Останні статті і огляди
Новини
Продажі серії Call of Duty перевищили 500 мільйонів копій
-
TheDmytrius
Member
Предлагаю обсудить Продажі серії Call of Duty перевищили 500 мільйонів копій
Від проривної історичної серії, де в кожну гру вкладалась неймовірна кількість зусиль та душі, до стандартного конвейору з новою цифрою в назві та грі на почуттях ностальгії, демонструючі знайомих персонажів щоб більше людей клюнули.
Від Поклику Честі лишилась одна назва
Від проривної історичної серії, де в кожну гру вкладалась неймовірна кількість зусиль та душі, до стандартного конвейору з новою цифрою в назві та грі на почуттях ностальгії, демонструючі знайомих персонажів щоб більше людей клюнули.
Від Поклику Честі лишилась одна назва
-
yupi
Member
А что в ней нового в сравнении с предыдущей частью? ![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
Fen1xz
Member
Колда это тот случай когда "кололись но продолжали грызть кактус". МВ 2 как и МВ 3 которые новые, в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет.Пиковый онлайн уже превысил 300 тысяч игроков, больше было только у Call of Duty: Modern Warfare II в 2022 году.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
voldemarcik
Member
Перестав "грати" на COD MW3 ![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
Tetronga
Member
1 колда - топ і улюблена гра дитинства одразу після вар3. 2, 4 і МВ2 норм. БО і БО 2 - ну піде, цікава концепція і свої приколи в геймплеї. Гоустс -
А що там далі виходить навіть не знаю ![lamer :lamer:](./images/smilies/lamer.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
![puke :puke:](./images/smilies/puke.gif)
![lamer :lamer:](./images/smilies/lamer.gif)
-
Vlaad13
Member
один из лучших онлайн шутеров на данный момент - единственный минус цена игры
-
destructX
Member
Код як і фіфа, аудиторія така самаFen1xz: ↑ 01.11.2024 13:02Колда это тот случай когда "кололись но продолжали грызть кактус". МВ 2 как и МВ 3 которые новые, в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет.Пиковый онлайн уже превысил 300 тысяч игроков, больше было только у Call of Duty: Modern Warfare II в 2022 году.![]()
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Earanak
Member
Да, тоже считаю что цена этой Колды это минус, 230грн в геймпассе слишком мало для такого блокбастера.
Из-за ценника от игры прям воняет нищетой и немытыми бомжами
Сарказм
Из-за ценника от игры прям воняет нищетой и немытыми бомжами
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Grava
Member
Це ті самі що пишуть яка гра погана але мають 1000 годин?Fen1xz: ↑ 01.11.2024 13:02в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет.
-
koteyjah
Member
В компании друзей пару часов вечером после работы можно поиграть. Одному скучно. И конечно же только по геймпасу.
-
cspp
Member
Никогда не играл. Каэсочка святая
-
Lekrs
Member
Пробував, взагалі не моє. Що код, що батла...
-
Kassatka
Member
А я колись на початку двохтисячних випадково запустив якесь одне каловдутіє на своєму компі.
Розгрібав старі диски, прочитав у описі диску, що гра про Другу світову. О думаю, клас, те що треба, буду клепати танчики й штурмувати ними базу ворога. Встановив, запустив і отримав вигляд від першої особи.
Що за фігня й що з таким робити?
Звісно, зразу закинув.
А зараз мене Battle.net дуже часто бісить тим, що при запуску спамить спливаючими вікнами з новинами то про якесь чергове каловдутіє, то про WOW, при тому, що воно мені сто років не всралося.
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
А зараз мене Battle.net дуже часто бісить тим, що при запуску спамить спливаючими вікнами з новинами то про якесь чергове каловдутіє, то про WOW, при тому, що воно мені сто років не всралося.
-
stoned
Member
yupi
Навіщо щось нове, коли основний конкурент в ауті вже десяток років?![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Навіщо щось нове, коли основний конкурент в ауті вже десяток років?
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
KimRomik
Member
найкраща це Call of Duty 4: Modern Warfare
-
MqM
Member
наші діди так і воювали від першої особи, а не були поголовно генералами і не малювали стрілочки на картах - вважай це реалізмом)Kassatka: ↑ 01.11.2024 17:12 А я колись на початку двохтисячних випадково запустив якесь одне каловдутіє на своєму компі.Розгрібав старі диски, прочитав у описі диску, що гра про Другу світову. О думаю, клас, те що треба, буду клепати танчики й штурмувати ними базу ворога. Встановив, запустив і отримав вигляд від першої особи.
Що за фігня й що з таким робити?
Звісно, зразу закинув.
Пс Але колда це однаково конвеєр, ну не вірю я в якісні ігри за рік) Це стало попсовою жуйкою, а не мистецтвом
-
sonhador93
Member
call of duty 2 не хотят сделать ремастер/ремейк??? ![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)
![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)
-
Kassatka
Member
Воно то так, дійсно. Але я в іграх бачу в першу чергу можливість втекти від реальності у якийсь більш яскравий світ.MqM: ↑ 01.11.2024 18:46 наші діди так і воювали від першої особи, а не були поголовно генералами і не малювали стрілочки на картах - вважай це реалізмом)
![baby :baby:](./images/smilies/baby.gif)
Ну і коли один супер герой мочить власноручно тисячі ворогів часто взагалі без підмоги, після того як його вб'ють воскресає, то це теж не надто реалізм.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Натомість коли щоб знищити цих тисячу ворогів неодмінно втрачаєш кілька сотень своїх бойових одиниць, то це дещо більш реалістично.
-
SKYJAKER
Member
Коли в мене питають "чого ти в колду не граєш а тільки в батлу?" я кажу "який сенс грати в колду якщо через рік нова вийде
". 12 років у обраних у стімі була СOD mw 2 (2009) але ціна за цей час не падала нижче 50% ні разу, яка тікак зависока
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
DuckRider
Member
Подкаты во все стороны, в целом динамика сильно возросла из-за этого