Antec представила корпус Performance 1 M для ігрового комп'ютера на платі Mini-ITX

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Пропоную обговорити Antec представила корпус Performance 1 M для ігрового комп'ютера на платі Mini-ITX

Гарно, я би взяв.
Але ціна трохи зависока для мене.
Сталь та алюміній, класно.
phobosse
Member

Повідомлення

за 200 ойро я б такий взяв. за 300 - у тракториста )
Lekrs
Member

Повідомлення

Таку коробочку можна й на столі тримати.
dotenator
Junior

Повідомлення

19 літрів об'єм. Без підтримки радіаторів. Mini itx.
:laugh:

Antec, припини, що ти робиш.

Ncase m2 - 15 літрів, micro ATX, будь яка вода або башта. Від 160 уо без доставки та податків.

Легендарний a4h2o - 11 літрів, радіатор 240мм, трислотова відеокарта - 200 баксів вже в Україні.

Це ще я не згадував різних китайців 80$ ~ 270$

Antec, ну які шанси взагалі?
alexeygalas
Member

Повідомлення

Ну тут 19л чисто за рахунок довжини для ВК.
Виглядає гарно. Але він вже і правда за рахунок довжини громіздким видається. Jonsbo V11 вже видається громіздким при його 353мм а цей взагалі 424мм має.
Melki
Member

Повідомлення

dotenator: 18.12.2024 12:36Ncase m2 - 15 літрів, micro ATX, будь яка вода або башта. Від 160 уо без доставки та податків.

Легендарний a4h2o - 11 літрів, радіатор 240мм, трислотова відеокарта - 200 баксів вже в Україні.
с языка снял
:beer:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Доречі, до власників a4h2o запитаннячко.

Розглядаю альтернативу більшого літражу для Core Ultra 7 265, якщо потужності під is-67-xt буде замало.
маю 2 кандидати:

Jonsbo T6 (влаштовує бо ВК якраз 200мм в довжину - більший упор потрібен саме в ЦПУ, але занадто широкий на столі)
A4-H20

в даний корпус реально покласти внизу 2 отаких диски? https://hard.rozetka.com.ua/ua/seagate_ ... teristics/
Вони 15мм в товщину порівняно із тонкими звичайними 2.5 дисками. Є там запас щоб якось 2шт розмістити?
Melki
Member

Повідомлення

alexeygalas: 18.12.2024 12:58Є там запас щоб якось 2шт розмістити?
сам смотри с блоком SFX (не L)
спойлер
Зображення
Зображення
выглядит, как буд-то место есть, но надо провода нормальные кастомные короткие, для начала
alexeygalas
Member

Повідомлення

Melki, дякую за фото.

Але подивися фото панелей і є інший блокер. Там перегородка під плату ріже корпус навпіл і до самої нижньої панелі. А відсік під диск всього один. І другий ніде втулити. А мені важливо саме 2 бо RAID-1. Тому відпадає.

Спочатку зберу в Metalfish T40. Якщо на PL1 135вт буде мало потужності - тоді переставлю в Jonsbo T6. Там 2 відсіки і якщо ставити кулер з секціями чітко форми 120мм вертушок - тоді 2 товстих диска якраз стануть. Надибав хороший кулер Thermalright Phantom Spirit 120 SE. 7 трубочний. 185вт має відвести зі 120ками від Noctua по ідеї.
Melki
Member

Повідомлення

alexeygalas: 18.12.2024 14:08Там перегородка під плату ріже корпус навпіл і до самої нижньої панелі. А відсік під диск всього один. І другий ніде втулити. А мені важливо
о, так ты не в курсе как оно делается?
спойлер
Зображення
Зображення
есть на два диска, есть на три, есть на 4

в твоем случае, два диска по 15мм ты разместишь в корпусе
oversteve
Member

Повідомлення

alexeygalas: 18.12.2024 12:58 Доречі, до власників a4h2o запитаннячко.

