 12.02.2025 17:22В мене як раз і стояв 24.12.1, адреналін став безкорисним і я за грудень і січень впіймав аж шість бсодів (всі на одній конфігурації з rx6800) по вині цього самого драйвера.
Артефакти і вильоти це дрібниці порівняно з тим, коли тобі через такі драйвери побанять аккаунти в іграх, на які ти витратив купу грошей. Як вже було з банами Valve Anti-Cheat через Anti-lag+ від AMD.0kie: ↑ 12.02.2025 16:54У меня 24.12.1 установлен. Все последующие драйверы не имеют WHQL сертификата, т.е. тестировочные. Зачем их ставить, а потом плакаться на форуме о "вылетах" и прочей чепухе, свойственной бета-тесту?
И фикс черного экрана в игре через пол года.maxafon: ↑ 12.02.2025 21:15 драйвер NVIDIA: виходить за кілька днів до виходу гри
двайвер амуде: виходить через місяць після виходу гри![]()
свіжому випуску фахівці AMD також усунули деякі проблеми. Згадується чорний екран у головному меню Marvel's Spider-Man 2 при ввімкнутих Radeon Anti-Lag 2 і трасуванні променів на системах із процесорами AMD Ryzen 7000 і новішими.
Никогда такое не включал ввиду отсутствия необходимости. Не лагает, а значит и настройку не нужно трогать.Kirakishou: ↑ 12.02.2025 21:01Anti-lag+ від AMD