Останні статті і огляди
Новини
Продажі серії Call of Duty перевищили 500 мільйонів копій
-
TheDmytrius
Member
Предлагаю обсудить Продажі серії Call of Duty перевищили 500 мільйонів копій
Від проривної історичної серії, де в кожну гру вкладалась неймовірна кількість зусиль та душі, до стандартного конвейору з новою цифрою в назві та грі на почуттях ностальгії, демонструючі знайомих персонажів щоб більше людей клюнули.
Від Поклику Честі лишилась одна назва
Від проривної історичної серії, де в кожну гру вкладалась неймовірна кількість зусиль та душі, до стандартного конвейору з новою цифрою в назві та грі на почуттях ностальгії, демонструючі знайомих персонажів щоб більше людей клюнули.
Від Поклику Честі лишилась одна назва
-
yupi
Member
А что в ней нового в сравнении с предыдущей частью?
-
Fen1xz
Member
Колда это тот случай когда "кололись но продолжали грызть кактус". МВ 2 как и МВ 3 которые новые, в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет.Пиковый онлайн уже превысил 300 тысяч игроков, больше было только у Call of Duty: Modern Warfare II в 2022 году.
-
voldemarcik
Member
Перестав "грати" на COD MW3
-
Tetronga
Member
1 колда - топ і улюблена гра дитинства одразу після вар3. 2, 4 і МВ2 норм. БО і БО 2 - ну піде, цікава концепція і свої приколи в геймплеї. Гоустс - А що там далі виходить навіть не знаю
-
Vlaad13
Member
один из лучших онлайн шутеров на данный момент - единственный минус цена игры
-
destructX
Junior
Код як і фіфа, аудиторія така самаFen1xz: ↑ 01.11.2024 13:02Колда это тот случай когда "кололись но продолжали грызть кактус". МВ 2 как и МВ 3 которые новые, в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет.Пиковый онлайн уже превысил 300 тысяч игроков, больше было только у Call of Duty: Modern Warfare II в 2022 году.
-
Earanak
Member
Да, тоже считаю что цена этой Колды это минус, 230грн в геймпассе слишком мало для такого блокбастера.
Из-за ценника от игры прям воняет нищетой и немытыми бомжами Сарказм
Из-за ценника от игры прям воняет нищетой и немытыми бомжами Сарказм
-
Grava
Member
Це ті самі що пишуть яка гра погана але мають 1000 годин?Fen1xz: ↑ 01.11.2024 13:02в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет.
-
koteyjah
Member
В компании друзей пару часов вечером после работы можно поиграть. Одному скучно. И конечно же только по геймпасу.
-
cspp
Junior
Никогда не играл. Каэсочка святая
-
Lekrs
Member
Пробував, взагалі не моє. Що код, що батла...
-
Kassatka
Member
А я колись на початку двохтисячних випадково запустив якесь одне каловдутіє на своєму компі. Розгрібав старі диски, прочитав у описі диску, що гра про Другу світову. О думаю, клас, те що треба, буду клепати танчики й штурмувати ними базу ворога. Встановив, запустив і отримав вигляд від першої особи. Що за фігня й що з таким робити? Звісно, зразу закинув.
А зараз мене Battle.net дуже часто бісить тим, що при запуску спамить спливаючими вікнами з новинами то про якесь чергове каловдутіє, то про WOW, при тому, що воно мені сто років не всралося.
А зараз мене Battle.net дуже часто бісить тим, що при запуску спамить спливаючими вікнами з новинами то про якесь чергове каловдутіє, то про WOW, при тому, що воно мені сто років не всралося.
-
stoned
Member
yupi
Навіщо щось нове, коли основний конкурент в ауті вже десяток років?
Навіщо щось нове, коли основний конкурент в ауті вже десяток років?
-
KimRomik
Member
найкраща це Call of Duty 4: Modern Warfare
-
MqM
Member
наші діди так і воювали від першої особи, а не були поголовно генералами і не малювали стрілочки на картах - вважай це реалізмом)Kassatka: ↑ 01.11.2024 17:12 А я колись на початку двохтисячних випадково запустив якесь одне каловдутіє на своєму компі. Розгрібав старі диски, прочитав у описі диску, що гра про Другу світову. О думаю, клас, те що треба, буду клепати танчики й штурмувати ними базу ворога. Встановив, запустив і отримав вигляд від першої особи. Що за фігня й що з таким робити? Звісно, зразу закинув.
Пс Але колда це однаково конвеєр, ну не вірю я в якісні ігри за рік) Це стало попсовою жуйкою, а не мистецтвом
-
sonhador93
Member
call of duty 2 не хотят сделать ремастер/ремейк???
-
Kassatka
Member
Воно то так, дійсно. Але я в іграх бачу в першу чергу можливість втекти від реальності у якийсь більш яскравий світ.MqM: ↑ 01.11.2024 18:46 наші діди так і воювали від першої особи, а не були поголовно генералами і не малювали стрілочки на картах - вважай це реалізмом)
Ну і коли один супер герой мочить власноручно тисячі ворогів часто взагалі без підмоги, після того як його вб'ють воскресає, то це теж не надто реалізм.
Натомість коли щоб знищити цих тисячу ворогів неодмінно втрачаєш кілька сотень своїх бойових одиниць, то це дещо більш реалістично.
-
SKYJAKER
Member
Коли в мене питають "чого ти в колду не граєш а тільки в батлу?" я кажу "який сенс грати в колду якщо через рік нова вийде ". 12 років у обраних у стімі була СOD mw 2 (2009) але ціна за цей час не падала нижче 50% ні разу, яка тікак зависока
-
DuckRider
Member
Подкаты во все стороны, в целом динамика сильно возросла из-за этогоyupi: ↑ 01.11.2024 12:44 А что в ней нового в сравнении с предыдущей частью?