Розглядаю альтернативу більшого літражу для Core Ultra 7 265, якщо потужності під is-67-xt буде замало.
маю 2 кандидати:

Jonsbo T6 (влаштовує бо ВК якраз 200мм в довжину - більший упор потрібен саме в ЦПУ, але занадто широкий на столі)
A4-H20

в даний корпус реально покласти внизу 2 отаких диски? https://hard.rozetka.com.ua/ua/seagate_ ... teristics/
Вони 15мм в товщину порівняно із тонкими звичайними 2.5 дисками. Є там запас щоб якось 2шт розмістити?
is 67 xt буде замало, якщо ви збираєтеся щоб процесорозалежне робити, краще пошукайте б.у. ncase m1, там можна 135мм башту типу 207хт слім і з короткою відяхою там без проблем можна 2 диски попхати всередині, тільки планку докупити, щоб 2 диски між собою з'єднати і на передню панель повісити

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
dotenator: 18.12.2024 12:36 19 літрів об'єм. Без підтримки радіаторів. Mini itx.

Ncase m2 - 15 літрів, micro ATX, будь яка вода або башта. Від 160 уо без доставки та податків.

formd t1 забули - от це реально топовий бутерброд
alexeygalas
Member

Повідомлення

oversteve
В мене просто всі компоненти вже лежать в коробках. В тому числі metalfish t40. Розібрав його із попередньої збірки. Лишилось взяти цп, коли вийдуть non-K і оцю платку. https://pg.asrock.com/mb/Intel/Z890I%20 ... /index.asp
Ще риїхала рамка грізлі нова на 1851. Вона має скинути 4с (вони запевняють). Андервольну скільки вийде і заміряю пару робочих тестів. Якщо буде так же або менше ніж на поточній системі (ATX 44L в мене в профілі можете поглянути: 5900x PPT 185W Noctua D14 (2x140mm @ 70% rpm max)) - муситиму переставити всю цю систему більший sff, але щоб лишався в межах компактності, але з більшим простором під кулер. От і розглядаю варіанти. Але цей jonsbo дуже вподобав.
daesz
Member

Повідомлення

Паршивенька сумісність для такої громадяни, та й цінник явно зависокий - це вже територія тор зони..
Нагадує нвідію - запустили так званий "сфф реді" формат, при тому що 70% корпусів які у них в переліку взагалі відношення до сфф немають, та ще й карти - типові бандури по 2.5-3 слоти :lol:

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
dotenator: 18.12.2024 12:36 19 літрів об'єм. Без підтримки радіаторів. Mini itx.

https://smallformfactor.net/forum/threa ... ost-290618
18l = підтримка потрійного 280 радіатора :rotate:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось 18.12.2024 16:02 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

alexeygalas: 18.12.2024 15:22 oversteve
В мене просто всі компоненти вже лежать в коробках. В тому числі metalfish t40. Розібрав його із попередньої збірки. Лишилось взяти цп, коли вийдуть non-K і оцю платку. https://pg.asrock.com/mb/Intel/Z890I%20 ... /index.asp
Ще риїхала рамка грізлі нова на 1851. Вона має скинути 4с (вони запевняють). Андервольну скільки вийде і заміряю пару робочих тестів. Якщо буде так же або менше ніж на поточній системі (ATX 44L в мене в профілі можете поглянути: 5900x PPT 185W Noctua D14 (2x140mm @ 70% rpm max)) - муситиму переставити всю цю систему більший sff, але щоб лишався в межах компактності, але з більшим простором під кулер. От і розглядаю варіанти. Але цей jonsbo дуже вподобав.
та їх не те щоб дуже шукати треба, взяти в Штатах і морем за місяць в нас
https://www.ebay.com/itm/226468121665?_ ... R5b7lp_7ZA
https://www.ebay.com/itm/146149146925?_ ... R5b7lp_7ZA
alexeygalas
Member

Повідомлення

oversteve
Дорого і великий.
От ще на але нарив geeek m6p. Сендвіч під довгу гп але з доп шапкою під 240 AIO. Подумав, якщо брати більший, то вже з запасом під вк. раптом колись знадобиться Quaddro з великим відео буфером.
https://aliexpress.com/item/1005005932320265.html

А взагалі корпусів вже така велика кількість що й обрати важко. Ще рік тому було 10 моделей ))
oversteve
Member

Повідомлення

alexeygalas
суть в тому, що на 120+ ватний проц бажано або нормальну баштку, або воду, якщо його навантажувати, нормальна 135мм башта це ширина корпусу 160мм+
dotenator
Junior

Повідомлення

oversteve: 18.12.2024 15:49 взяти в Штатах і морем за місяць в нас
У мене виходило 2-3 тижні якщо брати через npshopping. Я так майже всі компоненти для водянки придбав.
Відповісти