Як тобі таке, Хуанг з 5 хвилинами?Є можливість автоматичного фонового запису тривалістю до 120 хвилин
Останні статті і огляди
Новини
Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачів
-
TheDmytrius
Member
Предлагаю обсудить Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачів
-
DuckRider
Member
Но ведь там 20...TheDmytrius: ↑ 06.11.2024 21:47 Предлагаю обсудить Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачівЯк тобі таке, Хуанг з 5 хвилинами?Є можливість автоматичного фонового запису тривалістю до 120 хвилин
-
PCюк
Member
Габен красавчик. Уже так вылизал тот Steam, что конкурентам теперь очень трудно будет хотя бы приблизиться к нему.
-
Борщ
Member
PCюк
Стім як був глючним шматком лайна, так ним і залишився. Від його встановлення і запуску ігор через нього - різниця в фпс доходить до 10-20, а то і більше. Чисто із-за самого клієнта. Так що гівно твій стім разом з габеном. Для мене стім десь на одному рівні з Asus Armory Crate.
Стім як був глючним шматком лайна, так ним і залишився. Від його встановлення і запуску ігор через нього - різниця в фпс доходить до 10-20, а то і більше. Чисто із-за самого клієнта. Так що гівно твій стім разом з габеном. Для мене стім десь на одному рівні з Asus Armory Crate.
-
seraphic
Member
Когда то Steam был лаунчером и запускался в пару секунд, но скоро оно будет показывать даже уровень сахара в крови
-
Misanthrop
Member
І все ж таки, по власному досвіду можу сказати, що він жере або менше, або стільки ж як і псевдоаналоги. Але по функціоналу просто рве усіх. EGS так точноБорщ: ↑ 07.11.2024 00:39 PCюк
-
Donate
Member
Будь ласка викиньтнхе комп с кор два дубаБорщ: ↑ 07.11.2024 00:39 PCюк