Останні статті і огляди
Новини
Огляд і тестування ігрового бездротового маршрутизатора ASUS ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition
-
buktop
Junior
Предлагаю обсудить Огляд і тестування ігрового бездротового маршрутизатора ASUS ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition
Не указано какие средние фпс в играх
Не указано какие средние фпс в играх
-
Thironix
Junior
Синдзи, полезай в робота роутер
-
block_stupid
Member
intel ax201 (з антенами) - $31
ddr4 sodimm 2133 4gb - $18
ASRock 4X4 4300U (x1 1gbe, x1 2.5gbe) - $300
NIC x540-t2 (x2 10gbe) - $85
total - 434 (флешку і вачдог на здачу)
Сабж, десь так само. Що маємо з сабжа, оверпрайснуте л*йно.
Що маємо з списку, швидкий роутер-маршрутизатор.
Або вже бери роутер за 150 долярів, або збери шось таке як списку, але сабж дичина.
"запасом потужності на декілька років", немає тут ніякого запасу потужності, 2.5гб мертвонароджена штука. А для геймінгу (окрім мобільного) wifi, тим паче мертва штука.
Або вже бери роутер за 150 долярів, або збери шось таке як списку, але сабж дичина.
"запасом потужності на декілька років", немає тут ніякого запасу потужності, 2.5гб мертвонароджена штука. А для геймінгу (окрім мобільного) wifi, тим паче мертва штука.
-
Sanьka
Member
Якби я планував витратити біля 20к на роутер, я бы дивився в сторону Рукуса чи Аруби, чи мікрота+убік.
А так продукт дууууже специфічний. Задорого як для "гамерського" та залізає в цінову нішу "дорослих" апаратів.
ЦА данного роутера - гамер мажик, котрий вибиває зноги двері Розєтки і вимагає "самає крутоє што єсть, ну всмислє с ргб/дизайном/извєсной фірми (а не якісь там невідомі "істінним" гамерам Рукуси)"
А так продукт дууууже специфічний. Задорого як для "гамерського" та залізає в цінову нішу "дорослих" апаратів.
ЦА данного роутера - гамер мажик, котрий вибиває зноги двері Розєтки і вимагає "самає крутоє што єсть, ну всмислє с ргб/дизайном/извєсной фірми (а не якісь там невідомі "істінним" гамерам Рукуси)"
-
white_noise
Member
так мікрот наче кацапський
-
Sanьka
Member
Ти напевно сплутав з Кінетіком. Той кацапський.white_noise: ↑ 19.09.2022 15:29так мікрот наче кацапський
Мікрот - наші друзі з Латвії роблять
Я коли рік тому купляв роутер, теж відмовився від Кінетіка через це. Та обрав Лінксіс (США).
Оскільки він простий(Мікрот для мене занадто складний), потужний, стабільний.
Востаннє редагувалось 19.09.2022 15:35 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
master
Member
ой, облиште... додайте туди вартість ОС або скіли налаштування чогось на кшталт pfSence. А тут все працює out-of-the-box, надійно і без проблем та ще із гарантією і lifetime підтримкою.block_stupid: ↑ 19.09.2022 15:13 intel ax201 (з антенами) - $31
-
Prescott
Member
Внешний вид ПО отвратительный, кислотный, сумбурный
-
master
Member
навіщоSanьka: ↑ 19.09.2022 15:18 Якби я планував витратити біля 20к на роутер, я бы дивився в сторону Рукуса чи Аруби, чи мікрота+убік.
вдома
Рукус або
Аруба!?!?!
аруба цікава лише для ентрепрайза...
Відправлено через 46 секунд:
то ви не поціновувач EvangelionPrescott: ↑ 19.09.2022 15:34 Внешний вид ПО отвратительный, кислотный, сумбурный
-
Sanьka
Member
питання досить дивне в темі де обговорюється гамерський роутер за 18к
Я сам не знаю навіщо, але якщо хтось таке випускає, значить комусь воно треба.
Особисто мені і вдвічі дешевшого роутера більш ніж достатньо
-
white_noise
Member
о! точно. сорямба. дійсно сплутав з КінетікомSanьka: ↑ 19.09.2022 15:31Ти напевно сплутав з Кінетіком. Той кацапський.
Мікрот - наші друзі з Латвії роблять
а внешний вид самого роутера прям образец сдержанности, лаконичности и классического дизайна?
-
Scoffer
Member
В залежності від залежностей.
Якщо під вдома робота працюється, то це практично маст хев. Я свого часу задовбався глюки асусів і лінксісів виловлювати коли у тебе супермегаважлива конфа йде, і начальство починає морди кривити що ти на секунду відвалився. Тим часом рукус працює жахаючи стабільно.
Але для ігрульок може і не треба воно... якби сабжевий домашній роутер не коштував як корпоративний рукус
-
block_stupid
Member
openwrt працює, і все зрозуміло і просто (сказав би простіше ніж в кишках вендора все через дупу), а як щось треба специфічне то можна навішати інший модів. А якшо хочеться ще жосткіше то pfsense.master: ↑ 19.09.2022 15:33 ой, облиште... додайте туди вартість ОС або скіли налаштування чогось на кшталт pfSence. А тут все працює out-of-the-box, надійно і без проблем та ще із гарантією і lifetime підтримкою.
