Як тобі таке, Хуанг з 5 хвилинами?Є можливість автоматичного фонового запису тривалістю до 120 хвилин
Останні статті і огляди
Новини
Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачів
-
TheDmytrius
Member
Предлагаю обсудить Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачів
-
DuckRider
Member
Но ведь там 20...TheDmytrius: ↑ 06.11.2024 21:47 Предлагаю обсудить Steam запускає функцію Game Recording для всіх користувачівЯк тобі таке, Хуанг з 5 хвилинами?Є можливість автоматичного фонового запису тривалістю до 120 хвилин
-
PCюк
Member
Габен красавчик. Уже так вылизал тот Steam, что конкурентам теперь очень трудно будет хотя бы приблизиться к нему.
-
Борщ
Member
PCюк
Стім як був глючним шматком лайна, так ним і залишився. Від його встановлення і запуску ігор через нього - різниця в фпс доходить до 10-20, а то і більше. Чисто із-за самого клієнта. Так що гівно твій стім разом з габеном. Для мене стім десь на одному рівні з Asus Armory Crate.
Стім як був глючним шматком лайна, так ним і залишився. Від його встановлення і запуску ігор через нього - різниця в фпс доходить до 10-20, а то і більше. Чисто із-за самого клієнта. Так що гівно твій стім разом з габеном. Для мене стім десь на одному рівні з Asus Armory Crate.
-
seraphic
Member
Когда то Steam был лаунчером и запускался в пару секунд, но скоро оно будет показывать даже уровень сахара в крови
-
Misanthrop
Member
І все ж таки, по власному досвіду можу сказати, що він жере або менше, або стільки ж як і псевдоаналоги. Але по функціоналу просто рве усіх. EGS так точноБорщ: ↑ 07.11.2024 00:39 PCюк
-
Donate
Member
Будь ласка викиньтнхе комп с кор два дубаБорщ: ↑ 07.11.2024 00:39 PCюк
-
Борщ
Member
Donate
Смішно) Мене впринципі дратує такого роду софт, мені ментально і метафізично некомфортно, якщо в мене там якийсь лаучер в фоні генерить статери і краде фпс, тому що йому треба все моніторити. В моєму розумінні, лаунчер має важити пару мб, підтягувати з онлайну куплені ігри, зкачувати іх і запускати, а не бути одороблом, яке своїми метастазами засирає всю систему. Мені не треба все те лайно, що в ньому там є.
Смішно) Мене впринципі дратує такого роду софт, мені ментально і метафізично некомфортно, якщо в мене там якийсь лаучер в фоні генерить статери і краде фпс, тому що йому треба все моніторити. В моєму розумінні, лаунчер має важити пару мб, підтягувати з онлайну куплені ігри, зкачувати іх і запускати, а не бути одороблом, яке своїми метастазами засирає всю систему. Мені не треба все те лайно, що в ньому там є.
-
cspp
Junior
Проверьте cpu потребление стимом, оно не высокое, что у вас там крадёт то. Повесьте Лоу приоритет и на одно какое то ядро в крайнем случае.
-
Борщ
Member
cspp
Стім для мене шлак як ПЗ, нехай він хоть 1 фпс вкраде. Ви впринципі не розумієте про що я кажу. Коли я граю, ніякі стіми і тп лайно не будуть мені мішати)
Стім для мене шлак як ПЗ, нехай він хоть 1 фпс вкраде. Ви впринципі не розумієте про що я кажу. Коли я граю, ніякі стіми і тп лайно не будуть мені мішати)
-
destructX
Junior
То ОКР потрібно лікувати. Стім тут не причомуБорщ: ↑ 07.11.2024 04:01 cspp
-
Lekrs
Member
Та шо там, знаю чувака який облисів через стім
-
1234waltz
Member
Він буквально додав те, що на Windows з 10ої версії є з коробки. Тільки актуальна верся Xbox Game Bar вміє значно-значно-значно більше, бо вміє моніторити залізо на рівні ОС, працювати з HDR контентом, писати мікрофон та керувати мікшером з декількома аудіокартами на рівні ОС.PCюк: ↑ 07.11.2024 00:34 Габен красавчик. Уже так вылизал тот Steam, что конкурентам теперь очень трудно будет хотя бы приблизиться к нему.
1. Я розумію нащо цей обрубок потрібен в SteamOS - бо там такого функціоналу в природі немає і тепер юзери Деки зможуть цим користуватись.
2. Нащо цей шмат лайно-коду, яким я не буду користуватись на Windows системах - питання відкрите, бо треба бути повним овочем, щоб користуватись гіршою альтернативою ніж нативне рішення з фічами на рівні ОС.
-
Геральт
Member
1234waltz
Xbox Game Bar не всюди "з коробки". А отой запис є в драйвері АМД. В стімі мені, особисто, також не потрібно. Ще один шпіон в системі. І його фаєром не дуже заблочиш.
Xbox Game Bar не всюди "з коробки". А отой запис є в драйвері АМД. В стімі мені, особисто, також не потрібно. Ще один шпіон в системі. І його фаєром не дуже заблочиш.
-
1234waltz
Member
Для любителів чистих LTSC, то є так. Я вже забив та сиджу на Про-шці.
В мене, нажаль, зв'язка несвіжої інтеграшки Вега + старий Хуанг, тому там на рівні кодеків воно є, а на рівні драйверів порізано. Тому простіше через обгортку Xbox Game Bar з апаратним прискоренням писати, був би Радеон 6000 серії - юзав би ReLive чи як воно там зараз в ребренді називається.
-
Seraphim
Member
То можливо видали його, і грай в торрент едішен, якщо тобі так найпопулярніша ігрова платформа бісить і краде з твого кор2дуо фпс, дивись а то Габен прийде ще в штани тобі насцітьБорщ: ↑ 07.11.2024 04:01 cspp
-
1234waltz
Member
2024 рік на дворі, gog.com без drm та лончерів давно винайшли.Seraphim: ↑ 07.11.2024 10:52 грай в торрент едішен
-
Борщ
Member
Навіть не встановлював.Seraphim: ↑ 07.11.2024 10:52То можливо видали його
Так і роблю, або гог.комSeraphim: ↑ 07.11.2024 10:52і грай в торрент едішен
Якщо гра мені реально подобається, я її купую через веб, але граю у торент. Наприклад - обидва Horizon Zero Dawn, Resident 2,3,4,7,8, Обидва GoW, Silent Hill 2 останній. І ще там щось було. Я розробнику/видавцеві свою копійку віддав, але грати через цей ублюдочний софт - самі так робіть. Я бачив ПК пересічного такого юзера типу вас, там все гівно світу встановлено.