Останні статті і огляди
Новини
Вихідці з GSC Game World анонсували гру Forest Reigns
-
AK_47
Member
Пропоную обговорити Вихідці з GSC Game World анонсували гру Forest Reigns
скриншоты и ролики уровня первого farcry а то и хуже
скриншоты и ролики уровня первого farcry а то и хуже
-
stakanctl
Member
О, так это же трешеделы Vostok Games
-
MyEAs
Member
Вони даже той сурвариум та вовків докінця не зробили. Оптимізація відсутня. Так що це спроба вспливти на хайпі сталкер 2.
-
waryag
Member
Вірю. Я повірив!У гри буде нелінійне оповідання з безліччю місій. Кожен вибір впливає на сюжет і кінцівку.
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
А я сумую за сурваріумом
-
MqM
Member
Надіюсь вони звільнили геймдизайнера відповідального за минулі ігри, бо знову буде невідомо що.
Пс як вони досі знаходять інвестиції?
Пс як вони досі знаходять інвестиції?
-
oh_boy
Member
Краще б перевипустили сюрваріум, фановий шутан був
-
Afit
Member
Согласен. Сделали бы на новом движке (на свой жаловались тогда, что он не давал им реализовать задуманное) Только не бросались бы с крайности в крайность при разработке и балансе. По началу всем нравилось, а потом наркоманские аномалии смотрелись чужеродно в дипресивном миреoh_boy: ↑ 15.01.2025 14:24 Краще б перевипустили сюрваріум, фановий шутан був
-
mrigi
Member
Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.
-
Kashtan
Member
Скептично відношусь.
-
NUN4AG
Member
Вихідці з GSC Game World анонсували гру Forest Reigns
ІМХО, наліпка "вихідці з *****" підходить тільки тим, хто створив нову фірму і анонсував перший власний проєкт після від'єднання від фірми *****.Сама студія VG Entertainment раніше встигла випустити багатокористувацькі ігри Survarium та Fear the Wolves
Наліпка "автори Survarium та Fear the Wolves" куди більш красномовніша, хоч і не така хайпова.
Востаннє редагувалось 15.01.2025 15:12 користувачем NUN4AG, всього редагувалось 1 раз.
-
stoned
Member
Шкода, що інші вихідці з GSC нічим окрім Cradle не розжились.
-
Барбарис
Member
Вони просто хочуть сурваріум в Парижі, а не постсовку. І без аномалій та, може, без рускіх.
-
Enjthesilence
Member
погоджусь, не знаю чому, але я також любив в неї побігати, хоча на ринку ціла купа об'єктивно кращих шутерівoh_boy: ↑ 15.01.2025 14:24 Краще б перевипустили сюрваріум, фановий шутан був
-
Lekrs
Member
По трейлеру нічого не зрозуміло.
-
Telcontar
Member
Вам ніхто не забороняє грати в Animal Crossingmrigi: ↑ 15.01.2025 14:57 Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.
-
Vpupkin
Member
Виглядає дуже не дуже, аде хто знаеє, може щось цікаве буде.
-
VovaII
Member
Куля від потужної снайперки, відскочила від морди поросяти... і??
Мені графіка Ласт оф Асс нагадала(можливо 2 а не 1, давно їх бачив. Скоріше 2).
Не зрозумів: вона онлайнова, чи можна сінгл. Типу Сталкер в Парижі?
Мені графіка Ласт оф Асс нагадала(можливо 2 а не 1, давно їх бачив. Скоріше 2).
Не зрозумів: вона онлайнова, чи можна сінгл. Типу Сталкер в Парижі?
-
waryag
Member
Краще робити це в іграх.mrigi: ↑ 15.01.2025 14:57 Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.
Що заважає вам вибирати ігри про будівництво, мандри і любов?
-
Creature4O
Member
Бо коли не було ігор про вбивство, гралися в рєалітішоу. А так є надія, що тут награються, поки руки до справжньої зброї не дістались,а там вже й не цікаво буде.mrigi: ↑ 15.01.2025 14:57 Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.