Угу, з тими задачами і швидкостями справиться і роутер за $150.А тут все працює out-of-the-box, надійно і без проблем та ще із гарантією і lifetime підтримкою.
-
master
Member
ну дивіться, ви ж не купляєте собі Сервер НР для дому, бо він дорогий? от і Аруба з Рукусом (і Меракі та інші ентерпрайзи) дорогі, тому що вони ентерпрайзи і створені трошки для інших задач.Sanьka: ↑ 19.09.2022 15:39питання досить дивне в темі де обговорюється гамерський роутер за 18к
Я сам не знаю навіщо, але якщо хтось таке випускає, значить комусь воно треба.
Особисто мені і вдвічі дешевшого роутера більш ніж достатньо
-
Scoffer
Member
Це ти все вірно кажеш як для роутера за сто баксів. Але сабжевий всі 400-500, тобто по цінику він точно обігнав SOHO рішення і заліз на нижню корпоративщину, що трішки змінує правила порівняння.master: ↑ 19.09.2022 15:48ну дивіться, ви ж не купляєте собі Сервер НР для дому, бо він дорогий? от і Аруба з Рукусом (і Меракі та інші ентерпрайзи) дорогі, тому що вони ентерпрайзи і створені трошки для інших задач.
-
master
Member
булщіт, вибачте! теж працюємо із дружиною із дому з березня 2020: в мене 6 годин на день конференції MS Teams, в дружини Zoom. Канал 1000 Мбіт/с, роутер ASUS. не такий крутий, як сабж, але доволі потужний. Жодних нарікань на роботу. Мабуть, в вас не в рукусі справа...Scoffer: ↑ 19.09.2022 15:43В залежності від залежностей.
Якщо під вдома робота працюється, то це практично маст хев. Я свого часу задовбався глюки асусів і лінксісів виловлювати коли у тебе супермегаважлива конфа йде, і начальство починає морди кривити що ти на секунду відвалився. Тим часом рукус працює жахаючи стабільно.
Але для ігрульок може і не треба воно... якби сабжевий домашній роутер не коштував як корпоративний рукус
Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
саме так і це чудово, що є альтернатива! Серед того ж Асус є купа достойних пристроїв, наприклад AX86S чи AX68U.block_stupid: ↑ 19.09.2022 15:46openwrt працює, і все зрозуміло і просто (сказав би простіше ніж в кишках вендора все через дупу), а як щось треба специфічне то можна навішати інший модів. А якшо хочеться ще жосткіше то pfsense.master: ↑ 19.09.2022 15:33 ой, облиште... додайте туди вартість ОС або скіли налаштування чогось на кшталт pfSence. А тут все працює out-of-the-box, надійно і без проблем та ще із гарантією і lifetime підтримкою.
Угу, з тими задачами і швидкостями справиться і роутер за $150.А тут все працює out-of-the-box, надійно і без проблем та ще із гарантією і lifetime підтримкою.
-
Sanьka
Member
Скоффер відповів за менеmaster: ↑ 19.09.2022 15:48ну дивіться, ви ж не купляєте собі Сервер НР для дому, бо він дорогий? от і Аруба з Рукусом (і Меракі та інші ентерпрайзи) дорогі, тому що вони ентерпрайзи і створені трошки для інших задач.
Повністю згідний з ним. Ми маємо домашній сегмент який по ціні заліз в корпоратив, але по факту залишається домашнім.
Тут питання чисто цінового характеру. Якщо ти готовий платити таку ціну, то не краще за ці гроші отримати вже серйозний девайс?
-
bes
Member
этот роутер для уверенных в себе мужчин которые судя по оформлению повидали в жизни дермеца:D
-
Scoffer
Member
master
Принцип "а у мене працює" дуже так собі. У когось і тплінк 841й працює і йому норм.
Це не шнурок, це ефір. Тут дуже багато складових починаючи зі стін, дзеркал та і просто скляних поверхонь типу широких вікон від яких перевипромінювання аж бігом йде, і закінчуючи сусідами, мікрохвильовками і навіть базовими станціями мобільників поряд.
Так от в тих же умовах де не вовозять асуси з лінксісами, прекрасно вивозять корп рішення, бо вони створені для того щоб вивозити.
Принцип "а у мене працює" дуже так собі. У когось і тплінк 841й працює і йому норм.
Це не шнурок, це ефір. Тут дуже багато складових починаючи зі стін, дзеркал та і просто скляних поверхонь типу широких вікон від яких перевипромінювання аж бігом йде, і закінчуючи сусідами, мікрохвильовками і навіть базовими станціями мобільників поряд.
Так от в тих же умовах де не вовозять асуси з лінксісами, прекрасно вивозять корп рішення, бо вони створені для того щоб вивозити.
-
bes
Member
ценообразования конечно космос + 5 к за принт