Пропоную обговорити Antec представила корпус Performance 1 M для ігрового комп'ютера на платі Mini-ITX
Гарно, я би взяв.
Але ціна трохи зависока для мене.
Сталь та алюміній, класно.
Останні статті і огляди
Новини
Antec представила корпус Performance 1 M для ігрового комп'ютера на платі Mini-ITX
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
-
phobosse
Member
за 200 ойро я б такий взяв. за 300 - у тракториста )
-
Lekrs
Member
Таку коробочку можна й на столі тримати.
-
dotenator
Junior
19 літрів об'єм. Без підтримки радіаторів. Mini itx.
Antec, припини, що ти робиш.
Ncase m2 - 15 літрів, micro ATX, будь яка вода або башта. Від 160 уо без доставки та податків.
Легендарний a4h2o - 11 літрів, радіатор 240мм, трислотова відеокарта - 200 баксів вже в Україні.
Це ще я не згадував різних китайців 80$ ~ 270$
Antec, ну які шанси взагалі?
Antec, припини, що ти робиш.
Ncase m2 - 15 літрів, micro ATX, будь яка вода або башта. Від 160 уо без доставки та податків.
Легендарний a4h2o - 11 літрів, радіатор 240мм, трислотова відеокарта - 200 баксів вже в Україні.
Це ще я не згадував різних китайців 80$ ~ 270$
Antec, ну які шанси взагалі?
-
alexeygalas
Member
Ну тут 19л чисто за рахунок довжини для ВК.
Виглядає гарно. Але він вже і правда за рахунок довжини громіздким видається. Jonsbo V11 вже видається громіздким при його 353мм а цей взагалі 424мм має.
Виглядає гарно. Але він вже і правда за рахунок довжини громіздким видається. Jonsbo V11 вже видається громіздким при його 353мм а цей взагалі 424мм має.
-
Melki
Member
с языка снялdotenator: ↑ 18.12.2024 12:36Ncase m2 - 15 літрів, micro ATX, будь яка вода або башта. Від 160 уо без доставки та податків.
-
alexeygalas
Member
Доречі, до власників a4h2o запитаннячко.
Розглядаю альтернативу більшого літражу для Core Ultra 7 265, якщо потужності під is-67-xt буде замало.
маю 2 кандидати:
Jonsbo T6 (влаштовує бо ВК якраз 200мм в довжину - більший упор потрібен саме в ЦПУ, але занадто широкий на столі)
A4-H20
в даний корпус реально покласти внизу 2 отаких диски? https://hard.rozetka.com.ua/ua/seagate_ ... teristics/
Вони 15мм в товщину порівняно із тонкими звичайними 2.5 дисками. Є там запас щоб якось 2шт розмістити?
Розглядаю альтернативу більшого літражу для Core Ultra 7 265, якщо потужності під is-67-xt буде замало.
маю 2 кандидати:
Jonsbo T6 (влаштовує бо ВК якраз 200мм в довжину - більший упор потрібен саме в ЦПУ, але занадто широкий на столі)
A4-H20
в даний корпус реально покласти внизу 2 отаких диски? https://hard.rozetka.com.ua/ua/seagate_ ... teristics/
Вони 15мм в товщину порівняно із тонкими звичайними 2.5 дисками. Є там запас щоб якось 2шт розмістити?
-
Melki
Member
сам смотри с блоком SFX (не L)alexeygalas: ↑ 18.12.2024 12:58Є там запас щоб якось 2шт розмістити?
- спойлер
выглядит, как буд-то место есть, но надо провода нормальные кастомные короткие, для начала
-
alexeygalas
Member
Melki, дякую за фото.
Але подивися фото панелей і є інший блокер. Там перегородка під плату ріже корпус навпіл і до самої нижньої панелі. А відсік під диск всього один. І другий ніде втулити. А мені важливо саме 2 бо RAID-1. Тому відпадає.
Спочатку зберу в Metalfish T40. Якщо на PL1 135вт буде мало потужності - тоді переставлю в Jonsbo T6. Там 2 відсіки і якщо ставити кулер з секціями чітко форми 120мм вертушок - тоді 2 товстих диска якраз стануть. Надибав хороший кулер Thermalright Phantom Spirit 120 SE. 7 трубочний. 185вт має відвести зі 120ками від Noctua по ідеї.
Але подивися фото панелей і є інший блокер. Там перегородка під плату ріже корпус навпіл і до самої нижньої панелі. А відсік під диск всього один. І другий ніде втулити. А мені важливо саме 2 бо RAID-1. Тому відпадає.
Спочатку зберу в Metalfish T40. Якщо на PL1 135вт буде мало потужності - тоді переставлю в Jonsbo T6. Там 2 відсіки і якщо ставити кулер з секціями чітко форми 120мм вертушок - тоді 2 товстих диска якраз стануть. Надибав хороший кулер Thermalright Phantom Spirit 120 SE. 7 трубочний. 185вт має відвести зі 120ками від Noctua по ідеї.