скриншоты и ролики уровня первого farcry а то и хуже
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Вірю. Я повірив!У гри буде нелінійне оповідання з безліччю місій. Кожен вибір впливає на сюжет і кінцівку.
Согласен. Сделали бы на новом движке (на свой жаловались тогда, что он не давал им реализовать задуманное) Только не бросались бы с крайности в крайность при разработке и балансе. По началу всем нравилось, а потом наркоманские аномалии смотрелись чужеродно в дипресивном мире
Вихідці з GSC Game World анонсували гру Forest Reigns
ІМХО, наліпка "вихідці з *****" підходить тільки тим, хто створив нову фірму і анонсував перший власний проєкт після від'єднання від фірми *****.Сама студія VG Entertainment раніше встигла випустити багатокористувацькі ігри Survarium та Fear the Wolves
погоджусь, не знаю чому, але я також любив в неї побігати, хоча на ринку ціла купа об'єктивно кращих шутерів
Вам ніхто не забороняє грати в Animal Crossingmrigi: ↑ 15.01.2025 14:57 Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.
Краще робити це в іграх.mrigi: ↑ 15.01.2025 14:57 Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.
Бо коли не було ігор про вбивство, гралися в рєалітішоу. А так є надія, що тут награються, поки руки до справжньої зброї не дістались,а там вже й не цікаво буде.mrigi: ↑ 15.01.2025 14:57 Чому всі ігри це бігати, стріляти та когось вбивати. А потім дивуються що світ навколо злий та ворожий.