Останні статті і огляди
Новини
Apple оновила «начинку» iMac: відтепер на базі M4 та мінімум 16 ГБ ОЗП
-
Megaclite
Member
Пропоную обговорити Apple оновила «начинку» iMac: відтепер на базі M4 та мінімум 16 ГБ ОЗП
ну тепер потужно
ну тепер потужно
-
DEVES
Member
Началась неделя Мас новостей, каждый день что-то новое должно быть представлено.
-
KimRomik
Member
Ми нічого не знаємо про Маки, бо вони ззовні майже не міняються. Але ми напевно знаємо, що вони стали потужнішими. Треба негайти йти купувати! /s
-
leif
Member
Крутий апарат, трохи дорогуватий в смачних конфігах, але це епл, на що тут ще розраховувати У дружини з початку цього року аймак на м3 24gb, дуже задоволена. Шкода, що досі немає 27" версії. Але, видно, ціна зовсім космічна виходить, порахували, що не злетить.
-
Захар Беркут
Member
Все супер, крім одного - діагональ, треба ринку надати 32" 1440р, та 40".
І можна вже переходити на Яблуко, ну 24" те зовсім мізер.
І можна вже переходити на Яблуко, ну 24" те зовсім мізер.
-
Sanьka
Member
16гіг, ну все, ну нічого собі цілих 16гб мінімум не довелось і 25 року чекати.
-
Захар Беркут
Member
leif
Дорогуватий? 1300+ євро?
Та наче зараз система з не топовою начинкою під windows, коштуватиме 2000+, з топовою 4000+.
Яблуко зараз це вже смартбай.
Дорогуватий? 1300+ євро?
Та наче зараз система з не топовою начинкою під windows, коштуватиме 2000+, з топовою 4000+.
Яблуко зараз це вже смартбай.
-
leif
Member
Захар Беркут
епл робить 4480 × 2520 на 24", які 32" 1440р?)) Це тобі точно не до епл з такими запитами
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Захар Беркут
Ну я купував в районі 3000доларів на м3 в 24гб конфігу. Не дешево.
епл робить 4480 × 2520 на 24", які 32" 1440р?)) Це тобі точно не до епл з такими запитами
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Захар Беркут
Ну я купував в районі 3000доларів на м3 в 24гб конфігу. Не дешево.
-
Захар Беркут
Member
leif
Та я знаю, то мої бажання.
leif
Ну так на АМД чи Інтел приблизно так і вийде вартість на швидкодію - у більшості ПЗ.
Ну якщо зовсім економити може вкластись у 2500, але чи варто то?
Та я знаю, то мої бажання.
leif
Ну так на АМД чи Інтел приблизно так і вийде вартість на швидкодію - у більшості ПЗ.
Ну якщо зовсім економити може вкластись у 2500, але чи варто то?
-
leif
Member
Захар Беркут
Шо?? Не треба перебільшувати можливості еплівських процесорів. Вони непогані, але за ті гроші що я віддав за мак можна було б зібрати набагато цікавіше систему на амд/інтел.
Шо?? Не треба перебільшувати можливості еплівських процесорів. Вони непогані, але за ті гроші що я віддав за мак можна було б зібрати набагато цікавіше систему на амд/інтел.
-
Захар Беркут
Member
leif
Ага звичайно і монітор, і ПЗ, ага так так, знаю як рахують "Не треба перебільшувати" люди, а коли все порахувати, то не дуже то і виходить.
І в чому саме "набагато цікавіше" це ж теж треба врахувати.
Ага звичайно і монітор, і ПЗ, ага так так, знаю як рахують "Не треба перебільшувати" люди, а коли все порахувати, то не дуже то і виходить.
І в чому саме "набагато цікавіше" це ж теж треба врахувати.
-
leif
Member
Захар Беркут
Ясно. ми з тобою по різному рахуємо. Ну справа твоя, рахуй як хочеш.
Відправлено через 36 секунд:
який у тебе мак?
Відправлено через 36 секунд:
який у тебе мак?
-
Захар Беркут
Member
Ми просто за різні речі, ніхто не буде сперечатись за ігри, а от за ПЗ вже інші будуть розмови, бо хто б що не казав - Яблуко вміє у ПЗ.leif: ↑ 28.10.2024 18:55 Захар Беркут
В мене особисто не якого, у дружини та матусі Маки, я їм купляв.
От і сам тепер дивлюсь, перейти як розберусь з ПЗ у UTM та Parallels.
-
Сidonix
Member
Так, з дня на день представлять iPhone 17DEVES: ↑ 28.10.2024 18:30 Началась неделя Мас новостей, каждый день что-то новое должно быть представлено.
-
MAKKACIN
Member
Ну типу простий люд особо не заціне, зато дизайнерам нормас буде з прогами легше працювати
Покращення це завжди добре
Покращення це завжди добре
-
Захар Беркут
Member
MAKKACIN
Ну з інтернет модами та кодом також наче все гаразд у них, обробка звука та версти теж на місті, мабуть тільки як в мене специфічні забаганки відсутні, але і без робочого ПЗ, багато хто 90% часу комп'ютера використовує у браузерах, так що не так все погано.
Ну з інтернет модами та кодом також наче все гаразд у них, обробка звука та версти теж на місті, мабуть тільки як в мене специфічні забаганки відсутні, але і без робочого ПЗ, багато хто 90% часу комп'ютера використовує у браузерах, так що не так все погано.
-
Gelonyrum
Member
Шкода вони не продають МакОС для встановлення на звичайних користувацьких ПК, була б непогана конкуренція на ринку десктопних ОС, лінукс би потихенько відбирав в вінди домогосподарок та геймерів, а макос була б для використання в проф задачах.
-
PCюк
Member
Почему? Я оценил. В свете событий в мире ПК (с процами и видеокартами, с виндой непойми что творят), я попробовал мак и мне понравилось. Если не играть в игры, то отличные машины. Софта валом, с макос разобраться труда не составило. Да, чуть менее удобна чем винда (несмотря на все заверения яблочный фанатов о магии аппле) но вполне юзабельно. И да, красивые иконки там и шрифты. Этим они наверное и берут их все эти годы.MAKKACIN: ↑ 28.10.2024 19:07 Ну типу простий люд особо не заціне
Отправлено спустя 28 секунд:
Не хватает 27 диагонали. Не понятно, почему забили на неё.
-
Podyrio
Member
То есть 256 гиг накопителя пока никого не смущают?Sanьka: ↑ 28.10.2024 18:4216гіг, ну все, ну нічого собі цілих 16гб мінімум не довелось і 25 року чекати.
-
Ijachok
Member
Лінукс - домогосподаркам, макос -професіоналам, землю - робітникам, заводи - селянамGelonyrum: ↑ 28.10.2024 20:02 лінукс би потихенько відбирав в вінди домогосподарок та геймерів, а макос була б для використання в проф задачах.
Якщо що, працюю і граюсь десь 90% на Лінукс Мінт